مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

سرقت ۳۳۰ میلیون تومانی بیت‌کوین از زن مشهدی

  • کد خبر: ۳۷۵۹۹
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۲
سرقت ۳۳۰ میلیون تومانی بیت‌کوین از زن مشهدی
مردی جوان با سوء‌استفاده از ناآگاهی یک زن حساب دیجیتالی او را خالی کرد. دوست زن می‌گفت به این مرد اعتماد دارد و او کارکشته این موضوع است. برای همین هم بود که بیش از ۳۳۰ میلیون تومان سرمایه بی‌زبانش را به مرد جوان داد تا برایش بیت‌کوین بخرد.
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ هیچ‌وقت فکرش را هم نمی‌کرد در زندگی این‌گونه رکب بخورد. هرچه در ۲۰ سال گذشته جمع کرده بود، همه را یک‌شبه به باد داد. سرمایه‌اش، جوانی‌اش و اعتمادش؛ همه با خاک یکسان شدند.
دوستش می‌گفت به این مرد اعتماد دارد و او کارکشته این موضوع است. برای همین هم بود که بیش از ۳۳۰ میلیون تومان سرمایه بی‌زبانش را به مرد جوان داد تا برایش بیت‌کوین بخرد.

در جمع دوستانش شنیده بود که دنیا در حال تحولی بزرگ در حوزه ارز‌های دیجیتالی است و هرکه امروز اقدام به خرید این ارز‌ها نکند قطعا در آینده ضرر بزرگی خواهد کرد، برای همین هم هرچه داشت و نداشت را فروخت تا از قافله کسانی که کیف پولشان پر است از بیت‌کوین، عقب نماند.

وقتی متوجه شد که بازی خورده و در کیف پولش هیچ بیت‌کوینی وجود ندارد، شوکه شد. انگار یک تریلی با ۱۸ چرخش از رویش رد شده بود. با دوستش تماس گرفت و گفت که فرد معرفش چه رکبی به او زده است.


خانه، طلا و جواهراتم را فروختم

مردی که برایش ارز دیجیتالی را خریداری کرده بود نه تلفنش را جواب می‌داد و نه ردی از او وجود داشت. زن جوان با ناامیدی تمام به دادسرای ویژه جرائم فضای مجازی مشهد مراجعه کرد و پس از تنظیم شکوائیه و با در دست داشتن مرجوعه قضایی به مرکز فرماندهی پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی هدایت شد.

او به افسر تحقیق پرونده‌اش گفت: «۲۰ سال کارگری کردم تا بتوانم برای خودم مقداری پول پس‌انداز کنم و طلا بخرم و خانه‌ای کوچک دست و پا کنم. در یک دورهمی دوستانه از یکی از دوستان قدیمی‌ام شنیدم که اگر کسی پولی داشته باشد و در حوزه ارز‌های دیجیتالی سرمایه‌گذاری کند، در آینده سود زیادی گیرش خواهد آمد. بعد از تمام شدن مهمانی با او تا خانه آمدم و از سیر تا پیاز سرمایه‌گذاری درباره بیت‌کوین را پرسیدم. او همه‌چیز را با دقت توضیح داد و همان شب تصمیم گرفتم تا من هم به جرگه سرمایه‌داران ارز دیجیتالی بپیوندم. صبح فردای آن روز خانه‌ام را برای فروش گذاشتم و طلا و جواهراتم را هم فروختم. همه‌چیز برای سرمایه‌گذاری آماده بود. در عرض چند روز و با آتش زدن به مالم بیش از ۳۳۰ میلیون تومان دست و پاکردم و با دوستم تماس گرفتم.»

