اخبار جدیدی از زمان عرضه آیفون بدون حاشیه و آیفون فلیپ آیا ناسا ماه‌نشین استارشیپ را از پروژه برگرداندن فضانوردان به ماه کنار می‌گذارد؟ اسپیس‌ایکس چطور با ماهواره‌های استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای موبایل را متحول می‌کند؟ دانشمندان «چشم رباتیکی» ساخته‌اند که به‌صورت خودکار فوکوس می‌کند و به منبع انرژی نیازی ندارد دوچرخه برقی ماژولار آلسو مدل TM-B معرفی شد + عکس «ژنوس»، هوش مصنوعی تازه چینی‌ها، می‌تواند بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند فناوری جدید جنرال موتورز در سال ۲۰۲۸ از راه می‌رسد: رانندگی بدون دخالت دست دریافت هزینه کابل‌کشی فیبر نوری در طرح سواپ غیرقانونی است + سامانۀ شکایات ایلان ماسک: تا ۲ سال دیگر، تلفن‌های هوشمند مستقیما به اینترنت استارلینک متصل می‌شوند + فیلم معرفی بازی اکشن «۲۰ دقیقه تا سپیده‌دم» (۲۰ Minutes Till Dawn) + دانلود (اندروید و IOS) خبرهایی جدید از قیمت OnePlus 15 | مطابق انتظار طرفداران؟ OpenAI برای رقابت با گوگل، مرورگر هوش مصنوعی «اطلس» را معرفی کرد افزایش تعرفه مکالمه و پیامک تلفن همراه (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات آمازون می‌خواهد به جای استخدام ۶۰۰ هزار کارگر آمریکایی ربات‌ها را به کار بگیرد فروش آیفون ۱۷ رکورد ارزش سهام اپل را شکست طرح جدید مجلس برای مقاوم‌سازی نظام ارزی: خرید رمزارز فقط با کارت ارزی ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree H2 درحال انجام حرکات رزمی معرفی سورا ۲، نسل جدید هوش مصنوعی + قابلیت‌ها و ویژگی‌ها ایمپلنت شبکیه و عینک هوشمند، امید تازه برای بازیابی بینایی نابینایان مایکروسافت کار روی نسل جدید ایکس‌باکس را تأیید کرد راهنمای کامل رصد بارش شهابی جباری (مهر ۱۴۰۴) + زمان دقیق و جزئیات
سرخط خبرها

دوچرخه برقی ماژولار آلسو مدل TM-B معرفی شد + عکس

  • کد خبر: ۳۶۷۵۶۵
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
دوچرخه برقی ماژولار آلسو مدل TM-B معرفی شد + عکس
دوچرخه برقی ماژولار آلسو امکاناتی، چون ناوبری دقیق، قفل خودکار و طراحی قابل تنظیم را برای کاربران شهری فراهم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، چند سال پیش، گروهی از مهندسان شرکت ریویان در قالب یک تیم تحقیق و توسعه مخفی، پروژه‌ای را برای توسعه وسایل نقلیه الکتریکی کوچک آغاز کردند. پرسش کلیدی آنان این بود: «چه بخش‌هایی را باید در داخل شرکت تولید کنیم؟» آر. جی. اسکارینج، بنیان‌گذار و مدیرعامل ریویان، در گفت‌وگویی درباره روز‌های ابتدایی تأسیس شرکت آلسو، که اوایل امسال از ریویان جدا شد، این موضوع را بازگو کرد.

اسکارینج گفت: «به این نتیجه رسیدیم که تنها راه موفقیت، ساخت همه اجزا در داخل شرکت است.» او که هم‌اکنون عضو هیئت‌مدیره آلسو است، در مراسم رونمایی روز چهارشنبه در اوکلند، از محصول نخست این شرکت با نام TM-B پرده برداشت؛ دوچرخه‌ای برقی با کمک پدال که به گفته مدیران شرکت، چیزی فراتر از یک دوچرخه معمولی است.

به گفته تک‌کرانچ، این محصول پایه‌ای برای مجموعه‌ای از وسایل نقلیه در مقیاس کوچک خواهد بود. افزون بر دوچرخه، آلسو از دو خودروی چهارچرخ برقی نیز رونمایی کرد که یکی از آنها برای شرکت آمازون تأمین خواهد شد.

TM-B در چند نسخه شامل نسخه‌ی اولیه (Launch Edition)، نسخه‌ی پرفورمنس و نسخه‌ی پایه عرضه می‌شود. نسخه‌های اولیه و پرفورمنس هر دو دارای باتری با برد ۱۰۰ مایل، ۱۰ سطح کمک حرکتی، سیستم تعلیق بادی، دو حالت رانندگی (عادی و اسپرت)، و سرعت نهایی ۲۰ مایل بر ساعت هستند.

نسخه پایه با باتری کوچک‌تر و برد ۶۰ مایل، پنج سطح کمک حرکتی و قیمت کمتر از ۴۰۰۰ دلار در نیمه دوم سال آینده عرضه خواهد شد.

تمام نسخه‌ها دارای نورپردازی کامل جلو و عقب، چراغ‌های راهنما و طراحی بیوموشن برای دیده شدن حرکات پا هستند. باتری قابل جداسازی با قابلیت شارژ سریع USB-C تا توان ۲۴۰ وات عرضه می‌شود و می‌تواند برای شارژ دستگاه‌های دیگر نیز به کار رود.

سیستم امنیتی هوشمند دوچرخه به‌صورت خودکار قفل چرخ‌ها و باتری را فعال می‌کند و در صورت دستکاری، از طریق اپلیکیشن آلسو هشدار ارسال کرده و صدای هشدار بلندی پخش می‌کند. این سیستم با GPS و LTE ترکیب شده و در صورت سرقت، مالک می‌تواند دوچرخه را از راه دور غیرفعال کند.

یکی از ویژگی‌های فنی مهم TM-B، سیستم «پدال با سیم» (pedal-by-wire) است که هیچ ارتباط مکانیکی بین رکاب زدن و حرکت چرخ‌ها ندارد و از ترمز احیاکننده برای بازیابی انرژی استفاده می‌کند. تمامی سخت‌افزار و نرم‌افزار، از جمله باتری، الکترونیک قدرت و فریم دوچرخه، در داخل آلسو طراحی و ساخته شده‌اند.

از ویژگی‌های دیگر این دوچرخه می‌توان به نمایشگر لمسی مرکزی، فریم بالایی ماژولار با قابلیت تبدیل سریع میان حالت‌های تک‌نفره، باری و نیمکتی، و همگام‌سازی نرم‌افزاری هر حالت با نمایشگر اشاره کرد. نرم‌افزار آلسو امکاناتی نظیر ناوبری دقیق و تخمین زمان دقیق رسیدن (ETA) را بر اساس داده‌های لحظه‌ای دوچرخه فراهم می‌کند.

در کنار دوچرخه، آلسو از کلاه ایمنی هوشمندی با نام Alpha Wave Helmet نیز رونمایی کرد که علاوه بر محافظت فیزیکی، دارای نورپردازی، چهار بلندگو، دو میکروفون حذف نویز، و اتصال به دوچرخه یا تلفن همراه برای پخش موسیقی، تماس صوتی و راهنمای مسیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->