آخرین خبرها از توافق حماس و رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس در غزه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سفیر ایران در عراق: بسیاری از مقامات برای عملیات «وعده صادق» به ما تبریک گفتند ناو سپاه از مدار صفر درجه عبور کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امامت سیاسی، دلیل نفرت دشمنان اهل بیت (ع) بود | ضرورت واکاوی فلسفه مظلومیت ائمه اطهار (ع) تصاویری از ویرانی بندر غزه در نتیجه بمباران اشغالگران اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد وزیر خارجه آمریکا: منتظر موافقت حماس با آتش‌بس هستیم اردوغان: هدف ما از توقف تجارت با اسرائیل، مجبور کردن نتانیاهو به آتش بس است فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان بازدید کرد سپاه از بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم خبرداد حماس: از خواسته‌های اساسی خود کوتاه نخواهیم آمد | هیات حماس به قاهره می رود لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران نخست وزیر سابق اسرائیل: ما از جنگ غزه پیروز خارج نخواهیم شد «یحیی سنوار» با رهبران گروه‌های فلسطینی در خارج در تماس است اعتراض رژیم صهیونیستی به سفر رئیس سیا به قاهره واکنش اسرائیل به تصمیم ترکیه برای تعلیق مبادلات تجاری رئیس سیا وارد قاهره شد حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه گوترش: از شمار زیاد خبرنگاران کشته شده در غزه شوکه و وحشت زده‌ام تحریم‌های جدید انگلیس علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی تعلیق مبادلات تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با اسرائیل
سرخط خبرها

راهکار مقابله با گرانی توجه به داخلی سازی کالاهاست

  • کد خبر: ۳۶۰۱۹
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
راهکار مقابله با گرانی توجه به داخلی سازی کالاهاست
یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت پرهیز از دلاریزه شدن اقتصاد و تاثیر نوسانات ارز بر قیمت کالاها، داخلی‌سازی را از مهم‌ترین راهکار‌ها در این راستا توصیف کرد و گفت: توجه به داخلی سازی نباید در حد شعار باقی بماند و باید عملیاتی شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سید علی موسوی اظهار کرد: به نظر من اولین و مهم‌ترین راهکار برای مقابله با گرانی توجه به داخلی سازی است که نباید در حد شعار باقی بماند و باید عملیاتی شود.

وی ادامه داد: اگر ما داخلی سازی را سرلوحه کار خود قرار دهیم بسیاری از مشکلات ما در بحث گرانی حل می‌شود. در واقع ما نباید اجازه دهیم اقتصادمان دلاریزه شود و نوسان دلار روی قیمت‌های ما تاثیر بگذارد. برای مقابله با آن اصلی‌ترین راهکار داخلی سازی کالاهاست.

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مثلا ما در حوزه خودروسازی باید به این سمت برویم که قطعات خودرو را در داخل بسازیم در این راستا باید از ظرفیت و پتانسیل عظیم شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان دانشگاهی استفاده کنیم و این ظرفیت را وارد صنعت کنیم تا هم کیفیت را بالا ببریم و هم وارد عرصه رقابت شویم.

موسوی خاطرنشان کرد: اگر ما در بازار‌های خارجی رقابت کنیم می‌توانیم ارزآوری داشته باشیم، طبیعتا صادرات باعث می‌شود ارز وارد کشور شود و کمبود ارز برطرف شود و انجام صادرات نیز زمانی میسر است که کیفیت بالا برود و کالا‌های ایرانی در بازار‌های خارجی قدرت رقابت داشته باشند. توسعه صادرات در واقع باعث وارد شدن ارز و در نتیجه کاهش قیمت آن خواهد شد.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که در صورت توسعه صادرات درخواست ارز برای واردات کاهش می‌یابد، یادآور شد: ممکن است برخی کالا‌ها تکنولوژی بالایی داشته باشند، اما وقتی ما قدرت ساخت موشک را داریم آن هم در شرایطی که حوزه‌های نظامی کاملا در تحریم است پس می‌توانیم از دانش داخلی در تولیدات دیگر هم استفاده کنیم. نخبگان دانشگاهی و حتی کسانی که از کشور رفته‌اند، می‌توانند در این راستا به ما کمک کنند شما می‌بینید که در حوزه دارو ما چطور پیشرفت کرده‌ایم و در حال حاضر بسیاری از دارو‌هایی که پیش از این وارد کشور می‌شده در داخل تولید می‌شود. این کار اولا اعتماد به نفس و ثانیا برنامه‌ریزی دقیقی می‌طلبد.

موسوی با بیان این‌که ما در یک جنگ اقتصادی هستیم و نیاز داریم قرارگاه اقتصادی داشته باشیم، اظهار کرد: یکی از بزنگاه‌های اقتصادی ما بحث ارز است و فشار اصلی گرانی متوجه نوسان ارز است. ما باید تقاضای ارز را کاهش دهیم و این تقاضا هم زمانی کاهش می‌یابد که به سمت صادرات برویم و حداقل در مقابل یک واردات، یک صادرات داشته باشیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->