چین خواستار خویشتنداری ایران و اسرائیل شد وقتی دیپلماسی پوستین فریب می‌پوشد نشست اضطراری آژانس اتمی درباره ایران آغاز شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | گروسی: بازرسی‌های آژانس در ایران ادامه خواهند داشت سی‌ان‌ان: اسرائیل توان ایران برای تجدید قوا را دست‌کم گرفت افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سؤال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) معرفی انواع پدافندهای هوایی ایران + ویژگی‌ها و اهداف قابل درگیری حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست
سرخط خبرها

خبر خوش مجلسی‌ها برای انبوه سازان

  • کد خبر: ۳۷۳۲۴
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
خبر خوش مجلسی‌ها برای انبوه سازان
عضو کمیسیون عمران مجلس از معافیت انبوه‌سازان از پرداخت مالیات در اولین نقل و انتقال پس از تولید مسکن خبر داد. در همین حال معاون سازمان امور مالیاتی خبر داد از بساز و بفروش‌هایی که ابتدای فروردین ۹۵ مجوز ساخت گرفته و ساختمان خود را به فروش رسانده‌اند مالیات گرفته می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، علی نیکزاد با اشاره به محور‌های فصل ششم طرح جهش تولید و عرضه مسکن درباره اخذ مالیات از عایدی سرمایه مسکن و مالیات بر نقل و انتقالات مسکن، اظهار کرد: بر اساس این طرح انبوه سازان و تولیدکنندگان مسکن در اولین نقل و انتقالات پس از ساخت و ساز از پرداخت مالیات معاف هستند.

وی افزود: مدیریت بازار مسکن نیازمند قوانین بازدارنده برای فعالیت سوداگرانه است، از این رو تا وقتی قوانین لازم تصویب و اجرایی نشود، اگر به هر میزانی نیز مسکن تولید کنیم، مشکلات حل نخواهد شد.
 


وصول مالیات از بساز و بفروش‌ها

 
در همین حال معاون سازمان امور مالیاتی خبر داد از بساز و بفروش‌هایی که ابتدای فروردین ۹۵ مجوز ساخت گرفته و ساختمان خود را به فروش رسانده‌اند مالیات گرفته می‌شود.

محمد مسیحی اجرای ماده ۷۷ قانون مالیات‌های مستقیم را از رویکرد‌های سازمان مالیاتی دانست و افزود:این ماده مربوط به مالیات بساز و بفروش‌ها است که از تاریخ ۱ فروردین ۹۵ جواز ساخت گرفته و ساختمان را ساخته و به فروش رساندند.

ماده قانون مالیات‌های مستقیم تاکید دارد: درآمد اشخاص حقیقی و حقوقی ناشی از ساخت و فروش هر نوع ساختمان حسب مورد مشمول مقررات مالیات بر درآمد موضوع فصول چهارم و پنجم باب سوم این قانون خواهد بود. بر مبنای این فصول اشخاص حقیقی بسته به طبقه درآمدی ۱۵ تا ۲۵ درصد از درآمد را مالیات می‌دهند و اشخاص حقوقی مقطوع ۲۵ درصد مالیات می‌دهند.

مسیحی با تاکید بر اینکه سازندگان باید اظهارنامه‌مالیاتی بدهند گفت:در غیر این صورت اطلاعات سازندگان را دریافت خواهیم کرد و در این صورت سازمان از آن‌ها مطالبه خواهد کرد که علاوه بر مالیات بخشی از جرایم، به خصوص جریمه عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی که غیر قابل بخشودگی است از آنان اخذ می‌شود.

معاون سازمان امور مالیاتی با تاکید بر اینکه به طور جدی پیگیر این موضوع هستیم، یادآور شد: طبق مفاد ماده ۱۶۹ مکرر اطلاعات سازندگان از سازمان ثبت اسناد و املاک و شهرداری‌ها اطلاعات دریافت خواهد شد.

به گفته این مقام مالیاتی موضوع شامل مجوز‌های ساخت قبل از سال ۹۵ نمی‌شود.

سازندگان قبل از این سال مشمول ۱۰ درصد مالیات مقطوع هستند. اما سازندگان بعد از سال ۹۵ ابتدا سود و زیانشان محاسبه می‌شود پس از مشخص شدن میزان سود بسته به حجم آن مشمول پرداخت مالیات می‌شوند.


منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->