افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران! آیا جوان‌ها هم پوکی استخوان می‌گیرند؟ رئیس شورای قضایی خراسان رضوی تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین ابعاد امنیت، امنیت دارایی‌های مردم است هشدار پلیس فتا درباره ۳ داروی معروف لاغری ورزش منظم، راهکاری ساده برای حفظ سلامتی و شادابی در زندگی پرمشغله امروزی کلید اتصال به ریشه‌ها ۲۸ زندانی زن جرائم غیرعمد از ابتدای امسال تاکنون (۱۰ دی ۱۴۰۳) در خراسان رضوی آزاد شده‌اند آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی در پی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی (۱۰ دی ۱۴۰۳) شیوع قابل‌توجه آنفلوانزا در کشور | هشدار وزارت بهداشت را جدی بگیرید ۳۱ هزار و ۱۰۸ دُز واکسن آنفلوانزا به گروه‌های هدف در مشهد تزریق شده است ماجرای اسب‌های رهاشده در خیابان طبرسی مشهد چه بود؟ + فیلم برخورد رخ‌به‌رخ پراید با تریلی در محور بردسکن به بجستان یک فوتی بر جای گذاشت (۱۰ دی ۱۴۰۳) بهترین روش پیشگیری از بوی بد دهان هنگام صبح پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۱۰ دی ۱۴۰۳) | بارش باران از اواخر وقت فردا مرگ ۴ بیمار توسط یک پزشک هم مانع اشتغال او نمی‌شود! هر نخ سیگار ۲۰ دقیقه از عمرتان کم می‌کند افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی در سال ۱۴۰۴ هیچ تحرک جدیدی بر رودخانه هریرود توسط افغانستان انجام نشده است رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات بیماری آرتروز بیشتر در بین بانوان شایع است اعترافات عجیب قاتل برنجی | قساوتی که ریشه در کودکی دارد افزایش نرخ سرطان روده بزرگ در میان جوانان در سراسر جهان توصیه‌های مهم برای بیماران قلبی در هوای آلوده کدام استان‌ها امروز بارانی می‌شود؟ (۱۰ دی ۱۴۰۳) ۸ داروی جدید وارد فهرست دارویی کشور شد پرستاران منتظر تعیین تکلیف حقوق و دستمزد خود هستند بخشنامه جلوگیری از تأخیر پرداخت کارانه گروه‌های پزشکی جدید ابلاغ شد گلایه شهروندان از مبالغ نامتعارف دریافتی توسط شرکت‌ها برای حمل و نقل دانش آموزان | دست انداز‌های دریافت وجه سرویس مدارس گلایه شهروندان از شرایط بیمارستان اکبر مشهد | آبله مرغان به اضافه آنفلوانزا به اضافه کمبود امکانات!
سرخط خبرها

مصرف داروی رمدسیویر می‌تواند باعث آسیب کبدی شود

  • کد خبر: ۳۷۱۶۴
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
  • ۱
مصرف داروی رمدسیویر می‌تواند باعث آسیب کبدی شود
طبق مقاله‌ای که اخیراً منتشر شده، داروی "رمدسیویر" هنوز در هیچ کشوری مورد تایید برای درمان بیماران کرونایی قرار نگرفته است و از عوارض مصرف آن می‌توان به افزایش سطح آنزیم کبدی و آسیب احتمالی به کبد اشاره کرد.
به گزارش شهرآرانیوز،
از زمان شیوع ویروس کرونا در جهان، کشور‌ها به دنبال درمان و دارویی برای مبتلایان به کووید ۱۹ بوده و راهکار‌های متفاوتی را در پیش گرفتند.

یکی از این راهکار‌های به‌کار گرفته شده، داروی "رمدسیویر" است؛ دارویی که اطلاعات منتشر شده محدودی در مورد آن وجود دارد و تاکنون هیچ کشوری این دارو را به عنوان درمان قطعی ویروس کرونا تایید نکرده است.

به همین منظور مقاله‌ای توسط یک پزشک به‌نام "دومنیک چان" Dominic Chan متخصص در زمینه دارو‌های بیماری‌های عفونی در بیمارستان "Legacy Health برای شناخت بیشتر این دارو منتشر شده است.

