طبق شایعات «وان پلاس بادز پرو ۳» به زودی معرفی می‌شود کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (شنبه ۹ تیر) ژاپنی‌ها رکوردی جدید در سرعت انتقال داده با فیبر نوری ثبت کردند: ۴۰۲ ترابیت‌برثانیه آیا اپراتور‌ها به تعهدشان برای افزایش سرعت اینترنت عمل کردند؟ (۹ تیر ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۹ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (جمعه ۸ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۸ تیر) + آموزش ۱۱۰ زبان جدید به گوگل ترنسلیت اضافه شد کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۷ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۷ تیر) + آموزش نسخه موبایل گوگل کروم ویژگی‌های جذابی دریافت می‌کند (۶ تیر ۱۴۰۳) آیا مصرف پنیر کیفیت زندگی را افزایش می‌دهد؟ + پاسخ محققان اولین لپ‌تاپ‌های ایسوس با پردازنده رایزن AI 300 کی عرضه می‌شود؟ گرما چطور بر مغز و رفتارهای شناختی ما تأثیر می‌گذارد؟ چرا برخی هرگز به کووید ۱۹ مبتلا نمی‌شوند؟ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) فراگیری دانش سیاسی و توسعه‌یافتگی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۶ تیر) + آموزش کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۵ تیر) + آموزش سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از افزایش محتوای تخریبی و اخبار جعلی علیه برخی کاندیداها خبر داد اپل با حکم اتحادیه اروپا رسما به نقض قوانین بازارهای دیجیتال متهم شد
سرخط خبرها

رصد آنلاین اختلالات اینترنتی با سامانه رادار

  • کد خبر: ۳۶۲۱۲
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷
رصد آنلاین اختلالات اینترنتی با سامانه رادار
سامانه‌ای طراحی شده تا زمانی که اینترنت به هر دلیلی دچار اختلال می‌شود، بتوان میزان اختلال و قطعی را رصد کرد. در آخرین به‌روزرسانی «سامانه‌ رادار» امکان دسترسی به آرشیو اختلالات، افزایش سرعت نمایش اطلاعات و بهبود عملکرد و رابط کاربری فراهم شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، مجموعه «ابر آروان» با دسترسی به ۱۳ دیتاسنتر پرترافیک کشور تنها مرجع داخلی درباره‌ی وضعیت اینترنت کشور است و بر مبنای اطلاعاتی که از این دیتاسنترها به دست می‌آید، سامانه‌ای تحت عنوان «سامانه‌ رادار» را طراحی کرده است.

سامانه «رادار» که از دی ماه سال گذشته و در راستای شفافیت اطلاعات راه‌اندازی شده است، تاکنون بیش از ۱۰۰هزار بازدید داشته و در زمان‌های اختلال با پیک چهار هزار بازدید در یک روز نیز همراه بوده است.

با انتشار نسخه دوم این سامانه، از این پس اطلاعات وضعیت اینترنت کشور نه تنها به‌شکل لحظه‌ای در اختیار کاربران خواهد بود بلکه کاربران می‌توانند به آرشیو اطلاعات در چند ساعت یا چند روز گذشته دسترسی داشته باشند. با توجه به ذخیره‌سازی دیتا از ابتدای مرداد ماه، این سابقه از این تاریخ در قالب آرشیو در اختیار کاربران است.

قابلیت جدید دیگر رادار در جابه‌جایی ردیف دیتاسنترها، این امکان را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا دیتاسنتر‌هایی که برای‌شان از اهمیت بیش‌تری برخوردار است را در ردیف‌های متفاوتی قرار دهند که امکان گزارش‌گیری را برای آن‌ها بهبود می‌بخشد.

اطلاعات سامانه رادار شامل وضعیت ارتباطات اینترنتی ۱۳دیتاسنتر پرترافیک شامل آسیاتک، ایرانسل، همراه اول، های‌وب، رسپینا، افرانت و مبین‌نت در شهر‌های تهران، مشهد، اصفهان و تبریز است که به‌کمک پروتکل HTTPS دسترسی به هشت سایت پربازدید خارجی و داخلی شامل توییچ، ویکی‌پدیا، اینستاگرام، گوگل، گیت‌هاب، آپارات، ورزش سه و دیجی‌کالا را رصد می‌کند.

ابرآروان که گسترده‌ترین زیرساخت ابری کشور را در اختیار دارد، با حضور در ۲۰دیتاسنتر از سرویس‌دهندگان مختلف اینترنت کشور و ۲۰ نقطه حضور در نقاط مهم جهان، می‌تواند کامل‌ترین اطلاعات از وضعیت زیرساخت اینترنت داخلی و اتصالات آن را در اختیار قرار دهد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->