تصادف مرگبار در جاده قم کاشان با سه فوتی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای قرارداد همکاری ایران و روسیه برای تحقیقات سلولی و ژن‌درمانی تصادف تریلی و مینی بوس در خواف با پنج مصدوم (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) لاک‌پشت غول‌پیکر صد ساله‌ برای نخستین‌بار مادر شد + عکس صالحی‌امیری وارد ترکیه شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازداشت ۸۴ نفر درخصوص فروش سؤالات کنکور ۱۴۰۴ ایران، رتبه سوم جهان در بحران فرونشست زمین | خراسان رضوی، رکورددار این مخاطره در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی
سرخط خبرها

به نام نذورات، به کام کلاهبرداران

  • کد خبر: ۳۶۲۰۵
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰
  • ۱
به نام نذورات، به کام کلاهبرداران
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درمورد کلاهبرداری‌های اینترنتی به بهانه دریافت نذورات و کمک به نیازمندان به هموطنان هشدار داد و گفت: در صورت مشاهده و گزارش موارد مشکوک یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی با مراجعه به سایت رسمی پلیس فتا یا از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ می‌توانند با پلیس فتا در ارتباط باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ رامین پاشایی با اعلام این خبر اظهار کرد: همزمان با نزدیک شدن به عید سعید قربان و نظر به اجرای توصیه های بهداشتی و آموزشی مسئولان بهداشتی کشور در خصوص نحوه عرضه دام در کشور و محدودیت های تعیین شده در این موضوع، افراد سودجو و کلاهبردار از فرصت پیش آمده در جهت اهداف سودجویانه خود استفاده می کنند.

 

وی افزود: کلاهبرداران سایبری با سوء استفاده از شرایط موجود در کشور نسبت به انجام تبلیغات مختلف در بستر شبکه های اجتماعی مبنی بر دریافت نذورات به جهت یاری رساندن به نیازمندان در حال فعالیت مجرمانه هستند.

 

این مقام انتظامی درباره شیوه کار این مجرمان سایبری، گفت: کلاهبرداران با طراحی سایت های جعلی و دروغین به عنوان مؤسسات و سازمان های شناخته شده و معتبر؛ با اعلام شماره حساب های شخصی، متقاضی واریز وجوهات به این گونه حساب ها هستند.

 

سرهنگ پاشایی به شگرد دیگر این افراد سودجو اشاره و خاطرنشان کرد: کلاهبرداران با ترفند خیرین و راه اندازی صفحات شخصی در بستر شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها و سوء استفاده از نام و اعتبار افراد مشهور و شناخته شده  شامل هنرمندان، ورزشکاران و سرشناسان کشور با انجام مهندسی اجتماعی نظیر تحریک احساسات هموطنان و تهیه کلیپ های تصویری شامل فیلم و عکس از نیازمندان، محرومان و خانواده های کم بضاعت مدعی دریافت وجوه نذورات به منظور کمک رسانی به افراد آسیب پذیر و نیازمند می شوند.

 

وی یادآور شد: با تجزیه و تحلیل این گونه فرآیندهای کلاهبرداری و پرونده های قضائی به پلیس فتا مشخص شد که این نوع فعالیت ها در فضای مجازی، عمدتا با هدف سودجویی صورت می پذیرد.به عنوان نمونه در یکی از استان های جنوب شرقی کشور، فردی که مدعی خدمت رسانی به خانواده ای نیازمند و دارای بیمار صعب العلاج بود، با دریافت وجوهات مختلف از خیرین مبلغ ۱۵ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود که با هوشیاری همکاران پلیس فتا شناسایی و پس از دستگیری  تحویل مراجع قضائی شد.

 

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا به هموطنان توصیه کرد: در صورت تمایل به پرداخت نذورات نقدی یا غیر نقدی خود، حتما از طریق مؤسسات مجاز و شناخته شده که از طریق رسانه ها و خبرگزاری های رسمی و معتبر اطلاع رسانی می شود، اقدام کنند و در صورت مشاهده و گزارش موارد مشکوک یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی با مراجعه به سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cybrpolice.ir بخش مرکز امداد و فوریت های سایبری یا از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ می توانند با پلیس فتا در ارتباط باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
0
0
یعنی خود پلیس اینگونه افراد را در شبکه های مجازی نمی بیند فقط مردم می بینند سیاسی باشه چی بازم نمی بیند از همون فضای مجازی راحت و سریع پلیس می تواند اقدام کند اگر چنین سایت هایی را اندازی می شود به دلیل همون بی توجهی پلیس مربوطه است که کلاه برداران با خیال راحت سایت تشکیل می دهند یه چیز پنهانی
و مخفیانه که نیست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->