دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند! تاریخ عرضه ناتینگ فون (3a) لایت مشخص شد + مشخصات و قیمت تصویب آیین‌نامه فضای مجازی خراسان رضوی با تأکید بر چابک‌سازی قوانین و ارتقای سواد دیجیتال دانشمندان روشی کاملاً جدید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال اختراع کردند احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه چرا میلیاردر‌های حوزه فناوری در حال ساخت پناهگاه‌های آخرالزمانی هستند؟ چاپلوسی چت‌بات‌ها، تهدیدی برای جوامع انسانی است برگزاری رویداد هوش مصنوعی، کسب‌وکارهای نوین و خلاق در مشهد | تفاهم‌نامه همکاری شهرداری مشهد با انجمن ملی هوش مصنوعی منعقد شد معرفی کفش هوشمند نایکی: تجربه‌ای راحت‌تر در پیاده‌روی و دویدن اخبار جدیدی از زمان عرضه آیفون بدون حاشیه و آیفون فلیپ آیا ناسا ماه‌نشین استارشیپ را از پروژه برگرداندن فضانوردان به ماه کنار می‌گذارد؟ اسپیس‌ایکس چطور با ماهواره‌های استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای موبایل را متحول می‌کند؟ دانشمندان «چشم رباتیکی» ساخته‌اند که به‌صورت خودکار فوکوس می‌کند و به منبع انرژی نیازی ندارد دوچرخه برقی ماژولار آلسو مدل TM-B معرفی شد + عکس «ژنوس»، هوش مصنوعی تازه چینی‌ها، می‌تواند بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند فناوری جدید جنرال موتورز در سال ۲۰۲۸ از راه می‌رسد: رانندگی بدون دخالت دست دریافت هزینه کابل‌کشی فیبر نوری در طرح سواپ غیرقانونی است + سامانۀ شکایات ایلان ماسک: تا ۲ سال دیگر، تلفن‌های هوشمند مستقیما به اینترنت استارلینک متصل می‌شوند + فیلم معرفی بازی اکشن «۲۰ دقیقه تا سپیده‌دم» (۲۰ Minutes Till Dawn) + دانلود (اندروید و IOS) خبرهایی جدید از قیمت OnePlus 15 | مطابق انتظار طرفداران؟ OpenAI برای رقابت با گوگل، مرورگر هوش مصنوعی «اطلس» را معرفی کرد
سرخط خبرها

برگزاری رویداد هوش مصنوعی، کسب‌وکارهای نوین و خلاق در مشهد | تفاهم‌نامه همکاری شهرداری مشهد با انجمن ملی هوش مصنوعی منعقد شد

  • کد خبر: ۳۶۷۹۵۸
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷
برگزاری رویداد هوش مصنوعی، کسب‌وکارهای نوین و خلاق در مشهد | تفاهم‌نامه همکاری شهرداری مشهد با انجمن ملی هوش مصنوعی منعقد شد
دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد با همکاری انجمن ملی هوش مصنوعی ایران و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد و دفتر تحول و نوسازی شهرداری مشهد، رویدادی نوآورانه در حوزه هوش مصنوعی و کسب‌وکارهای خلاق شهری در کارخانه نوآوری برگزار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرحمان میرزاییان، در حاشیه رویداد هوش مصنوعی کسب‌وکارهای نوین و خلاقانه با رویکرد شهری، که به‌مناسبت هفته آمار و برنامه‌ریزی در کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد، اعلام کرد: این برنامه با محوریت هوش مصنوعی و کاربردهای آن در مدیریت شهری و کسب‌وکارهای نوین طراحی شده است و ویژه کارکنان شهرداری مشهد برگزار شد.

مدیرکل خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد افزود: این رویداد بخشی از برنامه‌های مستمر شهرداری مشهد در حوزه نوآوری است که با هدف ارتقای فرهنگ سازمانی و فرهنگ استفاده از تکنولوژی‌های روز و هوش مصنوعی برگزار می‌شود.

میرزاییان تأکید کرد: یکی از اهداف اصلی این برنامه، آموزش و فرهنگ‌سازی در حوزه هوش مصنوعی است و ما تلاش می‌کنیم ابتدا آموزش‌های لازم در حوزه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در مدیریت شهری ارائه شود و سپس از کارکنان شهرداری و علاقه‌مندان بخواهیم ایده‌ها و پیشنهادات خود را ارائه دهند. این روش باعث می‌شود سطح دانش و آمادگی افراد افزایش یابد و ایده‌های خلاقانه‌تری ارائه شود.

