چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

ضعف نرم افزار اکسل؛ دردسر بزرگ تغییر نام ژن‌ها

  • کد خبر: ۳۸۰۸۴
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
ضعف نرم افزار اکسل؛ دردسر بزرگ تغییر نام ژن‌ها
به نظر می‌رسد برنامه «مایکروسافت اکسل» به دردسر بزرگی برای محققان حوزه ژنتیک تبدیل شده است. از آنجا که نام برخی ژن‌ها مشابه تاریخ‌های روز و ماه است، این برنامه به طور خودکار نام آن‌ها را تغییر می‌دهد و به اختلال در مخازن اطلاعاتی منجر می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، جالب آنکه به نظر می‌رسد این یک مشکل فراگیر باشد و تاثیر زیادی بر تحقیقات منتشر شده دارد. از آنجا که مایکروسافت این نرم افزار را فقط برای حل مشکل محققان ژنتیک آپدیت نمی‌کند، پژوهشگران مجبور شده اند نام ۲۷ ژن مانند «مارچ۱» (March ۱) را تغییر دهند. این تغییرات طی یک سال انجام و راهنمای نام جدید ژن‌ها به تازگی منتشر شده است.

این درحالی است که اکسل در خصوص اصلاح خودکار اطلاعات گسترده عمل می‌کند. از سوی دیگر این اشتباهات باید دوباره توسط محققانی که پژوهش را انجام داده اند، اصلاح شوند. همین امر به ایجاد شکاف‌هایی در تحقیقات منجر می‌شود.

طبق تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ میلادی در ژورنال «ژنوم بیولوژی» منتشر شده، حدود ۲۰ درصد از ۳ هزار و ۵۹۷ تحقیق حوزه ژنتیک دارای اشکالاتی مربوط به نرم افزار اکسل بودند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->