جزئیات دومین همایش ملی ایران و سازمان اکو اعلام شد هشدار وزیر خارجه آمریکا به حماس | فرصت بسیار کوتاهی برای پذیرش توافق دارید تشریح جزئیات قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع ممنوعیت تعرض به تأسیسات هسته‌ای رئیس جمهور در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد را تبریک گفت دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد

  • کد خبر: ۳۴۹۹۰۳
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
علی لاریجانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در حکمی علی لاریجانی را به‌عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب کرد.

پیش از این علی‌اکبر احمدیان این مسئولیت را عهده‌دار بود.

لاریجانی در سوابق خود سه دوره ریاست مجلس شورای اسلامی، دبیری شورای‌عالی امنیت ملی، ریاست سازمان صدا و سیما، وزیر فرهنگ و ارشاد و مشاور رهبر معظم انقلاب را دارد.

متن حکم پزشکیان رئیس‌جمهور برای انتصاب علی لاریجانیبه دبیری شورای عالی امنیت ملی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

جناب آقای علی اردشیر لاریجانی

به استناد اصل یکصد و هفتاد و ششم قانون اساسی و نظر به مراتب تعهد، سوابق و تجارب گرانسنگ مدیریتی جناب عالی، به موجب این حکم به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب می‌شوید. 

انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و تشریک مساعی سایر اعضای محترم شورا؛ ضمن نظارت مدبرانه و دقیق بر حسن اجرای امور دبیرخانه و هم‌افزایی دستگاه‌های مرتبط، نسبت به رصد و اولویت‌بندی مسائل و مخاطرات امنیت ملی، به ویژه تهدیدات نوظهور و فناورانه، بازتعریف مفاهیم راهبردی و اتخاذ رویکرد هوشمندانه و مردم‌پایه متناسب با نظام مسائل امنیت ملی در راستای تحقق سیاست‌های کلی و منویات مقام معظم رهبری، حرکت کنید تا به امنیت پایدار در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی دست یابید. هدف، پاسداری از انقلاب اسلامی، تأمین عزت‌مندانه منافع و حفظ انسجام ملی، تمامیت ارضی و حاکمیت ملی کشور است. 

کلیه اموری که به امنیت ملی مربوط است، صرفاً از طریق دبیرخانه بررسی و تصمیم‌سازی گردد. توفیقات روزافزون آن جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم و از خدمات ارزنده و خالصانه جناب آقای دکتر احمدیان طی دوره مسئولیت نیز قدردانی و تشکر می‌نمایم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->