انحلال بانک آینده در دوران شهید رئیسی + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری۵۰ میلیون تومانی برای ۳۰ هزار بازنشسته کشوری جزئیات فروش سهام بانک آینده توسط سهامداران اعلام شد (۲ آبان ۱۴۰۴) بیست‌وپنجمین جشنواره ملی صنعت چاپ در مشهد برگزار شد | ۵۰۰ چاپخانه، عضو اتحادیه صنعت چاپ استان هستند + فیلم خراسان رضوی، پایتخت صادرات محصولات چاپی کشور است | افزایش ۴۵ درصدی صادرات محصولات چاپ در شش ماه نخست ۱۴۰۴ راهنمای انتخاب شرکت حسابداری در کرج؛ چرا محاسبان تدبیر؟ قیمت مصرف‌کننده ۱۱ محصول سایپا اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ممنوعیت صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی، از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) شروع ثبت نام فروش ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) انتقال سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی از روز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | ناترازی بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود آخرین اخبار از طرح ساماندهی کارکنان دولت (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) +فیلم یارانه نقدی یک و نیم میلیون نفر در مهرماه ۱۴۰۴ قطع شد صادرات واقعی در محاصره مداخلات دولتی پیگیری وضعیت وصول ۳۳ همت معوقات بانکی خراسان رضوی | دانه درشت‌های بدهکار در  سبد مطالبات بانکی یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از جمع یارانه‌بگیران حذف شدند نهمین شرایط فروش ایران خودرو اعلام شد + لینک عرضه محصولات پرتیراژ ایران خودرو به‌زودی اروپایی‌ها از اپل شکایت کردند خراسان رضوی، پیشگام در توسعه روابط اقتصادی و همسایگی + فیلم دیپلماسی منطقه‌ای بدون توسعه مسیر‌های ترانزیتی ناقص می‌ماند + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ نتایج نهایی قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد + لینک (۳۰ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

دیپلماسی منطقه‌ای بدون توسعه مسیر‌های ترانزیتی ناقص می‌ماند + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۷۴۴۶
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۲
دیپلماسی منطقه‌ای بدون توسعه مسیر‌های ترانزیتی ناقص می‌ماند + فیلم
دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی (ICC) و سفیر پیشین ایران در سازمان ملل، گفت: خراسان بزرگ از شمال، به ترکمنستان و کشور‌های (CIS) و از جنوب، به سیستان‌وبلوچستان و خلیج‌فارس متصل است. باید این مسیر‌ها بهسازی شود و مسیر‌های ترانزیتی توسعه یابد.

محمد خزاعی، در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز درباره اهمیت استفاده از مسیر‌های حمل‌ونقل زمینی در ارتباطات تجاری با آسیای میانه به‌ویژه بعد از فعال‌شدن اسنپ‌بک، اظهار کرد: سیستم حمل‌ونقل کشور به‌ویژه راه‌های زمینی با همسایگان برای ایران می‌تواند نقش مهمی را در توسعه کشور داشته باشد. این موضوع به‌ویژه برای استان‌های خراسان اهمیت دارد.

وی افزود: خراسان بزرگ از شمال، به ترکمنستان و کشور‌های (CIS) و از جنوب، به سیستان‌وبلوچستان و خلیج‌فارس متصل است و این یک محور مواصلاتی مهم در توسعه تجارت حمل‌ونقل کالاست. ولی مهم این است که این محور توسعه پیدا کند. در این صورت، زمان حمل‌ونقل کالا‌ها کاهش خواهد یافت.

دبیرکل کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی (ICC) ادامه داد: باید این مسیر‌ها بهسازی شود و مسیر‌های ترانزیتی توسعه یابد. به‌ویژه در شرایط جدید، نقش بخش خصوصی و استفاده از سرمایه‌های بخش خصوصی مهم است. از سوی دیگر، تعامل بخش خصوصی با کشور‌های همسایه و تجار کشور‌های همسایه مهم و ضروری است و فعالان بخش خصوصی باید به نوع قرارداد‌های حقوقی میان ایران و کشور‌های منطقه اشراف داشته باشند تا بتوانند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند.

خزاعی افزود: برگزاری نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد نشان می‌دهد که دولت مصمم به حمایت است. هدف این همایشی هم که امروز توسط وزارت خارجه و اتاق بازرگانی ایران و اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد، در واقع ایجاد زمینه برای توانمندسازی بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: بنابراین این‌ها از الزامات زمینه‌سازی بین ارتباطات است و همین‌طورکه به‌درستی گفتید، بخش حمل‌ونقل و ترانزیت به‌خصوص برای ما می‌تواند نقش مهمی را ایفا کند.

تفویض اختیار به استان‌ها الزامی است

سفیر پیشین ایران در سازمان ملل، در پاسخ به سؤال دیگر شهرآرانیوز درباره لزوم تفویض اختیارات به استان‌ها برای استفاده بیشتر از ظرفیت مبادلات تجاری منطقه‌ای، گفت: خوشبختانه نگاه دولت محترم و همین‌طور همکاری و تعاملی که بین بخش خصوصی با اتاق بازرگانی با دولت به وجود آمده، نشان‌دهنده اجرای همین سیاست است. آقای دکتر پزشکیان دیروز در اتاق بازرگانی ایران حضور پیدا کردند و همین‌طور جناب آقای دکتر لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور، دو هفته قبل به اتاق بازرگانی آمدند و این‌ها نشان‌دهنده این است که در واقع یک عزم جدی برای کمک به بخش خصوصی وجود دارد.

خزاعی افزود: امیدوارم این عزم جدی به ثمر بنشیند. البته این اتفاق الزاماتی دارد؛ نباید اختیارات به مرکز تهران محدود شود. باید از تهران فراتر برویم. همه استان‌ها با توجه به امکاناتی که دارند، باید بتوانند کار را پیش ببرند. من باورم بر این نیست و تا جایی که حداقل بنده می‌دانم، تصمیم بر این است که این‌گونه اختیارات واگذار شود تا خود استانداران محترم تصمیم بگیرند.

وی اعلام کرد: مطلع هستم که دوستانمان در وزارت خارجه، معاونت محترم کنسولی و حقوقی با همکاری اتاق بازرگانی، در حال تدوین سند توسعه استانی هستند. در این سند، بسیاری از این مسائل به طور طبیعی حل خواهد شد. در این مسیر، دولت و بخش خصوصی با هم حرکت می‌کنند و اگر این اتفاق نیفتد، طبیعتاً هردو به اهدافی که دارند دسترسی نخواهند یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->