۶۸ هزار و ۵۱۹ نفر آخرین آمار شهدا در غزه | در ۴۸ ساعت گذشته ۱۹ نفر شهید شدند (3 آبان 1404) پرواز مستقیم از لامرد به کویت برقرار شد نماینده مجلس: اولین دوره اتحادیه شهرداران کل کشور تشکیل خواهد شد سید محمد خاتمی: «موشک» و «مردم»، دو عامل سربلندی ایران در جنگ ۱۲ روزه شد پیشنهاد راه‌اندازی خط کشتی‌رانی مستقیم بین ایران و پاکستان طالبان و پاکستان دور جدید مذاکرات صلح را در استانبول آغاز کردند رزمایش مشترک ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای، در ایران برگزار خواهد شد نخست وزیر پاکستان از کار روی پروژه راه‌آهن سراسری افغانستان خبر داد گودرزی: مجلس، نحوه رسیدگی به امور معیشتی خانوارهای کم‌درآمد را بررسی خواهد کرد سخنگوی دولت: تلاش می‌کنیم هم گرانی و هم گران‌فروشی کنترل شود استانداری خراسان رضوی: آمار استعفاها برای انتخابات شورای شهر هفتم فعلاً اعلام نمی‌شود قالیباف: ورود بانک آینده به فرایند گزیر یک موفقیت بزرگ برای نظام تصمیم‌گیری و حکمرانی کشور بود سفیر ایران در پاکستان: رئیس‌جمهور دستور واردات ۴۰۰ هزار تن برنج پاکستانی را صادر کرد سفر رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به آسیا خراسان رضوی، پیشتاز در دیپلماسی استانی سفیر ایران در دوشنبه، از آمادگی ایران برای گسترش همکاری در بازار مالی و سرمایه تاجیکستان خبر داد بقایی: رژیم اسرائیل بزرگ‌ترین نقض‌کننده همه هنجارهای حقوق بشردوستانه بین‌المللی است بررسی ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در مجلس دیپلمات ارشد روس: آمریکا و اسرائیل مقصر وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران هستند معاون اول رئیس جمهور: نیازمند تعامل دوسویه بین دانشگاه و نظام حکمرانی کشور هستیم ترامپ از تمایل خود برای دیدار با کیم جونگ اون خبرداد عراقچی درخصوص گسترش روابط با قزاقستان ابراز امیدواری کرد قاچاقچی ارزی در مشهد به جزای نقدی میلیاردی محکوم شد وزیر میراث فرهنگی: دولت به‌تنهایی توان تأمین منابع حفظ بناهای تاریخی را ندارد چهارمین نشست اجلاس وزرای کشور عضو اکو به میزبانی تهران برگزار خواهد شد خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد
سرخط خبرها

سفر رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به آسیا

  • کد خبر: ۳۶۷۸۱۳
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
سفر رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به آسیا
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، برای نخستین بار در دوره کنونی حضور خود در کاخ سفید به آسیا سفر کرده است؛ سفری که با هدف دیدار با رئیس‌جمهور چین و کاهش تنش‌های تجاری دو کشور انجام می‌شود، در حالی‌که تعطیلی دولت فدرال آمریکا همچنان ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه آمریکایی «آسوشیدتپرس» با اشاره به این سفر نوشت: ترامپ در این سفر که از جمعه شب آغاز شده، از سه مقصد مهم آسیایی دیدار خواهد کرد. او پیش از دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین، قصد دارد چند توافق‌نامه سرمایه‌گذاری و صلح را در منطقه امضا کند.

این در حالی است که تعطیلی دولت آمریکا باعث شده بسیاری از کارمندان فدرال حقوق خود را دریافت نکنند، پروازها با اختلال روبه‌رو شوند و برخی ایالت‌ها نسبت به قطع کمک‌های غذایی فدرال هشدار دهند. با این وجود، رئیس‌جمهور آمریکا بدون توجه به بن‌بست سیاسی در واشنگتن، طبق برنامه عادی به سفر خارجی خود ادامه می‌دهد.

نخستین مقصد ترامپ، کوالالامپور پایتخت مالزی است. او قرار است روز یکشنبه (۴ آبان) با «انور ابراهیم» نخست‌وزیر مالزی دیدار کند و در مراسم امضای توافق صلح میان تایلند و کامبوج نیز حضور یابد. ترامپ پیش‌تر تهدید کرده بود در صورت تداوم درگیری میان دو کشور، روابط تجاری واشنگتن با آن‌ها را تعلیق می‌کند. دولت آمریکا با همکاری مالزی تلاش کرده است آتش‌بس میان بانکوک و پنوم‌پن را تثبیت کند.

همچنین احتمال دیدار ترامپ با لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا رئیس‌جمهور برزیل قوت گرفته است. لولا خواستار کاهش تعرفه‌های ۴۰ درصدی آمریکا بر واردات کالاهای برزیلی شده که به‌دلیل پیگرد قضایی رئیس‌جمهور پیشین این کشور اعمال شده بود. از دیگر محورهای احتمالی این دیدار، حضور نظامی آمریکا در آب‌های آمریکای جنوبی است که با انتقاد برزیل روبه‌رو بوده است. کاخ سفید هنوز این دیدار را به‌طور رسمی تأیید نکرده است.

مقصدهای بعدی رئیس‌جمهور آمریکا ژاپن و کره‌جنوبی خواهند بود؛ کشورهایی که قرار است در ازای کاهش تعرفه‌های تجاری از ۲۵ به ۱۵ درصد، حدود ۹۰۰ میلیارد دلار در پروژه‌ها و کارخانه‌های آمریکایی سرمایه‌گذاری کنند. ترامپ در توکیو با سانائه تاکایچی نخست‌وزیر ژاپن و همچنین ناروهیتو امپراتور این کشور دیدار خواهد کرد. او پیش‌تر نسبت به این دیدارها ابراز خوش‌بینی کرده بود.

در نهایت، هدف اصلی این سفر، دیدار ترامپ با شی جین‌پینگ رئیس‌جمهور چین در بوسان کره‌جنوبی در حاشیه اجلاس سران همکاری اقتصادی آسیا–اقیانوسیه (اپک) عنوان شده است. این دیدار پس از ماه‌ها کشمکش تجاری میان دو کشور انجام می‌شود.

ترامپ در هفته‌های گذشته نسبت به محدودیت‌های جدید صادراتی چین بر عناصر کمیاب مورد استفاده در فناوری واکنش تندی نشان داده و از احتمال افزایش تعرفه‌های تلافی‌جویانه خبر داده بود. او با این حال ابراز امیدواری کرده است که در دیدار با شی جین‌پینگ به یک «توافق فوق‌العاده» دست یابد. آزادی جیمی لای، بنیان‌گذار روزنامه دموکراسی‌خواه هنگ‌کنگی، از محورهای احتمالی گفت‌وگوهای دو طرف خواهد بود.

برخی منابع از احتمال دیدار غیررسمی ترامپ با کیم جونگ اون رهبر کره‌شمالی نیز خبر داده‌اند؛ دیداری که در برنامه رسمی سفر گنجانده نشده اما گمانه‌زنی‌ها درباره آن افزایش یافته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->