واژگونی خودرو در مه‌ولات یک کشته و یک مصدوم در پی داشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد سه دستگاه خودرو حادثه آفرید| نجات راننده محبوس در پراید توسط آتش‌نشانان حریق مغازه در خیابان عیدگاه اطفا شد (۱۲ اردیبهشت)+عکس انحراف مینی بوس در تبریز هشت مصدوم برجای گذاشت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله افراد ناشناس به پزشکان در کرخه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) جاعلان اسناد دولتی در غرب تهران دستگیر شدند (۱۲ اردیبهشت) راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) از دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی تا عروسی‌هایی که عزا می‌شود تاثیر منفی میکروپلاستیک‌ها بر تغییرهورمون و جنسیت جنین مهر و موم کارگاه تولید موادشوینده تقلبی در مشهد (۱۲ اردیبهشت) ماجرای گم‌شدن «یسنا»، دختر چهارساله روستای «یلی‌بدراق» + ویدئو زلزله ۴.۶ ریشتری سیرچ کرمان را لرزاند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) نامه شاگرد سپاسگزار به آقای آموزگار: معلم ازیزم عض شما بسیار عاموخطم! اعلام جرم دادستانی تهران علیه افرادی که مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی منتشر کردند
سرخط خبرها

نحوه برخورد با رفتار‌های توهین آمیز همکاران در محل کار

  • کد خبر: ۳۵۹۶۱
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
نحوه برخورد با رفتار‌های توهین آمیز همکاران در محل کار
اتفاقات زیادی در محل کار رخ می‌دهد که با توجه به طبیعت کار شما و ریسک‌های مختلف، می‌تواند آزار دهنده باشد و جنسیت و نوع کار و محل آن و زمان فعالیت نیز معمولا از فاکتور‌های تاثیر گذار در بروز چالش‌های مختلف برای منابع انسانی در یک سازمان است.
 به گزارش شهرآرانیوز، گاهی اوقات رفتار‌هایی از سوی همکاران سر می‌زند که از نظر ما خارج از عرف و حتی توهین آمیز تلقی می‌شود. این رفتار‌ها گاهی آنقدر تکرار می‌شود که به سوهان روح و فکر تبدیل شده و به کاهش بازدهی منجر می‌شوند. رفتار‌هایی از این دست ممکن است ناشی از ناآگاهی همکاران باشند، اما گاهی هم ممکن است نیت سوئی پشت آن‌ها نهفته باشد. در هر صورت با راهکار‌هایی که در ادامه طرح شده می‌توان مانع از تکرار دوباره آن‌ها شد.

۱. خودتان را کنترل کنید

نحوه برخورد با رفتار‌های توهین آمیز همکاران در محل کار

شما که نمی‌خواهید اوضاع بدتر شود پس قبل از گفتن هر چیز نفس عمیقی کشیده و به افکار و احساساتتان نظم بدهید. وقتی اعصابتان آرام شد در زمان و مکان مناسب به فرد توهین‌کننده واکنش نشان دهید. طبیعتا بازخورد شما باید در سطحی بالاتر و به دور از توهین باشد.

۲. خودتان را جای او قرار دهید

هرچند توهین تحت هیچ شرایطی درست نیست، اما سعی کنید ریشه‌ای به قضیه نگاه کنید. شاید همکارتان با مشکل شخصی بزرگی دست و پنجه نرم می‌کند که نتیجه آن بروز چنین رفتار ناخوشایندی شده. شما از در مهربانی وارد شوید و پس از اینکه کمی آرام شد از وی درباره وجود مشکلات احتمالی سوال کنید.

۳. جلویش بایستید
اگر طرف مقابل دست از سرتان برنمی‌دارد وقت آن رسید که جلویش درآیید. شاید اینکار برای برخی ترسناک باشد، اما بدین شکل او را مجبور با مواجه رو در رو با خود می‌کنید. برای شروع بحث می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

اینکه گفتی .. شاید این از نظر تو مشکلی نداشته باشد، اما توهین آمیز است. ممنون می‌شوم اگر دیگر اینکار را تکرار نکنی.
اینکه دائم می‌گویی .... را خیلی‌ها دوست ندارند. لطفا از آن دست بردار.
باید از گفتن .. دست برداری، چون توهین آمیز است و اینجا کسی آنرا تحمل نمی‌کند.

۴. با دیگران صحبت کنید

گاهی اوقات حتی مواجه شدن هم کافی نیست. اگر اقدامی از سوی یکی از همکاران شما را آزار داد، بعید نیست افراد دیگری را هم مورد توهین قرار داده باشد. در این شرایط ممکن است شما بیشتر روی نظر مطرح شده تمرکز کنید تا کاری که لازم است انجام دهید. از تفکرات منفی دوری کنید و به جای آن به فعالیت خود ادامه دهید. با صحبت کردن با یکی دیگر از همکاران در مورد موضوع، از نظر او هم استفاده کرده و تصمیم بگیرید که در قدم بعدی چه کاری انجام خواهید داد و البته دیگر تنها نخواهید بود. اگر احساس کردید در صحبت کردن با دیگران در محل کار راحت نیستید، از مشاوران اینترنتی کمک بگیرید.

اگر مشکلات دنباله‌دار هستند، لازم است اقداماتی جدی انجام داده و با بخش نیروی انسانی یا مدیر خود صحبت کنید. مطمئن شوید که جزئیات را صادقانه و دقیق عنوان کرده و از اتفاقاتی که منجر به این تصمیم شده به خوبی صحبت نمایید.

منبع:govloop
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->