۷۱۹ وسیله بازی غیراستاندارد در خراسان رضوی پلمب شد مطالبات معوق مراکز دیالیز خراسان رضوی از بیمه‌ها از یک همت عبور کرد پذیرش نهایی بیش از ۴۵۷ هزار داوطلب کنکور ۱۴۰۴ نتایج نهایی کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نکاتی مهم که باید قبل از اینکه بچه را از پوشک بگیرید بدانید | یک چالش پوشکی هشدار پلیس: مراقب کلاهبرداری با شگرد گرفتن پیش‌پرداخت برای پرداخت «وام فوری» باشید اجرای حکم قصاص ۶ قاتل شهیدان صفری و رفیعی‌نسب (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پژمان‌فر: مرکز تحقیقات مراقبت‌های پرستاری و مامایی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأسیس شد بازدید از آرامگاه حافظ فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴) رایگان است تهران درگیر شدیدترین خشکسالی یک قرن اخیر! جزئیات جدید از معافیت فرزندان بازنشستگان از خدمت سربازی اعلام شد شست و شوی دهان، پس از مصرف تمامی اسپری‌های دهانی ضروری است کشف و ضبط ۱۴۴ قلم داروی قاچاق و غیرمجاز خارجی در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پویش ملی سلامت دهان و دندان برای دانش‌آموزان آغاز شد صدای بازنشستگان باید در تصمیم‌سازی‌های کشور شنیده شود | پرداخت بدهی بیمه ملت و بیمه تکمیلی آغاز شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) کشف ۸ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ فلسفیدن در باب چرایی بوق! کاهش ۲۰ درصدی تلفات رانندگی در مشهد طی نیمه نخست سال ۱۴۰۴ جان باختن ۲۸ نفر در مکزیک در پی بارش شدید باران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد در برخی نقاط استان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶»
سرخط خبرها

خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۴۶۸۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + فیلم
در یک عمل جراحی نادر و پیچیده، پزشکان بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد موفق شدند جنین مومیایی‌شده‌ای را که بیش از ۳۵ سال در بدن مادر هفتادویک‌ساله‌ای باقی مانده بود، باموفقیت خارج کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، این مادر که از یکی از روستا‌های شهرستان بیرجند به دلیل درد شدید در ناحیه شکم و لگن به بیمارستان مراجعه کرده بود، پس از انجام تصویربرداری‌های پزشکی، با تشخیص وجود توده‌ای غیرعادی در رحم، به‌سرعت در فهرست جراحی اورژانسی قرار گرفت.

به گفته‌ دکتر وحید وحیدیان، جراح عمومی و عضو هیئت‌علمی گروه جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در حین عمل مشخص شد که توده حجیم مشاهده‌شده در رحم در واقع جنین مومیایی‌شده‌ای است که بیش از سه دهه پیش در جریان هشتمین بارداری بیمار در رحم وی باقی مانده بود.

وی اظهار کرد: این مادر در دوران بارداری آخر خود دوقلو بوده، اما به‌دلیل نبود امکانات پزشکی در آن زمان، تنها یکی از نوزادان متولد شد و قل دوم در بدن مادر باقی ماند. این جنین در گذر زمان به حالتی مومیایی‌شده با وزن حدود ۸۰۰ گرم تبدیل شده بود که با تلاش تیم جراحی بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد در مدت ۹۰ دقیقه از بدن بیمار خارج شد.

دکتر وحیدیان با اشاره به وضعیت عمومی بیمار افزود: عمل جراحی باموفقیت کامل انجام شد. حال عمومی بیمار رضایت‌بخش است و خوشبختانه به‌زودی از بیمارستان مرخص خواهد شد.

بنابر اعلام تیم درمان، جنین مومیایی‌شده با رضایت خانواده بیمار برای استفاده در آموزش تخصصی رشته پاتولوژی در اختیار بخش آموزشی قرار گرفت.

دکتر وحیدیان تأکید کرد که این مورد از موارد بسیار خاص در پزشکی بوده و در سطح جهان به‌ندرت گزارش شده است.

وی در ادامه افزود: اگر در آن زمان امکانات و خدمات پزشکی امروز وجود داشت، چنین پدیده‌ای قطعاً رخ نمی‌داد. این موضوع اهمیت ویژه غربالگری و مراقبت‌های پیش از بارداری، حین بارداری و پس از زایمان را نشان می‌دهد.

توصیه‌های پزشکی و خدمات بیمارستان

در همین زمینه، دکتر داوود سروش، معاون درمان بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ضمن قدردانی از عملکرد تیم جراحی، گفت:این عمل از موارد نادر محسوب می‌شود که با هوشمندی پزشک متخصص زنان و تشخیص دقیق وی، بیمار به‌موقع به اتاق عمل انتقال یافت و جراحی با موفقیت انجام شد.

وی با اشاره به خدمات گسترده بیمارستان در حوزه سلامت مادران اظهار داشت:سالانه حدود پنج هزار زایمان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد انجام می‌شود و واحد زایشگاه این مرکز با تجهیزات کامل در خدمت بیماران است. همچنین غربالگری‌های رایگان دوران بارداری و پس از زایمان به‌صورت منظم انجام می‌گیرد و خدمات مشاوره شیردهی نیز به مادران ارائه می‌شود.

عمل جراحی خارج‌سازی جنین مومیایی‌شده از بدن مادر ۷۱ ساله در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، یکی از نمونه‌های نادر و موفق در تاریخ پزشکی کشور محسوب می‌شود که با دقت، تخصص و همکاری تیمی پزشکان این مرکز به انجام رسید. حال عمومی بیمار مطلوب گزارش شده و وی به‌زودی مرخص خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->