احتمال برگزاری بازی استقلال و فولاد هرمزگان در شیراز یا اهواز

  • کد خبر: ۳۷۵۳۳۴
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴
احتمال برگزاری بازی استقلال و فولاد هرمزگان در شیراز یا اهواز
اگر فولاد هرمزگان نتواند از استقلال در جام حذفی میزبانی کند، این بازی به شهر‌های شیراز یا اهواز منتقل خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فولاد هرمزگان دومین حریف استقلال در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی است و اکنون بحث اصلی درباره محل برگزاری این دیدار حساس مطرح شده است.

مسئولان فولاد هرمزگان تأکید دارند که قصد ندارند امتیاز میزبانی را از دست بدهند و ترجیحشان این است که بازی در هرمزگان برگزار شود؛ هرچند هنوز شرایط زیرساختی و استانداردهای لازم برای میزبانی کامل فراهم نشده است و تلاش‌های گسترده‌ای در حال انجام است تا این نقص‌ها برطرف شود. با این حال، اگر انجام بازی در هرمزگان ممکن نشود، گزینه‌های جایگزین از سوی باشگاه مطرح شده‌اند.

طبق برنامه‌ریزی‌های اولیه، دو شهر شیراز و اهواز بیشترین شانس را برای میزبانی این مسابقه دارند و فولادی‌ها تمایل دارند بازی در یکی از این دو شهر برگزار شود. مسئولان باشگاه هرمزگانی به‌هیچ‌وجه مایل نیستند مسابقه را در تهران انجام دهند، زیرا این موضوع عملاً امتیاز میزبانی را از آن‌ها خواهد گرفت.

به هرحال مسئولان سازمان لیگ نیز در تلاشند هرچه زودتر تکلیف میزبانی این تیم را مشخص کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.