خبرنگاران متقاضی نهضت ملی مسکن گوش به زنگ باشند | فراخوان واریز آورده جدید آمار سجامی‌های بورس نزدیک به ۴۶.۵ میلیون نفر شد بورس قله ۱۸ ماه گذشته خود را پس گرفت | رشد ۳۵ هزار واحدی شاخص کل در کمتر از ۱۵ دقیقه وزیر نیرو: در هیچ نقطه‌ای از کشور خاموشی اعمال نمی‌شود + فیلم قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) | گلابی چند؟ قطعی‌های برنامه‌ریزی‌شده خانگی متوقف شد؟ رکود بازار خودرو پس از شوک افزایش قیمت خودروسازان چالش کمبود نیروی کار در واحد‌های صنعتی واریز سود سهام عدالت به زودی | هر کدام از دارندگان سهام عدالت چقدر سود دریافت خواهند کرد؟ ویدئو| دعوای نماینده انجمن گاوداران گوشتی با وزارت کشاورزی روی آنتن زنده کدام گروه‌های شغلی از مالیات معاف شدند؟ آخرین قیمت سکه در حراج مرکز مبادله (۵ آذر ۱۴۰۳) پیش بینی بورس فردا (سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳)| رشد همپای دلار ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) | طلا دنباله روی دلار پیش بینی قیمت دلار (سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) | روند صعودی دلار ادامه‌ دارد؟ شناسایی باند شبکه‌ای ارتشا در استان خراسان رضوی (۵ آذر ۱۴۰۳) + فیلم قبض برق بیش از ۲۴ میلیون مشترک کمتر از ۵۰ هزار تومان است معاون بانک مرکزی: پرداخت موبایلی تا پایان سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود چگونه شانس برنده شدن جایزه ۱۰ میلیارد تومانی بلو را داشته باشیم؟ | بازی برد و بخت قطعی‌های برق همچنان ادامه دارد تهدید به حذف برخی متقاضیان دهک ۱ تا ۴ نهضت ملی مسکن ریزش سنگین قیمت طلا و سکه در مشهد (۵ آذر ۱۴۰۳) جهش بورس برای دومین روز پیاپی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۵ آذر ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ آذر ۱۴۰۳) | رشد قیمت‌ها از سر گرفته شد حداقل حقوق بازنشستگان کشوری برای سال ۱۴۰۴ تعیین شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ آذر ۱۴۰۳) | دو جهت متفاوت بازار خودرو ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۵ آذر ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۶۸ هزار تومان حداقل حقوق کارمندان تعیین شد
سرخط خبرها

پرورش شترمرغ پربازده‌ترین صنعت در بخش کشاورزی و دامی مشهد

  • کد خبر: ۳۵۳۳۵
  • ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
پرورش شترمرغ پربازده‌ترین صنعت در بخش کشاورزی و دامی مشهد
پرورش شترمرغ اکنون پرسودترین فعالیت بخش کشاورزی و دامی در کشور به شمار می‌رود.

طنین همتی/ شهرآرانیوز، شترمرغ تولیدات مختلفی دارد که از جمله آن می‌توان به تولید گوشت، تخم شترمرغ، چربی، پوست و پر اشاره کرد. دوره پرواربندی کوتاه، این حیوان را از منظر اقتصادی برای پرورش تولید گوشت به‌صرفه می‌کند.

 

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرا گفت : اکنون ۹ واحد دارای پروانه بهره‌برداری با ظرفیت ۴۹۳۰ قطعه مشغول فعالیت هستند. شترمرغ در فصل بهار تخم‌گذاری می‌کند و تقریبا در سال بین ۳۰ تا ۶۰ تخم می‌گذارد که وزن هر تخم تقریبا ۱/۵کیلوگرم است.


دوره پرورش شترمرغ تقریبا ۸ ماه تا ۱۱ ماه طول می‌کشد

امید طهماسبی‌زاده افزود: فضای لازم برای پرورش شترمرغ زیاد است، چون حیوان مسافتی در روز باید بدود و به‌طور متوسط برای گله سه‌تایی شترمرغ بیش از ۱۵۰۰ مترمربع فضا نیاز است.


این پرنده کم می‌خورد و کم می‌نوشد و دوره پرورش شترمرغ تقریبا ۸ ماه تا ۱۱ ماه طول می‌کشد که متوسط وزنش به ۱۰۰ تا ۱۱۰کیلو گرم می‌رسد . این پرنده با ضریب تبدیل 3/2 با جیره استاندارد حدود ۳۰۰ کیلوگرم خوراک مصرف می‌کند.

