ویدئو| بهت و حیرت مجری خارجی بی‌بی‌سی از وطن فروشی رضا پهلوی و حمایت او از جنگ علیه مردم ایران اعلام نحوه فعالیت‌های واحد‌های قضایی و اداری قوه‌قضائیه تا پایان خرداد ۱۴۰۴ انهدام ۳ ریزپرنده ‌در ملایر با عملیات پدافند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) پاکستان: در صورت تشدید تجاوزات اسرائیل علیه مردم فلسطین و علیه ایران، حتماً پاسخ خواهیم داد ویدئو | توضیحات سردار رادان در مورد عملیات شب گذشته شهرری برای دستگیری خرابکاران موساد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۶۰ متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان پدافند هوایی چگونه عمل می‌کند؟ + معرفی انواع پدافندها هم‌صدایی ۱۱ کشور در نشست شورای حکام | تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد زنبور‌ها زیاد از لانه خود دور نمی‌شوند! سفیر ایران در وین: حق پاسخ قاطع به رژیم صهیونیستی را برای خود محفوظ می‌دانیم سفارت آلمان در تهران به حالت نیمه‌تعطیل درآمد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آنروا: فلسطینی‌های گرسنه در غزه جان می‌دهند مهاجرانی: بورس تا اطلاع ثانوی تعطیل است | شهادت ۴۵ زن و کودک تا امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون ۳۵۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) نماینده ایران در آژانس انرژی اتمی: سکوت دربرابر جنایات اسرائیل اعتبار آژانس را مخدوش کرده است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: آمریکا نگران نابودی اسرائیل است | در شرایطی به ما حمله کردند که مناسب‌ترین زمان برای نابودی رژیم صهیونیستی است آمادگی مسکو برای میانجی‌گری در جنگ ایران و اسرائیل ایران، سفارت آمریکا در اسرائیل را تعطیل کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چطور خانه‌های تیمی تروریستی را شناسایی کنیم؟ ابراز نگرانی اسرائیل: ایران هنوز هزاران موشک بالستیک دارد هلاکت ۲۴ اسرائیلی و زخمی‌شدن ۵۹۲ تن دیگر در حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی، تاکنون (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر اسرائیلی: برای غلبه بر ایران، اغتشاش خیابانی لازم است چین خواستار خویشتن‌داری ایران و اسرائیل شد وقتی دیپلماسی پوستین فریب می‌پوشد نشست اضطراری آژانس اتمی درباره ایران آغاز شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | گروسی: بازرسی‌های آژانس در ایران ادامه خواهند داشت
سرخط خبرها

وزیر کشور: دشمن موضوع قرارداد ایران و چین را تحریف کرد

  • کد خبر: ۳۷۳۹۶
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۱
وزیر کشور: دشمن موضوع قرارداد ایران و چین را تحریف کرد
رحمانی‌فضلی درباره حواشی به‌وجود آمده پیرامون قرارداد بلندمدت بین ایران و چین، گفت: رسانه‌های معاند درباره قرارداد بلندمدت ایران و چین به مصداق کامل تحریف نشان دادند و مباحثی مانند واگذاری جزایر، فروش برخی مناطق و یا چاه‌های نفت را مطرح کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر کشور گفت: متأسفانه در فضای رسانه‌ای خارج از کشور و رسانه‌های معاند درباره قرارداد بلندمدت ایران و چین به مصداق کامل تحریف نشان دادند.

عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه ستاد هماهنگی تبلیغات اقتصادی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: امروز جلسه پنجاه و چهارم ستاد هماهنگی اطلاع‌رسانی اقتصادی را داشتیم و این جلسه، طبق مصوبه سران قوا در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی آخرین جلسه است، اگر ادامه فعالیت این ستاد فردا تمدید شود، فعالیت ما در این ستاد ادامه می‌یابد و اگر هم تمدید نشود ما موظف بودیم که کارمان را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه امروز کمیته‌های مختلف گزارش مفصلی از عملکرد دو ساله خود ارائه دادند، افزود: کمیته قضایی که اقدامات بسیار موثری انجام داده بود، گزارش خود را ارائه کرد و مدیریت خوبی در فضای رسانه‌ای از لحاظ حقوقی انجام شد و در این ستاد نه روزنامه‌ای و نه سایتی بسته شد و نه بازداشتی داشتیم. با توجه به هماهنگی، همکاری، درک و فهم درستی که در رسانه‌های ما وجود دارد، همواره به توصیه‌ها توجه داشتند و اگر مواردی احساس کردیم که خارج از روال مصوب است، با تذکر جزئی حل شد.

