لوازم‌التحریر چالش مهرماهی خانواده‌ها؛ از جامدادی چندصد هزارتومانی تا کوله چندمیلیونی + ویدئو پلمب و محکومیت ۱۰ برابری برای گران‌فروشان بازار لوازم‌التحریر پیش‌بینی قیمت دلار در روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ وزارت اقتصاد: ۳۰۰ همت فعالیت اقتصادی مشکوک به پولشویی را شناسایی و به قوه قضائیه معرفی کردیم ثبت سفارش ۴۰۰ هزار سکه در پیش فروش مرکز مبادله ایران تا ساعت ۱۷ امروز (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) چگونه دوچرخه، نمی‌ذاره چرخ اقتصاد بچرخه؟ | چوب دوچرخه، لای چرخ اقتصاد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | پیکاپ فوتون ۶۰ میلیون تومان ریزش کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | ری‌را از یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان گذشت قیمت سکه پارسیان امروز چقدر است؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) + جدول احتمال افزایش سن ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم؛ منتظر رأی شورای عالی انقلاب فرهنگی خراسان رضوی، قطب تأمین تخم‌مرغ کشور | تولید روزانه ۴۶۰ تن و مازاد ۴۰ درصدی برای صادرات گوشت گوساله در مشهد باز هم گران شد | سینه مرغ از ۲۰۰ هزار تومان فراتر رفت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) خراسان رضوی مجوز استخدام ۵۵۰ نیروی جدید را دریافت کرد | طی ۲ ماه آینده برای نیرو‌های شرکتی تصمیم‌گیری می‌شود قیمت انواع سکه در طرح پیش‌فروش در مرکز مبادله چقدر است؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌فروش سکه با استقبال بی‌سابقه؛ سامانه دچار اختلال شد | تمدید مهلت ثبت سفارش تا فردا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: تعاونی‌های استان باید توان رقابت واقعی با بخش خصوصی را پیدا کنند پیش‌بینی برداشت ۹۵ هزار تنی گوجه‌فرنگی در مشهد رشد شارپی بورس با صعود ۵۲ هزار واحدی شاخص کل | بورس کانال ۲.۶ میلیونی را پس گرفت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) رکورد تاریخی قیمت طلا‌ی جهانی شکسته شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) آیا نیرو‌های زیر دیپلم در طرح ساماندهی تبدیل وضعیت می‌شوند؟ افزایش تردد تجاری از مرز لطف‌آباد خراسان رضوی با ترکمنستان طی ۵ ماه نخست سال جاری قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش قیمت سکه با موتور اونس جهانی فردا (۱۸ شهریور) قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام می‌شود اعتراض ۴.۸ درصد یارانه بگیران حذف شده است ثبت‌نام نمایشگاه پاییزه ۱۴۰۴ در مشهد آغاز شد نوسان محدود دلار در مشهد | دلار نقدی تهران در کانال بالاتر (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) شورای عالی کار برای بازنگری دستمزد درخواست برگزاری جلسه فوری کرد قیمت طلا در مشهد رشد کرد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دارندگان سهام عدالت از دولت عیدی می‌گیرند؟

  • کد خبر: ۳۷۱۸۶
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۸
  • ۷
دارندگان سهام عدالت از دولت عیدی می‌گیرند؟
رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفته دومین مرحله از آزادسازی سهام‌عدالت در روز عید غدیر انجام خواهد شد و مشمولان این سهام علاوه بر ۳۰ درصدی که اکنون می‌توانند به فروش برسانند قادر به فروش ۳۰ درصد دیگر خواهند بود. احتمالا این خبر همان عیدی دولت به دارندگان سهام عدالت باشد.

به گزارش شهرآرانیوز،عیدی دولت به دارندگان سهام عدالت چیست؟ آخرین اخبار مربوط به سهام عدالت در روز عید غدیر چیست؟

در این مورد روزنامه هفت صبح گزارش داده است: علیرضا صالح رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفته دومین مرحله از آزادسازی سهام‌عدالت به طور قطع در روز عید غدیر انجام خواهد شد و مشمولان این سهام علاوه بر ۳۰درصدی که اکنون می‌توانند به فروش برسانند قادر به فروش ۳۰ درصد دیگر خواهند بود تا مجموع سهام قابل فروش آن‌ها به ۶۰ درصد افزایش پیدا کند.

