ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش خبر همیشگی و تکراری: مصدومیت ارونوف! آسانی به‌دنبال فسخ قرارداد زودهنگام با گوانجو | مهاجم استقلال به‌زودی در تهران مخالفت باشگاه پرسپولیس با پوشیدن شماره ۲۴ توسط اوریه تأکید مجلس بر لزوم بازنگری در ساختار مدیریت باشگاه استقلال دروازه‌بان اسبق رئال به تهران رسید امیدواری آبی‌ها به گلر اسپانیایی | آدان مسلط در زمین و آسمان بیژن طاهری: ساپینتو خوش‌قلب است گرینوود، تیم ملی خود را تغییر می‌دهد رئال به دنبال ستاره پرتغالی پاری‌سن‌ژرمن مهاجم لیورپول در راه الهلال عربستان مظفری: بیرانوند ۲ سال دیگر با تراکتور قرارداد دارد ۴۰ میلیارد گندوز گم شد! برنده و بازنده‌های تابستانی لیورپول مهر تایید سازمان لیگ به میزبانی مشهد از بازی افتتاحیه لیگ برتر فوتبال اهدای مدال قهرمانی ملی‌پوش فوتبال ساحلی به موزه آستان قدس
سرخط خبرها

ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۰۱۶۲
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۵
ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
در شرایطی که امروز در رأس استان، استانداری ورزشی، ورزش‌دوست و آگاه قرار دارد که با تشکیل جلسات تخصصی، حمایت از ورزش و راه‌اندازی شورای اندیشه‌ورز، گام‌هایی مؤثر برای نجات ورزش برداشته، متأسفانه وزارت ورزش همچنان در تصمیم‌گیری برای مدیریت ورزش خراسان رضوی تعلل می‌کند.

افرادی متخصص و مورد اعتماد بدنه ورزش، پس از جلسات کارشناسی و حتی طی فرآیند غربال‌گری، به‌عنوان گزینه‌های اصلح برای تصدی مدیرکلی معرفی شدند، اما نه تنها وزارتخانه چالش ایجادشده را مدیریت نکرد، بلکه با نادیده گرفتن ظرفیت‌های استان، ورزش خراسان رضوی را در حالت انتظار و رکود نگه داشت.

حال این سؤال جدی مطرح است که چرا برای استانی با این جایگاه، با عنوان پایتخت معنوی ایران و با سابقه‌ای درخشان در کسب رتبه‌های اول تا سوم کشور در حوزه ورزش، تصمیمی جدی گرفته نمی‌شود؟ آیا ورزش این خطه برای وزارتخانه اهمیت ندارد؟

سال‌هاست که خراسان رضوی، گرفتار مدیرانی شده که نه از بطن ورزش آمده‌اند، نه شناختی از آن دارند. مدیرانی که آمدند، نشستند، امضا زدند و رفتند، بی‌آنکه اثری از خود برجای بگذارند. عجیب‌تر آنکه مدیر کل غیر ورزشی اسبق کارشناسی بدون کوچک‌ترین رزومه ورزشی، ابتدا به عنوان معاون، سپس سرپرست اداره معرفی میکند؛ و حالا زمزمه‌هایی از تلاش برای تثبیت همان جایگاه در اوج افول ورزش استان به گوش می‌رسد.

امروز باید پرسید: ورزش همگانی استان کجاست؟ ورزش قهرمانی چه جایگاهی دارد؟ چند نفر برای مسابقات آسیایی و جهانی اعزام شده‌اند؟ چند هیأت ما عملاً تعطیل هستند؟ چند شهرستان حتی رئیس اداره ورزش ندارند؟ و مهم‌تر از همه، چند درصد مسئولین ورزشی حتی پاسخگوی تلفن سرپرست فعلی هستند؟

در شرایطی که نیازمند تخصص، دلسوزی و تعهدیم، چرا افرادی که حتی در مدیریت ساده‌ترین امور ناکام‌اند، همچنان به‌دنبال تثبیت موقعیت هستند و در مصاحبه‌هایشان از جلسات استانداری، کنسرسیوم و «روز‌های طلایی ورزش» سخن می‌گویند؟ این رفتار، مصداق روشن «یکی به نعل، یکی به میخ زدن» است.

میزبانی بازی فوتبال لیگ برتر در مشهد، شاید مُسکّنی برای جوانان مشتاق باشد، اما در واقع چیزی جز هزینه‌تراشی برای ورزش استان نیست؛ وقتی که ساختار‌ها تعطیل و بدنه ورزشی این شهر و استان رها شده است.

متأسفانه در همین دوره سرپرستی، برخی مسئولان بیشتر به‌دنبال دیده‌شدن، عکس گرفتن و تبلیغات شخصی بودند تا ورود جدی به میدان عمل.

امیدوارم هرچه زودتر آقای دنیامالی، با درک واقع‌بینانه از وضعیت، و با احترام به نگاه تخصصی و مشورتی استاندار محترم و جامعه ورزش، تصمیمی شایسته و درخور برای مدیرکلی ورزش خراسان رضوی بگیرند. این استان، بیش از این تاب بلاتکلیفی ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->