معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان
سرخط خبرها

رشد ۱۸۳ درصدی ارزش ریالی پرونده‌های برخورد با قاچاق کالا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۸۴۵۳
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳
رشد ۱۸۳ درصدی ارزش ریالی پرونده‌های برخورد با قاچاق کالا در خراسان رضوی
مسئول رسیدگی به شکایات سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از رشد ۱۸۳ درصدی ارزش ریالی پرونده‌های برخورد با قاچاق کالا در خراسان رضوی در ۴ ماه ابتدایی امسال خبر داد.
طنین همتی| شهرآرانیوز، مهدی مقدسی با اشاره به این افزایش اظهار کرد: در حوزه قاچاق امسال افزایش ارزش ریالی پرونده‌های برخورد با قاچاق کالا ۱۸۳ درصد بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش پرونده داشته‌ایم، اما شاهد افزایش ارزش ریالی پرونده‌ها بودیم به این معنی که ما پرونده‌های کیفی‌تر در حوزه مبارزه با قاچاق کالا تنظیم کردیم.

وی با بیان اینکه برخی افزایش قیمت‌ها مربوط به حوزه نظارت نیست، بلکه تأثیرپذیری از سایر بخش‌های بازار است، افزود: طبق آمار در ۴ ماه مردم ۳۶ هزار بار با سامانه ۱۲۴ تماس گرفتند که بخشی از آن مربوط به مراجعه حضوری و پیامکی مردم بوده است.

وی ادامه داد: کل شکایاتی که قابل پیگیری بود، ۷۶۶۶ شکایت از جنس تخلفات اقتصادی و مرتبط بود که از این تعداد ثبت تخلف تلفنی ۴۵۷۴ شکایت و ۹۸۵ شکایت آن مربوط به مراجعه مردم به ستاد خبری سازمان بوده است.

مسئول رسیدگی به شکایات سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: همچنین از طریق پرتال سازمان و سامانه ۱۲۴ نیز ۸۲۶ شکایت دریافت کردیم.

به گفته وی ۱۴۱۹ پرونده تخلف قطعی شده، اما عموم شکایاتی که مراجعه شده است، قبل از اینکه تشکیل پرونده شود، به رضایت شاکی منجر شده است. این ۱۴۱۹ پرونده به ارزش ریالی ۳۹۰ میلیارد به تعزیرات حکومتی استان و شهرستان‌ها منعکس شده است که ۱۰۴ میلیارد هم به شاکیان عودت شده است.

وی با تأکید بر اینکه این آمار تجمیعی سازمان صنعت و معدن تجارت در ۴ ماه گذشته است، اضافه کرد: ناظران افتخاری سازمان هم ۱۱۹۵ گزارش اعلام کردند.


مقدسی با بیان اینکه کل بازرسی‌های ما ۱۸۷ هزار و ۴۷۵ بازرسی از بنگاه‌های اقتصادی صنفی و غیرصنفی بوده است، بیان کرد: ۱۱ هزار و ۸۹۳ فقره پرونده با عنوان تخلف گران‌فروشی، کم‌فروشی، درج‌نکردن قیمت و صادرنکردن فاکتور بیشتر ماهیت پرونده‌ها را تشکیل داده و بیش از ۳۶۰۰ میلیارد ریال ارزش پرونده‌هایی بوده که به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه تقریبا ۴۰ عنوان شغلی برای آن‌ها پرونده داشتیم، یادآور شد: بیشتر پرونده‌های ما مرتبط با مواد لبنی با ۵۲۸ پرونده بوده است. در مواد پروتئینی مثل مرغ ۲۶۸ پرونده، گوشت قرمز و دام زنده ۲۸۶ پرونده، برای نان که بیشترین پرونده تشکیل دادیم ۱۰۳۲ پرونده و انواع میوه ۵۸۹ پرونده، قند و شکر ۱۵۶ پرونده، برنج داخلی و خارجی ۲۸۷ پرونده، غلات و حبوبات ۲۲۵ پرونده، روغن خوراکی ۱۵۲ پرونده، مواد شوینده ۵۶۳ پرونده، لاستیک خودرو ۱۸۲ پرونده، لوازم‌خانگی ۲۳۵ پرونده، در بحث خودرو و تعمیرات ۷۷۱ پرونده و مشاوران املاک ۶۰۱ پرونده داشتیم که بیشتر از حق کمیسیون دریافت کردند. همچنین رستوران و فست‌فود‌ها با ۲۸۴ پرونده از مهم‌ترین پرونده‌ها در ۴ ماه گذشته بوده است.

مقدسی درباره صنف نان که بیشترین تخلفات را به خود اختصاص داده است، ابراز کرد: در بخش نانوایی‌های نیمه‌یارانه‌ای بیشتر پرونده داشتیم که متأسفانه بخشی از نانوایان نیمه‌یارانه‌ای نان را بیشتر از قیمت مصوب فروختند و از قیمت‌ها تبعیت نکردند. برخی از این افراد به بهانه افزودنی‌ها قیمت‌ها را گران کردند که ما با این افزایش قیمت‌ها به بهانه‌های مختلف برخورد کردیم.

وی با تأکید بر اینکه برخورد با نانوایان متخلف از اولویت‌های ماست، اعلام کرد: در بخش نان، آرد از سال گذشته هیچ افزایش قیمتی نداشته است، نانوایان مدعی هستند که تأثیر آرد در پخت نان ۴۰ درصد است و باقی آن مرتبط با هزینه‌های دستمزد و... است که تغییر کرده است و آن‌ها به‌دنبال تغییر نرخ هستند. ما به‌عنوان واحد نظارتی مسئول تغییر نرخ نیستیم. ما موظفیم بر اساس نرخ مصوب بر قیمت نظارت کنیم و تخلفات را گزارش دهیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->