ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان

  • کد خبر: ۳۵۰۸۱
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۴
بررسی میزان استفاده از موبایل برای ارزیابی سلامت روان
یک برنامه (اپلیکیشن) جدید سلامت روان کاربران را با مطالعه میزان استفاده آن‌ها از تلفن همراه خود ارزیابی می‌کند که هر چند که می‌تواند بسیار مفید و کمک کننده باشد، اما نگرانی‌هایی را درباره نقض حریم خصوصی کاربران برانگیخته است.
به گزارش شهرآرانیوز، گوشی هوشمند موجود در دست شما ممکن است کلید سنجش سلامت روان شما باشد.

محققان دانشگاه "دالهوسی" (Dalhousie) یک برنامه موبایل موسوم به "PROSIT" را ایجاد کرده اند که می‌تواند شرایطی مانند اضطراب یا افسردگی را براساس نحوه استفاده کاربر از تلفن همراه خود تشخیص دهد.  
این کار از طریق ویژگی‌هایی مانند میزان ورزش، خواب، فراوانی تماس، تاریخچه پیام‌ها و سلیقه موسیقیایی و دیگر داده‌های ظریف مثل سرعت و نیروی تایپ کاربر که می‌تواند وضعیت عاطفی کاربر را نشان دهد، انجام می‌شود که به راحتی قابل ردیابی هستند.

در این برنامه همچنین از کاربران خواسته می‌شود یک کلیپ صوتی ۹۰ ثانیه‌ای ضبط کنند و هیجان انگیزترین بخش هفته خود را توصیف کنند و احساسات خود را در یک مقیاس پنج نقطه‌ای گزارش دهند.

در حال حاضر ۳۰۰ نفر در حال آزمایش برنامه "PROSIT" هستند که تقریبا نیمی از آن‌ها بیمار هستند.

دانشمندان به خوبی از نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی افراد در ردیابی بسیاری از کار‌هایی که به صورت آنلاین انجام می‌شود، آگاه هستند. استفاده از این برنامه نیاز به امضای فرم رضایت نامه دارد و داده‌ها در یک مکان امن ذخیره می‌شوند.  

با این وجود برنامه‌هایی مانند این می‌توانند برای ارزیابی سلامت روان مردم مفید باشند. در حالی که "PROSIT" تصویر کاملی از سلامت ذهنی یک فرد ارائه نمی‌دهد، اما می‌تواند به روانشناسان کمک کند تا پیشرفت بیماران خود را در خارج از جلسات مشاوره و درمان به خصوص در طول شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ که بیماران فقط می‌توانند تماس‌های تلفنی دوره‌ای با روانشناسان خود داشته باشند، ارزیابی کنند.  

به گفته سازندگان این برنامه، "PROSIT" می‌تواند برای بیمارانی که با استفاده از این برنامه موافقت می‌کنند منجر به درمان‌های هدفمند و مؤثرتر شود.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->