واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فردایی که نمی‌رسد!

  • کد خبر: ۳۴۹۶۲
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸
فردایی که نمی‌رسد!
به تعویق‌انداختن کار‌ها حقیقتا یک عادت نادرست است که ما را از بین می‌برد و از دستیابی به اهداف بزرگ‌تر در زندگی جلوگیری می‌کند.
ملیحه ابراهیمی | شهرآرانیوز؛ به خودی خود اتفاق خوبی است که تصمیم می‌گیریم کار‌های عقب مانده را سر و سامان دهیم و از کاهلی دست بکشیم.
 
گاهی تفکر درباره حجم کار‌های انجام نشده به اندازه‌ای ملال آور می‌شود که افسار کار‌های روزانه از دست خارج می‌شود. مبارزه کردن با تنبلی که پشت پرده تعویق انداختن کارهایمان است باعث می‌شود از خیلی از ابعاد زندگی عقب بمانیم. باید از جایی به بعد، تغییر وضعیت بدهیم، تغییر وضعیت از همه کار‌های راحت و آسان به کار‌های نه چندان راحت. به هر حال، تجربه نشان داده است سختی همیشگی نیست و در حال گذار است.
 
مهم عملکرد خوب ما در این شرایط گذار است، اینکه چگونه این موقعیت را با مهارت لازم مدیریت کنیم. اولین گام این است که جملات بی ثمر و بی نتیجه ای، چون «از شنبه»، «از اول هفته»، «از ابتدای سال»، «بعد از تمام شدن امتحانات» و ... را فراموش کنیم. باید با اراده و قدرت، به اجرای یک برنامه هدف دار تن بدهیم. این را هم به خاطر بسپاریم که از ابتدای امر نباید با یک برنامه پیچیده و سنگین وارد میدان شویم. قطعا در پیش گرفتن این رویه ما را با شکست و بازگشت به حالت قبل روبه رو می‌کند.
 
یادمان باشد نباید نگرانی از انجام کار‌های به تأخیر افتاده با اضطراب همراه شود. کافی است ساعتی را صرف خودمان کنیم. کار‌های به تعویق افتاده ضرور را در اولویت بگذاریم. از خاطر نبریم که نباید در صدر تصمیم مسممی که گرفته ایم کار‌های سخت ایفای نقش کنند. این مدل امور ناشدنی باعث سرکوبمان می‌شود.
 
برای یک شروع موفق، چند تکنیک زیر را به خاطر بسپاریم:
 
تلقین کنیم که این بار با دفعات گذشته که در تصمیماتمان ناکام می‌ماندیم فرق می‌کند و حتما موفق می‌شویم.
 
برای انجام امور به دنبال دلایل منطقی بگردیم.
 
از ظرفیت استعداد و لیاقت‌های پنهانمان غافل نشویم.
 
به این مسئله ایمان داشته باشیم که هیچ وقت برای انجام کاری دیر نیست.
 
برای رسیدن به موفقیت باید فرصت سازی کنیم.
 
از یأس و نا امیدی دوری کنیم. فکر کردن درباره گذشته که در انجام کار‌ها ناکام مانده ایم ممنوع است.
 
توقع رتق و فتق ناگهانی امور را نداشته باشیم. باید رفته رفته کار‌های به تأخیرافتاده را سر و سامان دهیم.
 
برای رسیدن به هدفی که در سر داریم هر سختی‌ای را به جان بخریم.
 
از تجربیات افراد موفق غافل نشویم، اما یادمان باشد تنها کسی که می‌تواند کمکمان کند خودمان هستیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->