دو سرباز صهیونیست در شمال غزه زخمی شدند (۴ آبان ۱۴۰۴) برزیل به ترامپ پیشنهاد میانجیگری داد نهاد ریاست جمهوری از کامران غضنفری شکایت کرد کیفرخواست علیه ۳ شهروند ترکیه به ادعای قاچاق اسلحه از ایران به سرزمین‌های اشغالی نیروهای حزب کارگران کردستان از ترکیه به شمال عراق منتقل شدند رد ادعای حقوق ۲۰۰ میلیون تومانی رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت | احمدنیا: از خضریان شکایت می‌کنم مالزی از سیاست‌های دوگانه آمریکا درقبال مسئله فلسطین انتقاد کرد مؤمنی: طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای داشته است آیت الله علم الهدی مطرح کرد: ضرورت مدیریت هوشمندانه جریان وفاق و مطالبه‌گر در دانشگاه | نقش زنان در سه الگوی کلی؛ عفت - حجاب، مشارکت اجتماعی و تربیت نسل جدید خطیب‌زاده: ایران، مقاوم بوده و بر مواضعش استوار است | به دیپلماسی در زمان مناسب نگاه می‌کنیم ترامپ: امیدوارم آتش‌بس در غزه ادامه‌دار باشد رئیس سازمان پدافند غیرعامل: کشور توانست قدرت نظامی خود را بر رژیم صهیونی تحمیل کند زنگنه: تغییر مکرر سیاست‌های ارزی و توزیع ناعادلانه نهاده‌های دامی، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است لاریجانی فردا (۵ آبان ۱۴۰۴) با وزیر کشور عمان در تهران دیدار خواهد کرد تذکر خضریان به وزیر کار درپی برخی انتصابات نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌ می‌شود گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر جدید ژاپن رئیس‌جمهور روسیه: در بالاترین و قدرتمندترین سطح توان هسته‌ای جهان قرار داریم جست‌وجوی اجساد اسیران اسرائیلی در پشت «خط زرد» معاون وزیر امور خارجه: حفظ نظم جامعه جهانی از طریق مقابله با جرائم سایبری ضروری است انفعال اسرائیل در سایه بازدارندگی موشکی ایران با موافقت نمایندگان مجلس، سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل می‌شود نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: از انحلال بانک آینده استقبال می‌کنیم قالیباف در صحن علنی مجلس: امر ملی را بر امر جناحی مقدم بداریم | انتقاد از صحبت‌های «روحانی» و «ظریف» استاندار خراسان رضوی: اجلاس سرمایه‌گذاری کشور‌های اسلامی در مشهد برگزار می‌شود هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان
سرخط خبرها

معاون وزیر امور خارجه: حفظ نظم جامعه جهانی از طریق مقابله با جرائم سایبری ضروری است

  • کد خبر: ۳۶۸۰۵۹
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
معاون وزیر امور خارجه: حفظ نظم جامعه جهانی از طریق مقابله با جرائم سایبری ضروری است
معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه، با اشاره به سوء‌استفاده از هوش مصنوعی و انیمیشن در راستای جرائم سایبری به ویژه علیه کودکان، خاطرنشان کرد که جمهوری اسلامی ایران قوانین بسیار سفت‌وسختی در رابطه با جرائم سایبری دارد و جامعه جهانی باید ضمن مقابله با این نوع از جرائم، نظم در جوامع جهانی را حفظ کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید جلال‌زاده، در اجلاس کنوانسیون مقابله با جرائم سایبری، اظهار کرد: کنوانسیون سازمان ملل علیه جرائم سایبری گامی کلیدی در جهت فعالیت‌های جهانی علیه جرائم سایبری است.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به صورت فعال در فرآیند روشن‌سازی کنوانسیون با حسن نیت شرکت می‌کند و تلاش دارد تا یک چارچوب حقوقی قاطع و سالم را در اختیار جامعه بین المللی قرار دهد و کمک کند تا بتوانیم در برابر فعالیت‌های مجرمانه سایبری که به صورت فزاینده در حال افزایش هستند؛ مردم و کودکان را حفاظت کنیم.