شاکی پرونده ادامه داد: «از طریق دوست قدیمی‌ام با مردی جوان آشنا شدم که مدعی بود در حوزه سرمایه‌گذاری ارز‌های دیجیتالی تبحر دارد. همه پول‌هایم را در اختیارش گذاشتم و او یک‌و‌نیم بیت‌کوین برایم خریداری و آن را در کیف پول مجازی‌ام ذخیره کرد. انگار کل دنیا را خریده بودم. از لحظه خرید بیت‌کوین خودم را یک سرمایه‌دار تصور می‌کردم که با گران شدن نرخ ارز‌های دیجیتالی اسکناسی به دسته اسکناس‌هایش افزوده می‌شود. چند روز از این ماجرا گذشته بود که به کیف پول مجازی‌ام سر زدم، اما همان‌طور که ملخ به خرمن گندم بزند و چیزی باقی نگذاشته باشد، کیف پول مجازی من هم خالی خالی بود.»


نقش داشتن مرد به ظاهر معتمد در سرقت

کارشناسان فضای مجازی پلیس فتای استان خراسان رضوی با طرح شکایت این زن جوان در مسیر رسیدگی و تحقیقات قرار گرفتند و مأموران با در کنار هم قرار دادن قطعات پازل این پرونده دیگر برایشان مسجل شده بود که مرد معرف در این سرقت چند صد میلیون تومانی نقش دارد.

مأموران پلیس فتا با بررسی خط ارتباطی متهم که چند روز پیش با مال‌باخته تماس گرفته بود، توانستند از طریق آخرین نقطه آنتن‌دهی خط تلفنش را ردزنی و او را در یکی از مناطق غربی مشهد شناسایی کنند.

مجریان قانون پس از دستیابی به این اطلاعات در اقدامی از پیش تنظیم شده متهم را دستگیر کردند. متهم، اما خود را بی‌گناه می‌دانست و مدعی بود که هیچ‌گونه جرمی از او سر نزده است. او در رویارویی با افسر تحقیق پرونده ادعا کرد که تنها برای شاکی کیف پول ارز دیجیتال ایجاد کرده و بعد هم آن را تحویل مال‌باخته داده است. ولی از جایی که هیچ‌وقت خورشید پشت ابر نمی‌ماند واقعیت این پرونده نیز برای ضابطان قضایی آشکار شد و متهم خیلی زود در گرداب سؤالات کارشناسان پلیس گرفتار و به ضد و نقیض‌گویی افتاد.


سوء‌استفاده از ناآگاهی شاکی

ظهر دیروز رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: متهم که جوانی بیست‌وهشت ساله است ابتدا برای بی‌گناه جلوه دادن خودش دست به انکار سرقت ۱۵ هزار دلاری از مال‌باخته زد. اما طولی نکشید که پس از رویارویی با مستندات و ادله موجود در پرونده لب به بیان حقیقت گشود و به جرمش اعتراف کرد.

سرهنگ جواد جهانشیری بیان کرد: متهم در اظهاراتش معترف شد که از سادگی و شناخت نداشتن شاکی از ارز رمز‌ها سوء‌استفاده کرده و با در دست داشتن رمز ۲۴ رقمی کیف پول مال‌باخته بیت‌کوین او را سرقت کرده است.
به گفته این مقام ارشد پلیس فتای استان یک‌و‌نیم بیت‌کوین سرقت شده به مال‌باخته بازگشت داده شد و متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قضایی در اختیار دادسرا قرار گرفت.

سرهنگ جهانشیری در پایان به شهروندان هشدار داد: با توجه به ماهیت فضای سایبری، به کاربران فضای مجازی توصیه می‌شود که مراقب تبلیغات اغوا‌کننده در این فضا درباره کسب درآمد از طریق ارز رمز‌ها باشند. همچنین شهروندان برای کسب اطلاعات بیشتر در حوزه فضاى سایبری می‌توانند به آدرس «ww.cyberpolice.ir» مراجعه و هرگونه نقطه نظر خود را برای ارائه خدمات بهتر از سوى کارشناسان فضاى مجازی درج نمایند و هم‌زمان پاسخ سؤالات خود را از سوی کارشناسان برخط پلیس فتا دریافت کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->