توقف ۱۰ اتوبوس و اسکان ۳۰۰ مسافر در مُلک‌آباد خراسان رضوی بر اثر بارش سنگین برف (۲۷ آذر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۷۹۷۳۹
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
توقف ۱۰ اتوبوس و اسکان ۳۰۰ مسافر در مُلک‌آباد خراسان رضوی بر اثر بارش سنگین برف (۲۷ آذر ۱۴۰۴)
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، درپی بارش سنگین برف، ۳۰۰ مسافر در شهر ملک‌آباد اسکان یافتند.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با بارش سنگین برف و بروز لغزندگی در محور‌های ارتباطی مشهد–نیشابور و مشهد–تربت‌حیدریه، بامداد روز پنجشنبه تردد ۱۰ دستگاه اتوبوس در این مسیر‌ها متوقف شد. به‌دنبال این وضعیت، حدود ۳۰۰ مسافر برای حفظ ایمنی، در شهر ملک‌آباد اسکان داده شدند.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس، این مسافران در مکان‌هایی از جمله حسینیه‌ها، مصلی، مساجد و تعدادی از موکب‌های شهر ملک‌آباد به‌طور موقت مستقر شدند.

توقف ۱۰ اتوبوس و اسکان ۳۰۰ مسافر در ملک‌آباد بر اثر بارش سنگین برف

همچنین محسن بخشی، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری مشهد، به همراه مهدویان بخشدار احمدآباد و جمعی از اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران بخش، با حضور میدانی در محور‌های یادشده، از نزدیک روند اسکان مسافران و اقدامات مدیریت بحران را مورد بررسی و پیگیری قرار دادند.

توقف ۱۰ اتوبوس و اسکان ۳۰۰ مسافر در ملک‌آباد بر اثر بارش سنگین برف

منبع: قدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.