ادعای رسانه عبری درباره بازگشایی گذرگاه رفح

  • کد خبر: ۳۸۳۶۰۷
  • ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳
ادعای رسانه عبری درباره بازگشایی گذرگاه رفح
روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» مدعی شد رژیم صهیونیستی مقدمات بازگشایی گذرگاه مرزی رفح با مصر در جنوب نوار غزه را فراهم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه اسرائیلی «هاآرتض» امروز یکشنبه مدعی شد که این رژیم مقدمات بازگشایی گذرگاه مرزی رفح با مصر در جنوب نوار غزه را فراهم کرده است.

هارآرتض با اشاره به اینکه نهاد‌های امنیتی اسرائیل هم مقدمات بازگشایی را فراهم کرده‌اند، گزارش داد، طی دو سال گذشته، فلسطینی‌های ساکن غزه که پیش از شروع جنگ از این منطقه خارج شده بودند، اجازه بازگشت نداشتند.

این روزنامه مدعی شده مسئولان سیاسی رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته‌اند که اجازه دهند کسانی که از نوار غزه خارج شده بودند، از طریق گذرگاه رفح بتوانند به منازل خود بازگردند؛ البته مشروط به انجام بازرسی و نظارت‌های امنیتی.

هاآرتض می‌گوید بازگشایی این گذرگاه منوط به دستورات مسئولان سیاسی اسرائیل است، اما منابع امنیتی خبر دادند که «تصمیم اولیه در این زمینه اتخاذ شده است.»

به گزارش این روزنامه، بازگشایی گذرگاه تحت نظارت دقیق انجام خواهد شد. نیرو‌های اروپایی که هم‌اکنون در فلسطین اشغالی حضور دارند، آماده‌اند که مستقر شوند و «نقش مهمی در نظارت بر فعالیت این گذرگاه ایفا خواهند کرد».

هاآرتض با اذعان به اینکه تعیین زمان دقیق بازگشایی گذرگاه، منوط به تصمیم مسئولان سیاسی اسرائیل است، ادعا کرد، کسانی که قصد خروج از نوار غزه دارند، توسط «سیستم کامپیوتری از راه دور» بازرسی خواهند شد، ولی کسانی که بخواهند وارد این منطقه شوند، باید بازرسی بدنی شوند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.