هم وام بگیرید، هم سود کنید چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات
سرخط خبرها

فراهم شدن اینترنت پرسرعت برای سراسر جهان

  • کد خبر: ۳۶۹۶۲
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
فراهم شدن اینترنت پرسرعت برای سراسر جهان
کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) به آمازون اجازه داده تا با بودجه ۱۰ میلیارد دلار یک خوشه ماهواره اینترنتی در مدار زمین بسازد. شرکت آمازون می‌خواهد با ارسال ۳ هزار و ۲۳۶ ماهواره به فضا اینترنت پرسرعت برای سراسر جهان فراهم و با اینترنت ماهواره‌ای الون ماسک رقابت کند.
به گزارش شهرآرانیوز،  این طرح در حقیقت با پروژه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک متعلق به الون ماسک رقابت می‌کند.
طبق اسناد موجود شرکت جف بزوس می‌تواند سیستم «کوییپر» را توسعه دهد که شامل ۳ هزار و ۲۳۶ ماهواره اینترنتی است.

در این پروژه ماهواره‌های اینترنتی به ۳ ارتفاع مختلف از زمین ارسال می‌شوند. شرکت آمازون ادعا می‌کند با ارسال ۵۸۷ ماهواره به مدار زمین می‌توان سرویس اینترنت را برای مشتریان فراهم کند. این درحالی است که پروژه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک برای آغاز سرویس رسانی حداقل به ۶۰۰ ماهواره در مدار زمین نیاز دارد.

آمازون ادعا می‌کند این پروژه چندمیلیارد دلاری علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی در آمریکا، اینترنت پرسرعت برای نقاط دورافتاده جهان را نیز فراهم می‌کند.

این شرکت نخستین بار در سال ۲۰۱۸ طرح خود برای ایجاد سیستم کوییپر را اعلام کرد. اما تاییدیه کمیسیون فدرال ارتباطات به آمازون اجازه می‌دهد فرایند ارسال ماهواره‌های اینترنتی به فضا را آغاز کند.۳ هزار و ۲۳۶ ماهواره این طرح می‌توانند برای ۹۵ درصد جمعیت جهان اینترنت فراهم کنند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->