چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان

  • کد خبر: ۳۵۰۸۱
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان
یک برنامه (اپلیکیشن) جدید سلامت روان کاربران را با مطالعه میزان استفاده آن‌ها از تلفن همراه خود ارزیابی می‌کند که هر چند که می‌تواند بسیار مفید و کمک کننده باشد، اما نگرانی‌هایی را درباره نقض حریم خصوصی کاربران برانگیخته است.
به گزارش شهرآرانیوز، گوشی هوشمند موجود در دست شما ممکن است کلید سنجش سلامت روان شما باشد.

محققان دانشگاه "دالهوسی" (Dalhousie) یک برنامه موبایل موسوم به "PROSIT" را ایجاد کرده اند که می‌تواند شرایطی مانند اضطراب یا افسردگی را براساس نحوه استفاده کاربر از تلفن همراه خود تشخیص دهد.  
این کار از طریق ویژگی‌هایی مانند میزان ورزش، خواب، فراوانی تماس، تاریخچه پیام‌ها و سلیقه موسیقیایی و دیگر داده‌های ظریف مثل سرعت و نیروی تایپ کاربر که می‌تواند وضعیت عاطفی کاربر را نشان دهد، انجام می‌شود که به راحتی قابل ردیابی هستند.

در این برنامه همچنین از کاربران خواسته می‌شود یک کلیپ صوتی ۹۰ ثانیه‌ای ضبط کنند و هیجان انگیزترین بخش هفته خود را توصیف کنند و احساسات خود را در یک مقیاس پنج نقطه‌ای گزارش دهند.

در حال حاضر ۳۰۰ نفر در حال آزمایش برنامه "PROSIT" هستند که تقریبا نیمی از آن‌ها بیمار هستند.

دانشمندان به خوبی از نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی افراد در ردیابی بسیاری از کار‌هایی که به صورت آنلاین انجام می‌شود، آگاه هستند. استفاده از این برنامه نیاز به امضای فرم رضایت نامه دارد و داده‌ها در یک مکان امن ذخیره می‌شوند.  

با این وجود برنامه‌هایی مانند این می‌توانند برای ارزیابی سلامت روان مردم مفید باشند. در حالی که "PROSIT" تصویر کاملی از سلامت ذهنی یک فرد ارائه نمی‌دهد، اما می‌تواند به روانشناسان کمک کند تا پیشرفت بیماران خود را در خارج از جلسات مشاوره و درمان به خصوص در طول شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ که بیماران فقط می‌توانند تماس‌های تلفنی دوره‌ای با روانشناسان خود داشته باشند، ارزیابی کنند.  

به گفته سازندگان این برنامه، "PROSIT" می‌تواند برای بیمارانی که با استفاده از این برنامه موافقت می‌کنند منجر به درمان‌های هدفمند و مؤثرتر شود.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->