جلال‌زاده با بیان اینکه کنوانسیون مقابله با جرائم سایبری تاکید دارد که همه کشورها باید بتوانند از این امکانات استفاده کنند، توضیح داد: ما خواستار این هستیم که این بخش از کنوانسیون به درستی اجرا شود و همه کشورها امکان استفاده از آن را داشته باشند تا بتوانیم تلاشی جمعی برای مقابله با جرائم مربوط به فناوری اطلاعات داشته باشیم.

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه تصریح کرد: در این راستا برخی کشورها موانعی را برای سایر کشورها ایجاد می‌کنند و اجازه استفاده درست سایر کشورها از این امر را نمی‌دهند. در این زمینه شاهدیم برخی کشورها کارشکنی می‌کنند و امکان فراهم کردن شرایط برای تلاش جمعی را به سایر کشورها نمی‌دهند. در این زمینه باید طبق منشور سازمان ملل متحد با موانع موجود به درستی مقابله کنیم تا اهداف کنوانسیون را به صورت موثر اجرا کنیم.

وی افزود: کمک‌های فنی به کشورهای در حال توسعه باید طبق اولویت نیاز به مقابله با جرائم سایبری در هر کشور انجام شود. برخی کشورهای درحال توسعه از علم و نوآوری موثری برخوردارند و ما تاکید داریم سایر کشورها نیز باید از این امر برخوردار باشند. باید انتقال فناوری که در کنوانسیون به آن تاکید شده است را به عنوان گامی مهم در نظر بگیریم و به کشورهای در حال توسعه اجازه دریافت این فناوری‌ها و دسترسی به آن را بدهیم تا در برابر جرائم سایبری واکنش موثر داشته باشند.

جلال زاده ادامه داد: باید اطمینان حاصل کنیم که همه کشورهای در حال توسعه از ابزارها و منایع لازم برای مقابله با جرائم سایبری برخوردار هستند. در شرایطی که یکی از جرائم بسیار نگران کننده امروز، سوء استفاده جنسی از کودکان در عرصه سایبری با ابزارهای مختلف است، باید در این زمینه یک سیاست قاطع در پیش بگیریم که هیچ چشم‌پوشی در آن نباشد. با هر گونه ایجاد استثناء و خلا قانونی در قبال جرائم جنسی سایبری علیه کودکان مخالف هستیم و باید سخت‌گیری کامل در این زمینه اعمال شود. در این راستا از هوش مصنوعی سوءاستفاده و اشکالی از انیمیشن استفاده می‌شود که علیه کودکان است و به آنها ضربه می‌زند و از آنها سوءاستفاده می‌شود که باید با همه آنها مقابله شود تا بتوانیم با مقابله با این نوع از جرائم سایبری، نظم در جوامع جهانی را حفظ کنیم.

معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران قوانین داخلی بسیار سفت و سختی در این رابطه دارد. این کنوانسیون جرائم سایبری قطعا هیچ تعصبی را نمی‌پذیرد و ما خواستار آن هستیم که مقصد سیاسی و انگیزه‌های سیاسی در این کنوانسیون نقشی نداشته باشد و علیه کشورهایی نظیر جمهوری اسلامی ایران از این کنوانسیون سوءاستفاده نشود و همه بتوانند به طور برابر و عادلانه از مزایای این کنوانسیون استفاده کنند.

وی گفت: طبق این کنوانسیون، اعضای امضا کننده هیچ یک بر دیگری برتری ندارند و همه در جایگاه برابر این کنوانسیون را امضا کرده‌اند و در آن فعالیت می‌کنند. اقدامات و برنامه‌های مقابله با جرائم سایبری باید با در نظر گرفتن حفظ استقلال و حاکمیت کشورها انجام شود و این کنوانسیون نمی‌تواند بهانه برخی کشورها برای سوءاستفاده و فشار بر سایر کشورها باشد. ما پیامی جمعی و یکسان مبنی بر اینکه کنوانسیون جرائم سایبری باید مبنای تلاش جمعی برای مقابله همه با این جرائم خطرناک باشد داریم و باید آن را صادر کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->