وی در ادامه گفت: جشنواره کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در مدیریت شهری، فرصت مناسبی برای پرسنل و فعالان شهری است تا ایده‌های خود را در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری، ازجمله کسب‌وکارهای نوین، منابع انسانی، فرایندها و تحول سازمانی ارائه دهند. علاقه‌مندان تا ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۴، فرصت دارند ایده‌های خود را از طریق سامانه «ساجس استارت مشهد» ثبت کنند.

مدیرکل خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد درباره روند بررسی و داوری آثار توضیح داد: پس از ثبت ایده‌ها، هیئت داوران آن‌ها را بررسی و ارزیابی می‌کند. تیم‌های برتر به مرحله بعدی دعوت می‌شوند تا در یک کمپ حضوری ارائه دهند. این کمپ شامل جلسات آموزشی، کارگاهی و ارائه حضوری است و درنهایت تیم‌های برتر مشخص می‌شوند. هر پیشنهاد مصوب پس از تأیید هیئت داوران، امتیاز و پاداش ویژه دریافت می‌کند و به عنوان پیشنهاد مصوب نظام پیشنهادات شهرداری به مرحله اجرایی وارد می‌شود.

وی افزود: این جشنواره مکمل فعالیت‌های پیشین شهرداری در حوزه هوش مصنوعی است. پیش از این، ۱۴۴ زمینه کاربردی هوش مصنوعی توسط مرکز نوآوری هوشمندسازی آماده و به سازمان فاوا ارسال شده بود. جشنواره کنونی علاوه بر تکمیل آن، فرصت می‌دهد ایده‌های جدید نیز وارد چرخه اجرایی شوند و به تصمیم‌گیری‌های عملیاتی کمک کنند.

میرزاییان درباره همکاری شهرداری با انجمن ملی هوش مصنوعی ایران توضیح داد: امروز نیز تفاهم‌نامه‌ای در حضور استاندار محترم خراسان رضوی، آقای دکتر مظفری، بین آقای دکتر محمدهادی زاهدی، رئیس انجمن ملی هوش مصنوعی ایران و مدیرکل امنیت و فناوری اطلاعات و آمار وزارت علوم و آقای حسن‌جمال بارانی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد، منعقد شد. هدف این تفاهم‌نامه، همکاری در حوزه آموزش، فرهنگ‌سازی و پیاده‌سازی هوش مصنوعی در شهرداری است.

شهر مشهد، دبیرخانه هوش و شهر هوشمند

مدیرکل خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد ادامه داد: همچنین شهر مشهد به عنوان «دبیرخانه هوش و شهر هوشمند انجمن ملی هوش مصنوعی ایران» معرفی شده است. این دبیرخانه می‌تواند پروژه‌ها و اقدامات مرتبط با هوش مصنوعی را در سطح ملی و شهری پیگیری کند و تسهیلگر اجرای ایده‌ها و برنامه‌های نوآورانه باشد.

وی تأکید کرد: این تفاهم‌نامه، امکان تعامل مستقیم با انجمن ملی هوش مصنوعی و بهره‌گیری از تجارب و کارگروه‌های تخصصی آن را برای شهرداری فراهم می‌کند و در واقع یک زیرساخت نهادی و اجرایی برای توسعه هوش مصنوعی در مدیریت شهری مشهد ایجاد می‌نماید.

برگزاری رویداد هوش مصنوعی، کسب‌وکارهای نوین و خلاق در مشهد | تفاهم‌نامه همکاری شهرداری مشهد با انجمن ملی هوش مصنوعی منعقد شد

میرزاییان همچنین تأکید کرد: با برگزاری این رویداد و جشنواره و با همکاری انجمن ملی هوش مصنوعی ایران، یک اکوسیستم هوشمند و نوآور شهری شکل می‌گیرد که در آن، ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه در حوزه هوش مصنوعی شناسایی شده، آموزش داده می‌شوند و به مرحله اجرا می‌رسند. این مسیر نه‌تنها بهره‌وری و کیفیت خدمات شهری را افزایش می‌دهد، بلکه مشهد را به عنوان یک پیشرو در استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در مدیریت شهری معرفی می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->