عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه

  • کد خبر: ۳۵۰۴۱۲
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱
مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه
وزیران امور خارجه استرالیا، آلمان، ایتالیا، نیوزیلند و بریتانیا، مخالفت خود را با تصمیم اسرائیل برای آغاز عملیات نظامی گسترده دیگر در نوار غزه اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیران امور خارجه استرالیا، آلمان، ایتالیا، نیوزیلند و بریتانیا بر وحدت خود در تعهدشان به اجرای «راه حل دو دولتی» از طریق مذاکرات تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است: «این تصمیم، وضعیت فاجعه‌بار انسانی را تشدید می‌کند، جان زندانیان را به خطر می‌اندازد و خطر آوارگی گسترده غیرنظامیان را افزایش می‌دهد. برنامه‌های اعلام شده توسط دولت اسرائیل، نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه را تهدید می‌کند. هرگونه تلاش برای الحاق سرزمین یا گسترش شهرک‌ها، نقض قوانین بین‌المللی است.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما از طرفین و جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که تمام تلاش خود را برای پایان دادن فوری به این درگیری وحشتناک، از طریق آتش‌بس فوری و پایدار که امکان ارسال فوری و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه در مقیاس بزرگ را فراهم می‌کند، در بحبوحه بدترین سناریوی قحطی قریب‌الوقوع در غزه، به کار گیرند. حماس باید همه زندانیان را بدون تأخیر یا پیش‌شرط بیشتر آزاد کند، رفتار انسانی با آنها را تضمین کند و از ظلم و تحقیر اجتناب کند.»

در این بیانیه تاکید شده است که «وضعیت بشردوستانه در غزه همچنان فاجعه‌بار است. ما از دولت اسرائیل می‌خواهیم که راه‌حل‌های فوری برای اصلاح سیستم اخیراً تصویب شده خود برای سازمان‌های بین‌المللی بشردوستانه پیدا کند تا اطمینان حاصل شود که این فعالان حیاتی بشردوستانه می‌توانند به کار اساسی خود مطابق با اصول بشردوستانه برای دسترسی به غیرنظامیان نیازمند در غزه ادامه دهند. حذف آنها یک نشانه آشکار است.»

در پایان این بیانیه آمده است: «ما در تعهد خود به اجرای راه‌حل دو دولتی مبتنی بر مذاکره متحد هستیم، زیرا این تنها راه برای تضمین زندگی مشترک اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها در کنار هم در صلح، امنیت و عزت است. هرگونه راه‌حل سیاسی مبتنی بر راه‌حل دو دولتی مبتنی بر مذاکره، مستلزم خلع سلاح کامل حماس و حذف کامل آن از هرگونه حکومت در نوار غزه است، جایی که تشکیلات خودگردان فلسطین باید نقش محوری ایفا کند.»

رهبری فلسطین تصمیم گرفت برای اعتراض به قصد اسرائیل برای اشغال کامل غزه، به شورای امنیت سازمان ملل متحد مراجعه کند و خواستار جلسات اضطراری اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی و مداخله دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، شد.

کابینه سیاسی-امنیتی اسرائیل با اکثریت قاطع طرح بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را که شامل آمادگی ارتش اسرائیل برای «اشغال» شهر غزه است، تصویب کرد. این طرح خواستار پنج اصل اساسی برای پایان دادن به جنگ است که با «خلع سلاح حماس» آغاز می‌شود و پس از آن بازگشت همه زندانیان، چه زنده و چه مرده، صورت می‌گیرد. پس از آن خلع سلاح کامل نوار غزه، اعمال کنترل امنیتی اسرائیل بر آن و ایجاد یک دولت غیرنظامی جایگزین که تابع حماس یا تشکیلات خودگردان فلسطین نباشد، دنبال می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->