تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد
سرخط خبرها

مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه

  • کد خبر: ۳۵۰۴۱۲
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱
مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه
وزیران امور خارجه استرالیا، آلمان، ایتالیا، نیوزیلند و بریتانیا، مخالفت خود را با تصمیم اسرائیل برای آغاز عملیات نظامی گسترده دیگر در نوار غزه اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیران امور خارجه استرالیا، آلمان، ایتالیا، نیوزیلند و بریتانیا بر وحدت خود در تعهدشان به اجرای «راه حل دو دولتی» از طریق مذاکرات تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است: «این تصمیم، وضعیت فاجعه‌بار انسانی را تشدید می‌کند، جان زندانیان را به خطر می‌اندازد و خطر آوارگی گسترده غیرنظامیان را افزایش می‌دهد. برنامه‌های اعلام شده توسط دولت اسرائیل، نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه را تهدید می‌کند. هرگونه تلاش برای الحاق سرزمین یا گسترش شهرک‌ها، نقض قوانین بین‌المللی است.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما از طرفین و جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که تمام تلاش خود را برای پایان دادن فوری به این درگیری وحشتناک، از طریق آتش‌بس فوری و پایدار که امکان ارسال فوری و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه در مقیاس بزرگ را فراهم می‌کند، در بحبوحه بدترین سناریوی قحطی قریب‌الوقوع در غزه، به کار گیرند. حماس باید همه زندانیان را بدون تأخیر یا پیش‌شرط بیشتر آزاد کند، رفتار انسانی با آنها را تضمین کند و از ظلم و تحقیر اجتناب کند.»

در این بیانیه تاکید شده است که «وضعیت بشردوستانه در غزه همچنان فاجعه‌بار است. ما از دولت اسرائیل می‌خواهیم که راه‌حل‌های فوری برای اصلاح سیستم اخیراً تصویب شده خود برای سازمان‌های بین‌المللی بشردوستانه پیدا کند تا اطمینان حاصل شود که این فعالان حیاتی بشردوستانه می‌توانند به کار اساسی خود مطابق با اصول بشردوستانه برای دسترسی به غیرنظامیان نیازمند در غزه ادامه دهند. حذف آنها یک نشانه آشکار است.»

در پایان این بیانیه آمده است: «ما در تعهد خود به اجرای راه‌حل دو دولتی مبتنی بر مذاکره متحد هستیم، زیرا این تنها راه برای تضمین زندگی مشترک اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها در کنار هم در صلح، امنیت و عزت است. هرگونه راه‌حل سیاسی مبتنی بر راه‌حل دو دولتی مبتنی بر مذاکره، مستلزم خلع سلاح کامل حماس و حذف کامل آن از هرگونه حکومت در نوار غزه است، جایی که تشکیلات خودگردان فلسطین باید نقش محوری ایفا کند.»

رهبری فلسطین تصمیم گرفت برای اعتراض به قصد اسرائیل برای اشغال کامل غزه، به شورای امنیت سازمان ملل متحد مراجعه کند و خواستار جلسات اضطراری اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی و مداخله دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، شد.

کابینه سیاسی-امنیتی اسرائیل با اکثریت قاطع طرح بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را که شامل آمادگی ارتش اسرائیل برای «اشغال» شهر غزه است، تصویب کرد. این طرح خواستار پنج اصل اساسی برای پایان دادن به جنگ است که با «خلع سلاح حماس» آغاز می‌شود و پس از آن بازگشت همه زندانیان، چه زنده و چه مرده، صورت می‌گیرد. پس از آن خلع سلاح کامل نوار غزه، اعمال کنترل امنیتی اسرائیل بر آن و ایجاد یک دولت غیرنظامی جایگزین که تابع حماس یا تشکیلات خودگردان فلسطین نباشد، دنبال می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->