انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

چرا سیم‌کارت‌های اضافی را باید مسدود کرد؟

  • کد خبر: ۳۷۱۳۶
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۶
چرا سیم‌کارت‌های اضافی را باید مسدود کرد؟
پدیده سیم‌کارت‌های جعلی و ناقص یا همان سیم‌کارت‌های بدون هویت موضوعی است که در سالیان گذشته مشکلات متعددی ایجاد کرده و اقدامات خلاف‌کارانه از جمله کلاهبرداری و حتی قتل را رقم زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به اینکه در برخی از پرونده‌های سایبری کارآگاهان با سیم‌کارت‌هایی مواجه می‌شوند که مالک از وجود آن‌ها اعلام بی‌اطلاعی می‌کند، لازم است تعداد سیم‌کارت‌هایی که به نام خودتان است را استعلام کنید.

در صورت ارتکاب اعمال مجرمانه مالک باید پاسخگو باشد

سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا در این زمینه گفت: مجرمان سایبری با ثبت سیم‌ کارت اپراتور‌های مختلف به نام کاربران و بدون اطلاع آنان، اقدام به بهره‌برداری از آن‌ها برای ایجاد کانال‌ها، گروه‌ها، سایت‌ها و درگاه‌های جعلی برای فریب کاربران کرده و حسابشان را خالی می‌کنند.

وی افزود: در صورت ارتکاب اعمال مجرمانه و یا ایجاد هر گونه مزاحمت و سوءاستفاده از طریق سیم‌کارت، این مالک سیم‌کارت است که در مرحله اول باید پاسخگو باشد، زیرا قانون وی را دارنده و مالک سیم‌کارت می‌شناسد.

یکی از روش‌های مجرمان سایبری

همانطور که پلیس فتا به‌تازگی هشداد داده، سوءاستفاده از اطلاعات و مدارک هویتی افراد یکی از روش‌هایی است که مجرمان سایبری از آن‌ها برای انجام اعمال شیطانی و ردگم‌کنی از خود در محیط اینترنت بهره می‌برند. شیادان سایبری با ثبت سیم‌کارت‌ اپراتورهای مختلف به نام کاربران و بدون اطلاع آنان، اقدام به بهره‌برداری از آن‌ها برای ایجاد کانال‌ها، گروه‌ها، سایت‌ها و درگاه‌های جعلی برای فریب کاربران کرده و حسابشان را خالی می‌کنند؛ حتی در برخی پرونده‌ها مشاهده ‌شده، مجرمان از این سیم‌کارت‌ها برای توهین و اهانت، هتک حیثیت و مزاحمت نیز استفاده می‌کنند.

این در حالی است که درصورت ارتکاب اعمال مجرمانه و یا ایجاد هرگونه مزاحمت و سوءاستفاده از طریق سیم‌کارت، این مالک سیم‌کارت است که در مرحله اول باید پاسخگو باشد، زیرا قانون وی را دارنده و مالک سیم‌کارت می‌شناسد. بنابراین فراد در سطوح مختلف جامعه اعم از بازاریان، کارمندان، دانشجویان و دانش آموزان باید استعلام مورد نظر را انجام داده و در صورت مشاهده مغایرت در تعداد خطوط ثبت ‌شده به نامشان سریعاً به دفاتر رسمی اپراتورهای تلفن همراه رفته و نسبت مسدودی آن‌ها اقدام کنند.

جلوگیری از هر نوع سوءاستفاده احتمالی

بدین ترتیب تمامی مشترکان می‌توانند با مراجعه به پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در بخش خدمات الکترونیک و یا در نشانی اینترنتی mobilecount.cra.ir به این سامانه مراجعه کرده و از تعداد سیم‌کارت‌هایی که با کد ملی آنان ثبت شده است، مطلع شوند. همچنین کاربران می‌توانند علاوه بر استفاده از سایت، با ارسال کد ملی مالک خط به یکی از شماره‌های ۳۰۰۰۱۵۰ و ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ از طریق یکی از خطوط تحت مالکیت، نسبت به استعلام تعداد خطوط ثبت شده به نام خود اقدام کنند.

در این سامانه شما می‌توانید تعداد تمامی سرویس‌های مخابراتی که به نام شما ثبت شده را استعلام کنید. نتیجه این استعلام به خط تلفن همراه اعلام‌شده توسط شما پیامک می‌شود. بنابراین حداقل باید در یکی از اپراتورهای تلفن همراه، یک سیم‌کارت با کد ملی (شناسه هویتی) شما ثبت شده باشد.

مشترکان تلفن همراه درصورت مشاهده هرگونه مغایرت در تعداد خطوط ثبت‌شده به نام خودشان می‌توانند برای جلوگیری هر نوع سوءاستفاده احتمالی، شخصا به دفاتر خدمات مشترکین اپراتورها مراجعه کنند و با ارائه کارت ملی از تمامی خطوط به نام خود که ممکن است بدون اطلاع مشترک به نام وی ثبت شده باشد، آگاه شده و برای قطع هر یک از سیم‌کارت‌ها اقدام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->