دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند! تاریخ عرضه ناتینگ فون (3a) لایت مشخص شد + مشخصات و قیمت تصویب آیین‌نامه فضای مجازی خراسان رضوی با تأکید بر چابک‌سازی قوانین و ارتقای سواد دیجیتال دانشمندان روشی کاملاً جدید برای نگهداری مواد غذایی در یخچال اختراع کردند احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه چرا میلیاردر‌های حوزه فناوری در حال ساخت پناهگاه‌های آخرالزمانی هستند؟ چاپلوسی چت‌بات‌ها، تهدیدی برای جوامع انسانی است معرفی کفش هوشمند نایکی: تجربه‌ای راحت‌تر در پیاده‌روی و دویدن اخبار جدیدی از زمان عرضه آیفون بدون حاشیه و آیفون فلیپ آیا ناسا ماه‌نشین استارشیپ را از پروژه برگرداندن فضانوردان به ماه کنار می‌گذارد؟ اسپیس‌ایکس چطور با ماهواره‌های استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای موبایل را متحول می‌کند؟ دانشمندان «چشم رباتیکی» ساخته‌اند که به‌صورت خودکار فوکوس می‌کند و به منبع انرژی نیازی ندارد دوچرخه برقی ماژولار آلسو مدل TM-B معرفی شد + عکس «ژنوس»، هوش مصنوعی تازه چینی‌ها، می‌تواند بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند فناوری جدید جنرال موتورز در سال ۲۰۲۸ از راه می‌رسد: رانندگی بدون دخالت دست دریافت هزینه کابل‌کشی فیبر نوری در طرح سواپ غیرقانونی است + سامانۀ شکایات ایلان ماسک: تا ۲ سال دیگر، تلفن‌های هوشمند مستقیما به اینترنت استارلینک متصل می‌شوند + فیلم معرفی بازی اکشن «۲۰ دقیقه تا سپیده‌دم» (۲۰ Minutes Till Dawn) + دانلود (اندروید و IOS) خبرهایی جدید از قیمت OnePlus 15 | مطابق انتظار طرفداران؟ OpenAI برای رقابت با گوگل، مرورگر هوش مصنوعی «اطلس» را معرفی کرد
سرخط خبرها

احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه

  • کد خبر: ۳۶۸۱۵۹
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
احتمال افزایش قیمت گوشی‌های هوشمند، بعد از گران‌شدن چیپ‌های حافظه
افزایش قیمت چیپ‌های حافظه فراتر از پیش‌بینی‌ها بوده و امکان ادامه روند صعودی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، «لو وی‌بینگ»، رئیس شیائومی، در شبکه‌های اجتماعی نوشته است که فشار‌های هزینه‌ای به قیمت محصولات جدید و آینده شرکت منتقل شده است. این اظهارنظر پس از استقبال نسبتاً ضعیف از سری ردمی K۹۰ که به‌تازگی در چین از راه رسیده، منتشر شد. نسخه پایه این سری با ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی با قیمت حدود ۳۶۴ دلار ارائه شده که تقریباً ۱۴ دلار بالاتر از نسل قبلی ردمی K۸۰ است.

وی‌بینگ افزود که افزایش قیمت چیپ‌های حافظه فراتر از پیش‌بینی‌ها بوده و امکان ادامه روند صعودی وجود دارد. به دلیل نارضایتی مشتریان از تفاوت قیمت میان پیکربندی‌ها، شیائومی قصد دارد قیمت پرطرفدارترین مدل K۹۰ با ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی را ۴۲ دلار کاهش دهد و در ماه اول فروش آن را به ۴۰۷ دلار برساند.

قیمت حافظه‌های NAND و DRAM طی سال جاری افزایش چشمگیری داشته است و گزارش Digitimes حاکی از رشد ۱۵–۲۰ درصدی در چهارمین فصل ۲۰۲۵ است. علت این افزایش به ترکیبی از توسعه سریع زیرساخت‌های هوش مصنوعی و محدودیت‌های زنجیره تأمین نسبت داده می‌شود. کمبود عرضه باعث شد ارائه‌دهندگان خدمات ابری با خرید‌های گسترده، موجودی محصولات ۳D NAND را تقریباً تمام کنند. ۳D NAND به دلیل سرعت خواندن بیشتر و ظرفیت بالاتر، از تقاضای بالای مشتریان خدمات ابری برخوردار است.

در ماه سپتامبر، شرکت SanDisk افزایش ۱۰ درصدی قیمت NAND را اعلام کرد و Micron به‌طور موقت اعلام قیمت‌های DRAM و NAND را متوقف کرد تا در آنها بازنگری کند. درهمین‌حال، نسل جدید V۹ NAND سامسونگ با چگالی بالاتر و مزایای هزینه‌ای، تقریباً پیش از عرضه در نیمه اول ۲۰۲۶ تمام موجودی خود را به پایان رسانده است.

این روند افزایش قیمت‌ها نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان به‌زودی با هزینه‌های بالاتری مواجه خواهند شد و این تازه شروع مسیر است. با توجه به تقاضای روبه‌رشد هوش مصنوعی و محدودیت‌های موجود در زنجیره تأمین، انتظار می‌رود قیمت گوشی‌های هوشمند، لپ‌تاپ‌ها و کامپیوتر‌های رومیزی به‌طور چشمگیری افزایش یابد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->