اولین جزئیات از گلکسی S۲۷ اولترا منتشر شد زنگ خطر برای ذخایر ماچا با افزایش عطش جهانی برای این چای خاص ژاپنی تأثیر کیف پول سرد (Cold Wallet) بر امنیت صرافی‌ها رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگاه بومی «روتر» برای توسعه زیرساخت اینترنت ساخته شد

  • کد خبر: ۳۵۹۴۴
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱
دستگاه بومی «روتر» برای توسعه زیرساخت اینترنت ساخته شد
دستگاه «انتقال‌دهنده پر ظرفیت» که برای دریافت، تجزیه، تحلیل و انتقال بسته‌های اطلاعات و داده در یک شبکه است توسط یک شرکت دانش بنیان ایرانی طراحی شد. این دستگاه مانند یک دروازه برای اطلاعات و داده عمل می‌کند و همانگونه که از نام آن پیدا است، ظرفیت انتقال حجم بیشتری از داده و بسته‌های اطلاعاتی را دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان تولید کننده این روتر گفت: روتر (انتقال دهنده) پرظرفیت دستگاهی است که در زیرساخت مرتبط با فناوری اطلاعات و اینترنت، در زمینه حمل و نقل اطلاعات و داده کاربرد دارد. استفاده از این دستگاه به حدی گسترده است که تمام سازمان‌ها، ارگان‌ها، شرکت‌های دولتی و خصوصی را در بر می‌گیرد. در واقع در هر خانه یا نهادی که دو کامپیوتر وجود دارد که تشکیل یک شبکه را می‌دهند، این دستگاه نیز مورد نیاز است.


فرهنگ‌سازی استفاده از محصولات ایران‌ساخت

ناصر یزدانی افزود: به لحاظ امنیتی نیز، بهتر است که دستگاه‌هایی که تا بدین حد کاربرد دارند و با امنیت شبکه نیز مرتبط هستند، در داخل تولید شوند و از تولید کنندگان ناشناس خارجی خریداری نشوند. دستگاهی که در این شرکت تولید شده است، تا ۱۶۰ گیگ بر ثانیه قدرت دارد و حدود ۲۰ درصد از نمونه مشابه خارجی ارزانتر است.

یزدانی گفت: این محصول دانش‌بنیان دو سال ضمانت دارد و به همراه خدمات پس از فروش به مشتری عرضه می‌شود. با وجود آنکه سعی شده است تا محصولات با کیفیت دانش‌بنیان در بازار داخلی عرضه شود، اما هنوز برخی شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان در برابر جایگزین کردن، محصولات ایران ساخت به جای محصول وارداتی مقاومت می‌کنند.

وی با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده از محصولات دانش‌بنیان بیان کرد: یکی از مسائل مهم در زمینه اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و ایران ساخت، فرهنگ‌سازی در این زمینه است. همچنین باید از واردات بی‌رویه محصولاتی که مشابه داخلی دارند، جلوگیری کرد، این مسئله فضای ایجاد می‌کند تا محصولات دانش‌بنیان در بازار داخلی عرضه شوند و در برابر رقیب خارجی، مقاومت کنند.

به گفته یزدانی، باید توجه داشت که بسیاری از شرکت‌های بین‌المللی مبالغ سنگینی برای تبلیغات و بازاریابی محصولات مرتبط با مخابرات و اینترنت، هزینه می‌کنند. طبیعی است که شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان جوان ایرانی، از چنین بودجه‌ای برخوردار نیستند، به همین جهت باید با سیاستگذاری درست، از محصولات دانش‌بنیان حمایت شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->