 

متقاضیان برای شروع کار به جهاد کشاورزی مراجعه کنند


معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد ادامه داد: متقاضیان برای شروع کار می‌توانند با مراجعه به سازمان مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مجوزهای لازم را دریافت کنند و بعد از گرفتن پروانه برای اخذ تسهیلات بانکی به جهاد کشاورزی مراجعه کنند.


وی افزود: میزان گوشت لاشه 35درصد و اقلام خوراکی، ذرت دانه‌ای، یونجه خشک، کنجاله سویا، پودر استخوان، پودر ماهی، منوکلسیم فسفات، نمک، آب می‌باشد.

 

کلسترول پایین گوشت شترمرغ از مزایای این گوشت


وی با بیان این مطلب که گوشت شترمرغ جزو گوشت‌های قرمز محسوب می‌شود، تصریح کرد: گوشت شترمرغ شبیه گوشت گوساله است، اما از نظر کیفیت به مراتب از آن بهتر بوده و از جمله مزایای گوشت شترمرغ این است که از کلسترول کمتری نسبت به گوشت گوساله برخوردار است.

 

مرغوب‌ترین پوست چرم مربوط به شترمرغ است


به گفته طهماسبی از پوست شترمرغ نیز یکی از مرغوب‌ترین چرم‌هایی که اکنون در بازار موجود است تولید می‌شود که به‌دلیل خواصی چون ترک‌نخوردن و ماندگاری بالا یکی از بهترین نوع چرم محسوب می‌شود و قیمت بالایی دارد.

 

وی اضافه کرد: از جمله اقداماتی که برای حمایت از صنعت پرورش شترمرغ در شهرستان مشهد انجام شده است، می‌توان به تشکیل تعاونی سایر ماکیان با هدف حمایت و ارائه خدمات بهتر و بیشتر به پرورش‌دهندگان شترمرغ، پیگیری و تأمین تسهیلات برای نیازهای ماهانه و سالانه و تأمین منابع مالی برای احداث واحد جدید پرورش شترمرغ اشاره کرد.

 

پرورش شترمرغ پربازده‌ترین صنعت در بخش کشاورزی و دامی


طهماسبی با اشاره به اینکه طبق نظر کارشناسان پس از صنعت نفت و صنعت توریسم، پرورش شترمرغ پربازده‌ترین صنعت در بخش کشاورزی محسوب می‌شود، گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام شده شاهد ثبات تولید و احداث واحدهای جدید پرورش شترمرغ در شهرستان باشیم.


گوشتی قرمز با خواصی چندین برابر


به گفته این مقام مسئول گوشت شترمرغ در گروه گوشت‌های قرمز طبقه‌بندی می‌شود، البته با خواصی بسیار بیشتر و مضراتی بسیار کمتر. گوشت شترمرغ از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است، طوری که می‌توان گفت یکی از کم‌چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز در دسترس است.


وی افزود: مهم‌ترین مزیت بهداشتی گوشت شترمرغ آن است که در مقایسه با گوشت گاو هیچ‌گونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی‌کند.نکته جالب توجه درباره گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین‌تر است.


وی بیان کرد: گوشت شترمرغ مزاجی گرم و خشک دارد و مصلح آن سرکه است. فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می‌شود، ویتامین E است که یکی از مؤثرترین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی است.


طهماسبی با اشاره به اینکه میزان چربی، کالری و کلسترول آن کم و غنی از ویتامین‌های B1، B2،A،C و منیزیم و روی است تصریح کرد: مهم‌ترین مزیت بهداشتی گوشت شترمرغ آن است که در مقایسه با گوشت گاو هیچ‌گونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی‌کند.


گوشت شترمرغ مزاجی گرم و خشک دارد. فاکتور مهم دیگری که در این گوشت پیدا می‌شود، ویتامین E است که یکی از مؤثرترین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی است.


معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد تأکید کرد: گوشت شترمرغ برای کاهش وزن، رفع افسردگی و لخته‌شدن خون، درمان کم‌خونی، رفع خواب‌رفتگی، جلوگیری از فلج، سستی و خواب رفتن اعضا، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس، کاهش فشار خون و بیماری قلبی مفید است. همچنین سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و در کاهش استرس نیز مؤثر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->