وزیر کشور گفت: کمیته رسانه‌ای گزارش مفصلی از عملکرد رسانه‌ها داد و کمیته محتوایی و عملیات روانی نیز گزارش خوبی ارائه کردند که قابل قبول بود.

رحمانی‌فضلی تصریح کرد: در این مدت دو سال بیش از هزار مصوبه داشتیم که تمام آن مصوبات اجرایی شده و امروز مجددا مقرر شد تلاش کنیم با اولویت پیش‌گیرانه در مسائل اقتصادی بتوانیم فضا را به‌گونه‌ای پیش ببریم که مانع بهره‌برداری و سوءاستفاده رسانه‌های معاند از فضای کشور باشد. در این مدت دو سال بیش از هفتاد درصد مصوبات این ستاد مبتنی بر بحث پیشگیری بوده و تلاش می‌کنیم بتوانیم آن بخش از مسائل اقتصادی که موجب نگرانی مردم می‌شود را به نهادهای اجرایی، دولت و مجلس به‌گونه‌ای منتقل کنیم که این نگرانی تشدید نشود.

وی با اشاره به اینکه امروز نظارت به عنوان مطالبه افکار عمومی مطرح شد، بیان کرد: درباره نظارت بر قیمت‌ها گزارش‌های خوبی دادند و کار خوبی هم صورت گرفته و کارگروه‌های متشکل از قوای مختلف اقدامات مناسبی در این زمینه انجام می‌دهند.

وزیر کشور گفت: امروز همچنین گزارشی از منابع، اعتبارات و تسهیلاتی که قرار بوده به واحد‌های تولیدی داده شود مطرح شد و اتحادیه‌ها و صنوف نسبت به میزان و زمان تقدیم این کمک درخواست داشتند، هرچند این مبلغ ناقابل است و این به توان دولت برمی‌گردد ولی در خواست کردند اگر بشود این رقم بالا رفته و یا تسریع شود که مورد توجه قرار گرفت و منتقل خواهد شد.

رحمانی‌فضلی درباره حواشی به‌وجود آمده میان قرارداد بلندمدت بین ایران و چین تصریح کرد: متأسفانه در فضای رسانه‌ای خارج از کشور و رسانه‌های معاند درباره قرارداد بلندمدت ایران و چین به مصداق کامل تحریف نشان دادند و مباحثی مانند واگذاری جزایر، فروش برخی مناطق و یا چاه‌های نفت را مطرح کردند و اینجا مطرح شد که رسانه‌ها در شفاف‌سازی این موضوع بیشتر فعالیت کنند.

وی ادامه داد: این قرارداد، توافق اولیه است و محورهای همکاری برای 25 سال در آن مطرح می‌شود و بعداً برای اجرایی شدن باید فرآیندهای قانونی خود را طی کند که یکی از این فرآیندها مصوبه مجلس خواهد بود که انجام می‌شود.

وزیر کشور گفت: امیدواریم در شرایط کرونایی که بر مسائل اقتصادی و معیشت مردم تأثیر دارد طوری عمل کنیم که واقعیت‌های موجود اقتصادی کشور را به مردم منتقل کنیم و مردم را به پشتیبانی دولت و این سیاست‌ها بیاوریم، تا بتوانیم همگی این مسائل را با هم حل کنیم.

رحمانی‌فضلی در پایان گفت: در فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری بر این مسئله تأکید شد که باید امیدآفرینی و اعتمادسازی کرده، تولید و سرمایه‌گذاری را تشویق و خود را آماده کنیم تا بتوانیم از این شرایط خاص عبور کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->