آغاز نشست خبری سخنگوی دولت در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تجلیل از ۸ خانواده‌ شهید خدمت با حضور رئیس‌جمهور و مشاور و دستیار رهبری + فیلم گفت‌وگوی تلفنی هاکان فیدان با عراقچی شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راهکار مقابله با گرانی توجه به داخلی سازی کالاهاست

  • کد خبر: ۳۶۰۱۹
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
راهکار مقابله با گرانی توجه به داخلی سازی کالاهاست
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت پرهیز از دلاریزه شدن اقتصاد و تاثیر نوسانات ارز بر قیمت کالاها، داخلی‌سازی را از مهم‌ترین راهکار‌ها در این راستا توصیف کرد و گفت: توجه به داخلی سازی نباید در حد شعار باقی بماند و باید عملیاتی شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سید علی موسوی اظهار کرد: به نظر من اولین و مهم‌ترین راهکار برای مقابله با گرانی توجه به داخلی سازی است که نباید در حد شعار باقی بماند و باید عملیاتی شود.

وی ادامه داد: اگر ما داخلی سازی را سرلوحه کار خود قرار دهیم بسیاری از مشکلات ما در بحث گرانی حل می‌شود. در واقع ما نباید اجازه دهیم اقتصادمان دلاریزه شود و نوسان دلار روی قیمت‌های ما تاثیر بگذارد. برای مقابله با آن اصلی‌ترین راهکار داخلی سازی کالاهاست.

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مثلا ما در حوزه خودروسازی باید به این سمت برویم که قطعات خودرو را در داخل بسازیم در این راستا باید از ظرفیت و پتانسیل عظیم شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان دانشگاهی استفاده کنیم و این ظرفیت را وارد صنعت کنیم تا هم کیفیت را بالا ببریم و هم وارد عرصه رقابت شویم.

موسوی خاطرنشان کرد: اگر ما در بازار‌های خارجی رقابت کنیم می‌توانیم ارزآوری داشته باشیم، طبیعتا صادرات باعث می‌شود ارز وارد کشور شود و کمبود ارز برطرف شود و انجام صادرات نیز زمانی میسر است که کیفیت بالا برود و کالا‌های ایرانی در بازار‌های خارجی قدرت رقابت داشته باشند. توسعه صادرات در واقع باعث وارد شدن ارز و در نتیجه کاهش قیمت آن خواهد شد.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که در صورت توسعه صادرات درخواست ارز برای واردات کاهش می‌یابد، یادآور شد: ممکن است برخی کالا‌ها تکنولوژی بالایی داشته باشند، اما وقتی ما قدرت ساخت موشک را داریم آن هم در شرایطی که حوزه‌های نظامی کاملا در تحریم است پس می‌توانیم از دانش داخلی در تولیدات دیگر هم استفاده کنیم. نخبگان دانشگاهی و حتی کسانی که از کشور رفته‌اند، می‌توانند در این راستا به ما کمک کنند شما می‌بینید که در حوزه دارو ما چطور پیشرفت کرده‌ایم و در حال حاضر بسیاری از دارو‌هایی که پیش از این وارد کشور می‌شده در داخل تولید می‌شود. این کار اولا اعتماد به نفس و ثانیا برنامه‌ریزی دقیقی می‌طلبد.

موسوی با بیان این‌که ما در یک جنگ اقتصادی هستیم و نیاز داریم قرارگاه اقتصادی داشته باشیم، اظهار کرد: یکی از بزنگاه‌های اقتصادی ما بحث ارز است و فشار اصلی گرانی متوجه نوسان ارز است. ما باید تقاضای ارز را کاهش دهیم و این تقاضا هم زمانی کاهش می‌یابد که به سمت صادرات برویم و حداقل در مقابل یک واردات، یک صادرات داشته باشیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->