شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر
سرخط خبرها

ضعف نرم افزار اکسل؛ دردسر بزرگ تغییر نام ژن‌ها

  • کد خبر: ۳۸۰۸۴
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
ضعف نرم افزار اکسل؛ دردسر بزرگ تغییر نام ژن‌ها
به نظر می‌رسد برنامه «مایکروسافت اکسل» به دردسر بزرگی برای محققان حوزه ژنتیک تبدیل شده است. از آنجا که نام برخی ژن‌ها مشابه تاریخ‌های روز و ماه است، این برنامه به طور خودکار نام آن‌ها را تغییر می‌دهد و به اختلال در مخازن اطلاعاتی منجر می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، جالب آنکه به نظر می‌رسد این یک مشکل فراگیر باشد و تاثیر زیادی بر تحقیقات منتشر شده دارد. از آنجا که مایکروسافت این نرم افزار را فقط برای حل مشکل محققان ژنتیک آپدیت نمی‌کند، پژوهشگران مجبور شده اند نام ۲۷ ژن مانند «مارچ۱» (March ۱) را تغییر دهند. این تغییرات طی یک سال انجام و راهنمای نام جدید ژن‌ها به تازگی منتشر شده است.

این درحالی است که اکسل در خصوص اصلاح خودکار اطلاعات گسترده عمل می‌کند. از سوی دیگر این اشتباهات باید دوباره توسط محققانی که پژوهش را انجام داده اند، اصلاح شوند. همین امر به ایجاد شکاف‌هایی در تحقیقات منجر می‌شود.

طبق تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ میلادی در ژورنال «ژنوم بیولوژی» منتشر شده، حدود ۲۰ درصد از ۳ هزار و ۵۹۷ تحقیق حوزه ژنتیک دارای اشکالاتی مربوط به نرم افزار اکسل بودند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->