چرا سالمندان تشنگی را حس نمی‌کنند؟ بهره‌برداری قطار تهران - آنکارا و تهران - هرات تا چند ماه آینده (۲۹ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در خراسان جنوبی پلیس فتا ادعای لورفتن سؤالات آزمون سمپاد را رد کرد ساخت بیش از ۷ هزار مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی در سال ۱۴۰۴ بیمه زنان سرپرست خانوار در روستاها رایگان شد شناسایی ۲۷۷ مبتلا به تب دنگی در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) بیش از ۳.۷ میلیون لیتر سوخت قاچاق در دو عملیات بزرگ مرزبانی کشور کشف شد نشانه‌های گرمازدگی کدام‌اند؟ افزایش سقف حمایت بیمه‌ای برای بیماران خاص در سال ۱۴۰۴ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ تیر ۱۴۰۴) شیرخشک رژیمی فقط با تأیید پزشک معتمد عرضه می‌شود مراقبت‌های بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌ها در اربعین آسمان خالی، سد‌های خالی‌تر | ایران در مدار خشکسالی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و گرد و خاک در نقاط مختلف کشور زلزله ۵.۱ ریشتری در گلستان (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | اعزام تیم‌های هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا
سرخط خبرها

استراتژی ویروس کرونا برای حمله به بدن

  • کد خبر: ۳۶۸۱۳
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۵
استراتژی ویروس کرونا برای حمله به بدن
یک تیم بین‌المللی از پژوهشگران به اطلاعات تازه‌ای در مورد استراتژی حمله ویروس کرونا به بدن دست یافته است.
به گزارش شهرآرانیوز، یک تیم بین‌المللی از پژوهشگران به اطلاعات تازه‌ای در مورد استراتژی حمله ویروس کرونا به بدن دست یافته است. این اطلاعات می‌تواند به ساخت دارویی مؤثر برای تقویت سیستم ایمنی پس از ورود ویروس کرونا به بدن کمک کند.

یک گروه تحقیقاتی بین‌المللی به سرپرستی پژوهشگری از دانشگاه گوته (فرانکفورت) در آلمان به راهبردی دست یافته است که می‌توان بر مبنای آن دارویی با تأثیر مضاعف برای مقابله با ویروس کرونا ساخت.

سرپرست این گروه بیوشیمیستی به نام ایوان دیکیچ کشف کرده است ویروس کرونا پروتئینی به نام PLpro دارد که دو عملکرد مهم دارد؛ اولی امکان تکثیر آن در بدن را فراهم می‌کند و دومی فعالیت سیستم ایمنی بدن را مختل می‌کند.

هنگامی که ویروس کرونا به سلول‌های بدن حمله می‌کند، آن‌ها را مجبور به تولید پروتئین PLpro می‌کند.

تولید این پروتئین از یک طرف به بلوغ و تکثیر ویروس‌های جدید کمک می‌کند و از طرف دیگر ساخت اینترفرون‌های نوع یک را سرکوب می‌کند. "اینترفرون یک" پس از آلودگی در سلول‌های بدن تولید می‌شود. این ماده سیستم ایمنی بدن را فعال می‌کند و موجب حمله آن به سلول آلوده و از بین بردن آن می‌شود.

محققان فرانکفورت، مونیخ، ماینز، فرایبورگ و لیدن ترکیبی به نام GRL-۰۶۱۷ را در آزمایشگاه بررسی کرده‌اند که می‌تواند پروتئین PLpro را مهار کند.

اگر این ترکیب یا ترکیبات مشابه در آزمایش بالینی هم کارآیی خود را ثابت کند، می‌توان امیدوار بود که دارویی برای مهار ویروس ساخته شود که پاسخ ایمنی بدن را هنگام حمله کرونا تقویت کند.

مطالعات این پژوهشگران همچنین تأیید می‌کند ابتلا به ویروس جدید کرونا در مقایسه به سایر ویروس‌های این خانواده و ویروس‌های آنفلوانزا واکنش اینترفرونی ضعیف‌تری در بدن انسان ایجاد می‌کند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->