تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی
سرخط خبرها

پرسودترین سرمایه‌گذاری در بازار | سکه، دلار یا بورس؟

  • کد خبر: ۳۵۷۰۴
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
پرسودترین سرمایه‌گذاری در بازار | سکه، دلار یا بورس؟
بررسی بازار‌ها در اولین ماه تابستان ۹۹ نشان می‌دهد که پرسوده‌ترین بازار برای سرمایه‌گذاری و کسب سود، بورس است، در ماهی که سپری شد با این که دلار در افزایش قیمت توجهات بسیاری را به خود جلب کرد، اما کم‌بازده‌ترین بازار شد.
به گزارش شهرآرانیوز، بررسی رفتار بازار‌های در تیر ماه نشان می‌دهد که با افزایش گرما در تابستان به تب افزایش قیمت بازار‌ها نیز افزوده شده است، به نحوی که میزان افزایش قیمت یکی از بازار‌ها در تیر ماه بیش از هفت برابر میزان رشد آن در خرداد ماه است.

در این بین، بورس با ۵۰ درصد و دلار با ۱۰ درصد به ترتیب بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشته‌اند.

بورس

براساس داده‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، بورس از ابتدای تیر ماه تا پایان آن معادل ۵۰٫۸ درصد رشد داشته که از میزان خرداد ماه شدت بیشتری گرفته، این بازار در خرداد ماه معادل ۲۸٫۷ درصد رشد کرده بود.

شاخص کل بازار بورس در این ماه بیش از ۶۴۵ هزار واحد رشد کرد و از سطع یک میلیون و ۲۷۰ هزار واحد در ابتدای تیر ماه به سطح یک میلیون و ۹۱۶ هزار واحدی در پایان ماه رسید، این شاخص با رشدی که داشته خود را بیشتر به سطح مقاومتی دو میلیون واحدی نزدیک کرده است.

در این ماه پنح عرضه اولیه با نام‌های «وپویا»، «سیتا»، «ولپارس»، «رافراز» و «آبادا» انجام شد که ارزش چندانی نداشتند که در مجموع مبلغ کل عرضه اولیه‌های تیر ماه به ۷۰۰ هزار تومان نیز نمی‌رسد.
 

نمودار عملکرد بازار‌ها در تیر ماه سال ۹۹

پرسودترین سرمایه‌گذاری در بازار | سکه، دلار یا بورس؟
 

سکه

پس از بورس سکه با ۲۹ درصد بیشترین رشد قیمت را داشته است، این رشد در حالی رخ داده که سکه در خرداد ماه تنها ۳٫۹۵ درصد (معادل ۲۹۰ هزار تومان) افزایش قیمت داشت. سکه در این ماه مرز مقاومتی ۱۰ میلیون تومان را پشت سر گذاشت.

با توجه به داده‌های اقتباس شده از شبکه اطلاع‌رسانی طلا، سکه و ارز، قیمت سکه در تیر ماه معادل دو میلیون و ۳۰۷ هزار تومان افزایش قیمت داشته و در پایان معاملات روز سه‌شنبه ۳۱ تیر ماه روی نرخ ۱۰ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان خرید‌وفروش شده است.

این فلز ارزشمند در ابتدای ورود به اولین ماه تابستان معادل هفت میلیون و ۹۵۳ هزار تومان قیمت داشت.
 

طلا

طلا نیز اگر چه رشد قابل توجهی را از آن خود کرده، اما میزان رشد آن نسبت به سکه کمتر است. این فلز گران قیمت در تیر ماه ۱۶۰ هزار تومان به‌ازای هر گرم افزایش قیمت را از آن خود کرد که رشد ۲۰٫۲ درصدی را در این بازار نشان می‌دهد.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در پایان خرداد ماه ۷۹۰ هزار تومان قیمت داشت که این مبلغ با ۱۶۰ هزار تومان رشد تا روز ۳۱ تیر ماه به رقم ۹۵۰ هزار تومان رسید، البته ماه مذکور طلا از مرز یک میلیون تومانی عبور کرد، اما در روز‌های پایانی به عقب برگشت.

در خصوص آینده قیمت طلا نایب رئیس اتحادیه طلای تهران معتقد است: قیمت طلا تا یک هفته دیگر هم قابل پیش‌بینی نیست. چنانچه کاهش قیمت دلار ادامه دار باشد قیمت طلا هم تا یک ماه دیگر ارزان می‌شود. هر چند که این روز‌ها با افزایش قیمت انس جهانی طلا رو به رو هستیم و همین مساله بر گران شدن قیمت طلا در بازار‌های داخلی اثرگذار است.
 

دلار

شاخص بازار ارز در تیر ماه سر‌وصدای زیادی را به پا کرد و تا سطح حدود ۲۶ هزار تومان در بازار آزاد پیش رفت، اما حتی با رشد هزار و ۸۵۰ تومانی نیز عقب‌تر از رقبای مالی خود قرار گرفت، دلار در این ماه رشد حدود ۱۰ درصدی را به ثبت رساند.

قیمت دلار آمریکا براساس نرخ‌های اعلامی صرافی ملی در ابتدای تیر ماه بیش از ۱۸ برابر پول رایج ملی یعنی معادل ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان بود که این اختلاف قیمت بین تومان و دلار در پایان تیر ماه به بیش از ۲۰ برابر رسید.

هر عدد دلار در پایان معاملات روز سه‌شنبه ۳۱ تیر ماه روی قیمت ۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان نرخ‌گذاری شد که البته این نرخ‌گذاری توسط بانک مرکزی و به واسطه صرافی ملی انجام می‌شود.

با توجه به افت قابل توجه نرخ ارز، روز سه‌شنبه هفته جاری چهار روزنامه چشم‌انداز بازار ارز در روز‌های آینده را پیش‌بینی کرده‌اند. بر این اساس درحالی که روزنامه اعتماد و ایران روند افزایشی نرخ ارز را ممکن می‌دانند، ابتکار و کیهان از ثبات و قرار گرفتن نرخ دلار درحالت واقعی آن می‌گویند.

در تیر ماه که بازار ارز اوج گرفت، رئیس کل بانک مرکزی طی چند یادداشت علاوه بر اعلام این که نوید برگشت آرامش در بازار ارز را نوید می‌داد خطاب به سرمایه‌گذاران در این بازار گفت: ریسک بازار ارز برای سرمایه‌گذاری به شدت افزایش پیدا کرده است و من نیز وظیفه دارم این را به فعالان اقتصادی گوشزد نمایم.

منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->