رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

تاکنون ۸ پزشک مشهدی، شهید راه سلامت شده‌اند

  • کد خبر: ۳۶۷۷۲
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
تاکنون ۸ پزشک مشهدی، شهید راه سلامت شده‌اند
هشت تن از پزشکان در مشهد از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در مقابله با ویروس کرونا دعوت حق را لبیک گفته و شهید خدمت شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با بیان این مطلب افزود: دو تن از پزشکان عزیزی که حین خدمت جان خود را از دست داده‌اند متخصص رشته‌های اطفال و بیهوشی بوده‌اند.
دکتر  علی بیرجندی نژاد افزود: در مقابله با این ویروس شاهد جان باختن ۶ تن از همکاران پزشک عمومی هم بوده‌ایم که بیشتر در خط مقدم نظام ارجاع بیماران کرونایی در مراکز جامع خدمات سلامت و درمانگاهها بیماران مشکوک به کرونا را درمان می کرده‌اند.
وی اضافه کرد: تاکنون پزشکان زیادی در مشهد در حین خدمت به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که بسیاری از آنها بهبود یافته‌اند و برخی همچنان در بیمارستان تحت مداوا هستند.
رییس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: هم اکنون چند پزشک به علت ابتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بستری و تحت مداوا قرار دارند که متاسفانه بد حال بوده و از خدواند شفای عاجل آنها را خواستاریم.
بیرجندی‌نژاد همچنین از جان باختن چهار تن دیگر از کادر درمانی مشهد در حین خدمت بر اثر کرونا خبر داد و افزود: یک تن از آنها همکار بینایی سنج بوده است و بقیه نیز در زمره کادر پرستاری و پشتیبانی بوده‌اند.
وی تاکید کرد: در شرایط فعلی بیشترین همکاری مردم با کادر درمانی و مدافعان سلامت  رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و پرهیز از تجمعات غیر ضروری  است.
سازمان نظام پزشکی کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد ۱۴ هزار عضو شامل پزشک متخصص، عمومی، دندانپزشک، داروساز و کارشناسان دارای پروانه مانند بینایی‌سنج، شنوایی‌سنج و فیزیوتراپ دارد که هفت هزار و ۸۵۰ نفر آنان پزشک عمومی و متخصص هستند و دو هزار و ۸۵۰ نفر از این تعداد را پزشکان متخصص و فوق تخصص تشکیل می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->