گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

۴ کلاهبرداری رایج در دنیای رمزارز‌ها و راه‌های دوری از آن‌ها

  • کد خبر: ۳۸۳۸۱
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۲
۴ کلاهبرداری رایج در دنیای رمزارز‌ها و راه‌های دوری از آن‌ها
گروه نرم افزاری Kaspersky که در زمینه امنیت وب و مقابله با کلاهبرداری‌های اینترنتی فعالیت می‌کند در گزارشی ۴ کلاهبرداری رایج در بازار رمزارز‌ها را به مخاطبان یادآور شده است. اگر قصد سرمایه‌گذاری در این بازار یا بنای فعالیت استارت‌آپی خود با این سیستم تبادل مالی را دارید، بهتر است از ریسک‌های آن در از دست دادن سرمایه خود آگاه باشید.
عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ رشد سریع ارزش حقیقی رمزارز‌ها به‌ویژه در ماه‌های اخیر، زمزمه گسترش استفاده از آن‌ها را بیشتر بر سر زبان‌ها انداخته است. استفاده از فناوری بلاک‌چین در نقل و انتقالات و دشواری ردزنی و جست‌وجوی منابع انتقال از ویژگی‌هایی هستند که مانند چاقویی دولبه می‌توانند موجب امنیت و ناامنی آن‌ها شوند. گروه نرم افزاری Kaspersky که در زمینه امنیت وب و مقابله با کلاهبرداری‌های اینترنتی فعالیت می‌کند در گزارشی ۴ کلاهبرداری رایج در این بازار گسترده و رو به توسعه را به مخاطبان یادآور شده است. اگر قصد سرمایه‌گذاری در این بازار یا بنای فعالیت استارت‌آپی خود با این سیستم تبادل مالی را دارید، بهتر است از ریسک‌های آن در از دست دادن سرمایه خود آگاه باشید.


ردیابی منتفی نیست

ابتدا و پیش از هر اقدامی باید توجه داشته باشید که استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه رمزارز‌ها از فناوری بلاک‌چین استفاده می‌کنند. با این فناوری، امکان ردیابی جزئی تراکنش‌ها وجود دارد، اما باز هم دقت کنید رمزارز انتخابی شما حجم مبنا، برنامه اقتصادی و قوانین مشخص داشته باشد. ۴ ریسک پرتکرار این حوزه عبارت‌اند از:


۱. وب‌سایت‌های جعلی

ممکن است یکی از دوستان یا افراد خبره بازار به شما وب‌سایتی را برای انجام معاملات آنلاین معرفی کند، اما باز هم شما قربانی یک وب‌سایت جعلی شوید. تعداد وب‌سایت‌های غیررسمی‌ای که برای بازنمایی نسخه اصلی استارت‌آپ‌ها یا رمزارز‌های موفق طراحی شده‌اند به طور فزاینده‌ای درحال گسترش است. برای تشخیص وب‌سایت‌های اصلی، یکی از ساده‌ترین راه‌ها دقت به نوار آدرس و مشاهده آیکن قفل و وجود سرشناسه HTTPS است.


۲. اپلیکیشن‌های فیک تلفن همراه

یکی دیگر از راهکار‌های رایج کلاهبرداران برای سرقت سرمایه‌ها طراحی اپلیکیشن‌های فیک موبایل است که باوجود آلوده بودن، در عرضه‌کننده‌های معتبری نظیر Google Play یا Apple App Store نیز قابل دریافت هستند. اگرچه شرکت‌ها و فعالان بازار تلاش می‌کنند با شناسایی و حذف آن‌ها به ایمنی سرمایه‌گذاری کمک کنند، این کار برای به صفر رساندن ریسک استفاده از نرم‌افزار‌های جعلی کافی نیست. آن‌طور که بررسی‌ها نشان می‌دهد، هم‌اکنون صد‌ها هزار کاربر تلفن همراه اپلیکیشن‌های فیک را نصب و حتی استفاده می‌کنند. در این میان، کاربران اندروید باید بیشتر احتیاط کنند.


۳. لینک‌های شبکه‌های اجتماعی

در شبکه‌های اجتماعی افتتاح صفحات جعلی و غیرواقعی سلبریتی‌ها بسیار رایج است. اگرچه با فعال‌سازی تیک آبی صفحات در شبکه‌هایی مانند اینستاگرام، توییتر و فیس‌بوک امکان تشخیص صفحات اصلی ساده‌تر شده است، همچنان میلیون‌ها کاربر شبکه‌های اجتماعی در صفحات جعلی عضوند. چنین شرایطی درباره رمزارز‌ها نیز صادق است. روبات‌هایی که خود را با نام شخصیت‌های محبوب معرفی می‌کنند پیشنهاد‌های مالی را تحت عناوین خیریه و نظایر آن مطرح، و کاربران را به صفحات پرداخت جعلی هدایت می‌کنند. نمونه اخیر آن در ایالات متحده و با هک حساب‌های کاربری سلبریتی‌های دنیای فناوری توسط یک نوجوان هفده‌ساله رخ داد.


۴. ایمیل‌های کلاهبرداری

طراحی ایمیل‌های جعلی تا حدی دقیق و مشابه ایمیل‌های واقعی دریافتی از رمزارز‌ها انجام می‌شود که اگر لازم باشد آن‌ها را چندین بار قبل از کلیک و مراجعه چک کنید، باز هم ممکن است گرفتار شوید. در ایمیل‌های جعلی فراخوان دعوت به سرمایه‌گذاری برای اولین بار (چیزی شبیه به فراخوان عرضه اولیه در معاملات بورسی) بسیار گزارش شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->