او همچنین زمان احتمالی آزادسازی ۴۰درصد پایانی سهام عدالت را روز ۲۲ بهمن امسال اعلام کرده است، اما تاکید دارد که مرحله سوم و پایانی هنوز قطعی نیست.

ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی در پایان معاملات هفته گذشته، با افت ۸۱۷ هزار و ۹۸۴ تومانی نسبت به هفته قبل به ۱۸ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۵۶۴ تومان رسید. به این ترتیب ارزش ۳۰ درصد سهام عدالت قابل فروش، به حدود پنج میلیون و ۶۴۱ هزار تومان رسیده است. با آزادسازی ۳۰ درصد دوم سهام عدالت در روز عید قربان ارزش ۶۰ درصد سهام عدالت قابل فروش به محدوده ۱۱ میلیون تومان خواهد رسید.

افرادی که روش مستقیم را در آزادسازی سهام عدالت انتخاب کرده‌اند، پس از عید غدیر می‌توانند علاوه بر ۳۰ درصد قبلی، ۳۰ درصد دیگر و در مجموع ۶۰ درصد از سهام خود را به فروش برسانند.

این در حالی است که هنوز مشکلات سهامداران در خصوص فروش ۳۰ درصد از سهام رفع نشده است و آزادسازی ۶۰ درصد سهام عدالت موانع و مشکلات بیشتری را ایجاد خواهد کرد.

طبق آخرین آمارها، دو میلیون و ۱۰۰هزار نفر از مشمولان سهام عدالت، ۳۰ درصد از سهام خود را به فروش رسانده‌اند، اما مهدی نعمتی، عضو ستاد اطلاع‌رسانی آزادسازی سهام عدالت می‌گوید فرآیند فروش سهام‌عدالت ۹۰۰هزا ر نفر از متقاضیان هنوز تکمیل نشده است.

در هفته‌های اخیر بسیاری از سهامداران، نارضایتی خود را از تاخیر در زمان دریافت‌وجه حاصل از فروش سهام عدالت اعلام کرده‌اند و می‌توان گفت پاسخ درستی را از بانک‌ها و کارگزاری‌ها دریافت نمی‌کنند.

بسیاری از مشمولان سهام عدالت به دلیل نیاز ضروری به وجه حاصل از فروش سهام خود، انتظار دریافت پول را پس از مدت کوتاهی دارند. این در حالی است که برخی سهامداران پس از گذشت یک یا دو ماه از ثبت سفارش، وجه خود را دریافت می‌کنند.

جدیدترین خبر در خصوص سهام عدالت، طرح واگذاری سهام به افردای است که در زمان واگذاری به آن‌ها سهام تعلق نگرفت و در حال حاضر از آن‌ها به عنوان جاماندگان سهام عدالت یاد می‌شود. نمایندگان مجلس به شکل جدی پیگیر این موضوع هستند و در نظر دارند اقشار کم درآمد جامعه را که شش دهک جامعه را در برمی‌گیرند، در اولویت دور جدید واگذاری سهام عدالت قرار دهند. محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمسیون اقتصادی مجلس با اشاره به طرح مجلس برای ساماندهی جاماندگان سهام عدالت به احتمال روند بررسی طرح ساماندهی جاماندگان سهام عدالت در جلسه علنی روز یکشنبه، ۱۱ مرداد ماه اشاره کرد.
منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
حسین حسینی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
1
3
من سی درصد دیگر میفروشم
ناشناس
Netherlands
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
0
10
سلام من سهام 532هزادیمو یک ماه پیش بانک صادرات فروختم هرموقع بانک میرم ازریس بانک درمورد سی درصد واریزی میپرسم سربالا جواب میدهد میگوید پیام میاد موقع واریزشدن این هم خودم میدانم مردم رابا این کارا سرکارگزاشتین ما احتیاج داشتیم که فروختیم لطفن مسعول سهام.عدالت به این. موصوع رسیدگی کنید ممنونم اززحمات شما
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
0
0
عیدی چی بود پس الکی چرت وپرت میگن
H
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
0
3
سلام بهتر است ترتیبی اتخاذ شود که سهامداران در بازار بورس از طریق غیر حضوری بتوانند سهام عدالت خودرا به فروش برسانند.ممنونم
فروغ سعیدپور
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
0
0
چرا پول سی در صد اول ا نمی ریزبپ فقط با حرفهای چرت و پرتی که میگین سر مردم رو گرم می کنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
0
0
من صددرصدشو میفروشم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۴
0
0
من صددرصدشو میفروشم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->