لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت اموراجتماعی دادگستری خراسان رضوی پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد شهادت ۱۴ نفر در غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: استان آذربایجان بهترین مکان برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری است حمله هوایی گسترده اسرائیل به شمال و شرق لبنان (یکم آبان ۱۴۰۴) + فیلم صالحی‌امیری: طرح جامع «توس» با نگاه ملی و بلندمدت دنبال می‌شود نشست هم‌ا‌ندیشی نخبگان اندیشه‌ورز مشهد با وزیر امور خارجه برگزار شد امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود
سرخط خبرها

عراقچی در نامه‌ای به ۲ کشور آسیایی: در برابر تحریم‌های غرب مقاومت کنید

  • کد خبر: ۳۶۲۸۸۶
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷
عراقچی در نامه‌ای به ۲ کشور آسیایی: در برابر تحریم‌های غرب مقاومت کنید
سفیر ایران در کلمبو از ارسال نامه‌ای از سوی «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران به دولت‌های سریلانکا و مالدیو خبر داد که در آن با هشدار نسبت به تضعیف قوانین بین‌المللی در نتیجه پیروی از تحریم‌های غرب، از این کشورها خواسته‌ شده در برابر این تحریم‌ها مقاومت و درباره آن موضع‌گیری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «علیرضا دلخوش» سفیر ایران در کلمبو اعلام کرد که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در نامه‌ای به همتایان سریلانکا و مالدیو از این دو کشور خواسته است با تحریم‌های اعمال‌شده از سوی آمریکا و متحدان غربی آن مخالفت کنند.

نشریه رگ‌تک‌تایمز گزارش داد: به گفته سفیر ایران، در این نامه‌ها به نگرانی‌ها درباره امکان تضعیف قوانین بین‌المللی و ایجاد رویه‌های خطرناک برای دیگر کشورها بر اثر این تحریم‌ها اشاره شده است.

این نامه در پی بازگردانی تحریم‌ها و قطعنامه‌هایی علیه ایران با اجرای «سازوکار ماشه» در ۲۸ سپتامبر منتشر شده است. این تحریم‌ها ذیل توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ لغو شده بودند.

سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس در پایان ماه اوت درخواست فعالسازی این سازوکار علیه ایران را داده بودند.

ایران اقدام را فاقد مبنای قانونی و حقوقی توصیف کرده است.

عراقچی در پیام خود به سریلانکا و مالدیو تاکید کرد که این مسئله تنها درباره ایران نیست. در نامه‌ها او اشاره شد که امروز ایران با محدودیت‌هایی روبه‌رو شده است اما بعدا ممکن است شامل جنوب آسیا و آفریقا نیز باشد.

به گفته عراقچی، مقاومت نکردن در برابر تحریم‌ها می‌تواند منجر به ضعیف و ناکارآمد شدن قوانین بین‌المللی شود.

وزیر امور خارجه ایران تحریم‌ها را «چالشی برای اعتبار قوانین جهانی» توصیف کرده و از سریلانکا و مالدیو خواست در برابر فشار کشورهای غربی ایستادگی و از جایگاه قوانین بین‌المللی دفاع کنند.

او هشدار داد که رفتار با قوانین بین‌المللی به عنوان یک ابزار خطرناک و در بردارنده پیامدهای طولانی‌مدت برای کشورهای جهان است.

عراقچی در نامه‌های خود به این دو کشور با تاکید بر اینکه وضعیت آزمونی برای قوانین جهانی و بی‌طرفی قوانین بین‌المللی است، از آن‌ها خواست در برابر فشارهای غرب ایستادگی و موضع‌گیری کنند.

او همچنین هشدار داد که نادیده گرفتن این فرصت می‌تواند به تضعیف قوانین بین‌المللی و اعمال تحریم‌ها از سوی کشورهای قدرتمند بدون پاسخگویی آن‌ها شود.

در این نامه‌ها اشاره شده است که کشورهای کوچکتر می‌توانند نقش مهمی در دفاع از بی‌طرفی بین‌المللی و جلوگیری از اقدام بدون پیامد کشورهای قدرتمند داشته باشد.

سفیر ایران در کلمبو در این راستا بیان کرد که حمایت از موضع ایران تنها کمک به یک کشور نیست، بلکه موضوع حفاظت از اعتبار بین‌المللی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->