نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

چینی‌ها سینماهایشان را با قوانین سخت‌گیرانه بازگشایی می‌کنند

  • کد خبر: ۳۵۲۳۴
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷
چینی‌ها سینماهایشان را با قوانین سخت‌گیرانه بازگشایی می‌کنند
سینما‌های چین پس از ۶ ماه تعطیلی آهسته‌آهسته باز می‌شوند.؛ منتها با قوانینی سخت‌گیرانه. این کشور برای مهار ویروس کرونا و کاهش سرعت انتشار آن سینما‌ها و بسیاری از مراکز تفریحی- فرهنگی را در ماه‌های اخیر تعطیل کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ مرکز مدیریت اجرایی فیلم‌های چینی اعلام کرد سینما‌های مراکز «کم خطر» می‌توانند از امروز در‌های خود را روی سینمارو‌ها باز کنند.

چین بیشتر نقاط کشور خود را در لیست مناطق کم‌خطر قرار داده است و انتظار می‌رود بازگشایی سینما‌ها در این کشور به صورت سراسری صورت گیرد.

سینما‌های چین از زمان آغاز قرنطینه و تعطیلی‌های پس از شیوع ویروس کرونا به سختی آسیب دیده‌اند و بسیاری از کارکنان این صنعت در چین در حال حاضر بیکار هستند.

البته سینما‌های چین با قوانین سخت‌گیرانه‌ای باز خواهند شد. سالن‌های سینما تنها با ۳۰ درصد ظرفیت خود قادر به نمایش فیلم هستند و تعداد فیلم‌های نمایش داده شده نیز به  ۵۰ درصد دوران قبل از شیوع کرونا خواهد رسید.

حرارت بدن سینمارو‌ها به محض ورود به ساختمان سینما گرفته می‌شود و تمامی کارکنان و مراجعان موظف به استفاده از ماسک در تمام ساعات حضور خود در بخش‌های مختلف سینما هستند.

بلیت‌ها باید به صورت آنلاین خریداری شده و مشتریان حداقل باید در فاصله یک متری از یکدیگر بنشینند.

در قانون جدید سینما‌های چین، هیچ کس مجاز به خوردن یا آشامیدن در سینما نخواهد بود. این قانون به خودی خود ضربه بزرگی به درآمد‌های جانبی سینما است که در سال‌های گذشته یکی از درآمد‌های مهم صنعت سینما بوده است.

چین به عنوان اولین مرکز این بیماری همه گیر، دومین بازار بزرگ سینمای جهان است و درآمد گیشه آن (باکس آفیس) در سال ۲۰۱۹ حدود ۹.۲ میلیارد دلار برآورد شد.

با این وجود انتظار می‌رود چنین درآمدی به دلیل تعطیلی‌های طولانی سینماها، کنسل شدن ساخت یا اکران فیلم‌های داخلی و هالیوودی (سینمای آمریکا) و اکران‌های آنلاین به شدت کاهش یابد.

در اوایل ماه جاری «واندا فیلم» به عنوان بزرگترین مالک سینما‌ها در چین اعلام کرد که به دلیل نواسانات ناشی از ویروس کرونا در ۶ ماهه اول سال ضرر شدیدی کرده است.

این شرکت بیش از ۶۰۰ سالن سینما در سراسر چین دارد و از ضرر ۱.۶۲ میلیارد یوانی  (۱۸۲ میلیون پوندی) در مقایسه با سود ۵۲۴ میلیون یوانی مدت مشابه سال قبل خود خبر داده است.
 
منبع: عصر ایران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->