واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

اوکراین از اتمام رمزگشایی جعبه‌های سیاه هواپیمای اوکراینی خبر داد

  • کد خبر: ۳۵۷۷۶
  • ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
اوکراین از اتمام رمزگشایی جعبه‌های سیاه هواپیمای اوکراینی خبر داد
معاون وزیر خارجه اوکراین گفت: فرآیند تحلیل داده های جعبه سیاه هواپیمای سانحه دیده خطوط هواپیمایی اوکراین در ایران، در کشور فرانسه به پایان رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از اینترفکس، یوجین انین، معاون وزیر خارجه اوکراین گفت فرآیند تحلیل داده های جعبه سیاه هواپیمای سانحه دیده خطوط هواپیمایی اوکراین در ایران، در کشور فرانسه به پایان رسیده است.

وی امروز در مصاحبه با شبکه رادیویی «هرومادسک» توضیح داد: «تمامی اطلاعات دو دستگاه ضبط کننده بازیابی و رمزگشایی شده است. علی رغم آسیب وارد شده به جداره خارجی هر دو دستگاه، اما فرآیند رمزگشایی با موفقیت انجام شده است. تحقیقات فنی به سرعت پس از وقوع حادثه انجام شد و رمزگشایی یکی از مراحل آن است.»

وی افزود: پیش بینی اینکه تحقیقات فنی چقدر زمان می برد، ممکن نیست.

همچنین دفتر تحقیقات و تحلیل فرانسه امنیت هواپیمایی کشوری فرانسه نیز که در این فرآیند حضور دارد، از اتمام تحلیل داده های دستگاه های ضبط کننده پرواز خبر داده است.

سازمان ایمنی حمل‌ونقل کانادا نیز  روز پنجشنبه اعلام کرد که یک تیم بین‌المللی بررسی جعبه‌های سیاه هواپیمای سقوط کرده اوکراینی در تهران را انجام داده و تحلیل اولیه اطلاعات این جعبه‌های سیاه در فرانسه تکمیل شده است.

«کتی فاکس، رئیس این موسسه طی بیانیه‌ای اعلام کرد: «کار در پاریس به پایان رسید اما بررسی‌ها هنوز فاصله زیادی تا به سرانجام رسیدن دارد. همچنان سوالات کلیدی زیادی وجود دارد که باید پاسخ داده شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->