تغییر روند رسیدگی به معافیت پزشکی سربازان تصادف شدید خودرو پراید و میکسر در بزرگراه پیامبر اعظم(ص)+تصویر جزئیات برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی ورود ۱۴۵ هزار گردشگر سلامت به مشهد در سال ۱۴۰۳ مصرف کدام کنسروها ممنوع است؟ طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس کشف ۷۳ فقره سرقت ضبط و پخش خودرو در مشهد دستبرد ۸ میلیاردی به یک ساعت‌فروشی در مشهد ویدئو | فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری در مشهد چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟ بهترین روش برای نو و تمیز نگه‌داشتن فرش‌ها علت چرخش مچ پا چیست؟ عوامل خطر «زوال عقل زودرس» را بشناسید خوابیدن روی زمین برای کمردرد خوب است یا بد؟ ترفند‌های مفید و کاربردی برای تمیزکردن و مراقبت از وسایل چوبی هشدار فرماندار طرقبه-شاندیز به گردشگران برای احتمال وقوع سیلاب (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارتباط جالب ایجاد نفخ با کمبود یک ویتامین خواص ویژه موز سیاه شده که نمی‌دانستید اعزام بیش از ۸۷ هزار زائر سرزمین وحی از ۲۱ فرودگاه کشور
سرخط خبرها

آخرین مرحله آزمایش واکسن کرونا آغاز شد

  • کد خبر: ۳۶۴۵۶
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
آخرین مرحله آزمایش واکسن کرونا آغاز شد
شرکت‌های "مُدرنا" و "‌فایزر" سومین و آخرین مرحله از آزمایش بالینی واکسن کرونا را آغاز کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از وال‌استریت ژورنال، دو شرکت بزرگ داروسازی "مدرنا" (Moderna) و "فایزر" (Pfizer) که در حال توسعه پیشرفته‌ترین واکسن "کرونا ویروس" هستند، وارد مرحله محوری مطالعه خود شده و روز گذشته سومین مرحله آزمایش فاز بالینی این واکسن را روی ۳۰ هزار نفر آغاز کردند.

ارزیابی محققان این شرکت‌ها، آزمایش واکسن روی ۳۰ هزار نفر در آزمایشات جداگانه است که نتیجه این آزمایش مرحله آخر، به طور قطعی تعیین خواهد کرد که این واکسن‌ها بدن را در برابر "کووید-۱۹" محافظت می‌کند یا خیر؟

این به این معناست که هر کدام از شرکت‌ها به صورت مجزا واکسن را روی ۳۰ هزار نفر آزمایش خواهند کرد.

سن این افراد که واکسن شرکت فایزر را دریافت می‌کنند، بین ۱۸ تا ۸۵ سال بوده و از ۱۲۰ نقطه جهان همچون ۳۹ ایالت آمریکا انتخاب شده‌اند. فایزر در نظر دارد تا انتهای سال ۲۰۲۰ میلادی، تا ۱۰۰ میلیون دوز از واکسن را تولید کند و این میزان را تا اواخر سال ۲۰۲۱ میلادی به ۱.۳ میلیارد دوز برساند.

واکسن ساخت شرکت فایزر که به طور مشترک با همکاری شرکت داروسازی آلمانی "بایو ان تک" ساخته شده، بر اساس ماده ژنتیکی موسوم به "آر ان‌ای پیام رسان" (mRNA) تولید شده که دستورالعمل‌های لازم برای ساخت پروتئین‌ها را در اختیار سلول‌ها قرار می‌دهد. با تزریق یک آر ان‌ای پیام رسان مخصوص طراحی شده به بدن، این واکسن به طور بالقوه می‌تواند به سلول‌ها بگوید که چگونه بدون بیمار کردن فرد، پروتئین مخصوص کروناویروس را ایجاد کنند.

شرکت مدرنا واکسن خود را با همکاری موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار آمریکا توسعه داده است.

این شرکت نیز اعلام کرد که قصد دارد از سال آتی، هر سال بین ۵۰۰ میلیون تا ۱ میلیارد دوز از واکسن را تحویل جهانیان دهد.

در راستای نتایج موفقیت آمیز واکسن این شرکت، اخیرا اداره تحقیقات و توسعه زیست پزشکی (BARDA) آمریکا، ۴۷۲ میلیون دلار به مدرنا بودجه اعطا کرد تا تلاش خود برای توسعه واکسن کووید-۱۹ را ادامه دهد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->