در ادامه، این مقاله که در پایگاه اطلاعاتی "rxlist" منتشر شده، آمده است:

رمدسیویر "Remdesivir" نوعی از دارو‌های ضد ویروس با طیف گسترده است که به آن "آنالوگ نوکلئوتیدی" گفته می‌شود؛ این دارو در حال حاضر یک داروی تحقیقاتی است و در هیچ کشوری استفاده از آن تایید نشده است.

ویروس کرونا یک ویروس RNA است (RNA نوعی رونویسی مولکولی است که ارگانیسم‌ها برای ساخت پروتئین با استفاده از دستورالعمل‌های DNA استفاده می‌کنند)؛ ویروس‌های RNA وابسته به آنزیم RNA پلیمراز برای رشد زنجیره RNA هستند؛ رمدیسیور جایگزین این آنزیم RNA پلیمراز می‌شود؛ به این معنی که RNA نمی‌تواند توسعه یابد و به همین خاطر ویروس نمی‌تواند خودش را تکثیر کند.

آیا اثربخشی "رمدسیویر" در برابر کووید ۱۹ مبتنی بر شواهد محدود در دسترس است؟

تنها یک کارآزمایی کنترل تصادفی برای "رمدسیویر" در آخرین شیوع ابولا انجام شده است؛ این مطالعه قبل از نتیجه‌گیری به‌دلیل افزایش قابل توجه مرگ و میر در بیمارانی که از این دارو مصرف کردند، متوقف شد؛ به این معنی که به بیماران ابولا کمک نمی‌کند.

اکثر تصمیمات بالینی بر اساس اپیدمی‌های تاریخی مانند ابولا، سارس و مرس انجام می‌شود؛ نتایج استفاده از RDV در این سه شیوع بیماری امیدوارکننده نبوده است.

چه زمانی می‌توانیم مطمئن شویم که این دارو در برابر ویروس کووید ۱۹ موثر است؟

چهار آزمایش در آمریکا در حال انجام است؛ همچنین دو آزمایش دیگر نیز در چین در حال بررسی است؛ آزمایش‌های کشور چین، یکی برای مبتلایان با علائم شدید است و یکی دیگر برای بیماران با علائم متعادل.

دو یا سه کارآزمایی اروپایی وجود دارد که از RDV به عنوان یک مقایسه‌کننده استفاده می‌کنند؛ این یکی از دارو‌هایی است که اروپایی‌ها در یک کارآزمایی چند دارویی آزمایش می‌کنند.

پس از اتمام کارآزمایی، محققان اطلاعات را جمع کرده و مقاله خود را از طریق بررسی همسالان و زمان اثربخشی به رشته تحریر در می‌آورند.

عوارض جانبی مصرف "رمدسیویر" چیست؟

در کارآزمایی بیماری ابولا، دانشمندان عوارض رمدیسیور را شامل این موارد اعلام کردند:

ــ افزایش سطح آنزیم کبدی که ممکن است نشانگر آسیب احتمالی کبد باشد

ــ حالت تهوع و استفراغ

چه دارو‌هایی با "رمدسیویر" ارتباط برقرار می‌کنند؟

اعتقاد بر این نیست که Remdesivir بر سایر دارو‌ها تاثیر می‌گذارد، با این وجود سایر دارو‌ها ممکن است RDV را تحت تاثیر قرار دهند؛ برخی از دارو‌ها باعث افزایش سطح RDV در جریان خون می‌شوند و بعضی از آن‌ها باعث کاهش آن می‌شوند.

برخی از آنتی بیوتیک‌هایی که ممکن است این کار را انجام دهند شامل "کلاریترومایسین" و "ریفامپین" است؛ بهتر است تمام دارو‌ها و مکمل‌های مصرف شده خود را با دکتر در میان بگذارید.

همچنین در این مقاله به تاثیر داروی رمدیسیور بر زنان باردار اشاره شده است؛ طبق مطالعات انجام شده روی حیواناتی مانند موش و میمون، این دارو بر رشد "کلیه" در جنین تاثیر گذاشته است، اما هنوز هیچ اطلاعاتی مبنی بر تاثیر داروی رمدیسیور بر جنین انسان گزارش نشده است.

در آخر مقاله نسبت به کارآیی این دارو در درمان بیماران مبتلا به کرونا تردید‌هایی بیان شده است؛ تاکنون هیچ کسی نمی‌داند که این شیوه درمان در بهبودی مبتلایان به کووید ۱۹ موثر است یا خیر!
 
تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مطالبه گر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
0
0
احسنت ، از این تصمیم گیری درست ووووو
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->