رونمایی هوآوی از گوشی تاشو میت X6 + قیمت آغاز ثبت آیفون مسافری از امروز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) رونمایی شیائومی از تلویزیون‌های هوشمند سری ردمی 2025 X با پنل 4K + زمان عرضه آپدیت جدید پلی‌استور به شما می‌گوید کدام برنامه ارزش نصب دارد نهنگ‌های مینکی صداهای فراصوت را می‌شنوند آنباکس مانیتور گیمینگ ال جی مدل ۲۹WQ۶۰۰-w راهکار‌های دانش‌بنیان برای جبران ناترازی انرژی و کمبود برق بهره‌برداری از پروژه احداث مرکز داده ابر دولت مشهد در اوایل خردادماه ۱۴۰۴ اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی
سرخط خبرها

تصویر سیستم تکثیر ویروس کرونا منتشر شد

  • کد خبر: ۳۸۴۹۶
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
تصویر سیستم تکثیر ویروس کرونا منتشر شد
ویروس‌های کرونا (CoVs) دارای ویروس‌های آر‌ان‌ای با سوی مثبت هستند. ساختار این ویروس از دو لایه تشکیل شده است هسته این ویروس را مواد ژنتیکی و لایه بیرونی آن را تاج‌های پروتئینی تشکیل داده‌اند. پس از ورود به سلول میزبان، ذره ویروس بدون پوشش بوده و ژنوم آن وارد سیتوپلاسم سلول می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، نحوه تکثیر ویروس کرونا همانند یک معمای پیچیده است که تعداد زیادی قطعه مفقود شده دارد و در این زمان که بیماری کووید-۱۹ در سراسر جهان شیوع پیدا کرده است، فهمیدن این موضوع به یک امر ضروری تبدیل شده است.

در یک مطالعه جدید، دانشمندان «دانشگاه راکفلر» آمریکا یک قطعه مهم از این پازل را شناسایی کردند. محققان آمریکایی موفق به ایجاد نمایی با وضوح سطح اتمی از سیستم تکثیر ویروس کرونا سندرم حاد تنفسی ۲ (SARS-CoV-۲) شدند.

اکنون دانشمندان یک الگوی ساختاری اضافی دارند که این موضوع به داروسازان کمک می‌کند ترکیبات جدیدی را پیدا کنند که می‌توانند وارد این دستگاه مولکولی شوند و جلو آن را بگیرند.

ویروس کرونا مواد ژنتیکی خود را با کمک یک آنزیم به نام «پلیمراز آران‌ای وابسته به آران‌ای» (RdRP) کپی می‌کند. از آنجا که این آنزیم برای تکثیر ویروسی بسیار مهم است، تصور می‌شود می‌تواند یک هدف امیدوار کننده برای مطالعه و توسعه دارو‌های ضد ویروسی قدرتمند باشد. برخی از دارو‌های ضد ویروس موجود برای کووید-۱۹ از جمله رمدسیویر که در چندین کشور برای درمان موارد شدید این بیماری مورد استفاده قرار می‌گیرد، بر روی «پلیمراز آران‌ای وابسته به آران‌ای» (RdRP) تاثیر می‌گذارند. عملکرد این دارو‌های ضدویروسی بر این آنزیم به نوعی است که این دارو‌های ضد ویروسی سعی در محدود کردن فعالیت آن دارد تا جایی که آنزیم دیگر نتواند مقابله کند و برای انجام این کار ترکیبات دارویی می‌بایست بسیار دقیق و صحیح عمل کنند.

به همین دلیل است که دانشمندان در تلاشند تا یک ترکیب موفق را طراحی کنند و برای انجام این کار نیاز به دقیق‌ترین تصویر پلیمراز آران‌ای وابسته به آران‌ای دارند.

«جیمز چن» (James Chen) محقق مقطع فوق دکترا این مطالعه گفت: یکی از مسائل مهم و پیچیده این است که پلیمراز آران‌ای وابسته به آران‌ای به تنهایی کار نمی‌کند بلکه این ماده با چندین پروتئین دیگر از جمله آنزیم مهم دیگر به نام «هلیکاز»، که به نوبه خود هدف مهمی برای کشف داروی کووید-۱۹ است، همکاری می‌کند. این خوشه محکم از پلیمراز آران‌ای وابسته به آران‌ای و پروتئین‌های مرتبط با آن به احتمال زیاد همانند تصویری است که ما ایجاد کرده‌ایم.

در این مطالعه دانشمندان از یک تکنیک تصویربرداری قدرتمند به نام میکروسکوپ کریو الکترون استفاده کردند تا ببینند شکل این ساختار چندوجهی دقیقا چگونه به نظر می‌رسد. آن‌ها دریافتند که حتی هنگامی که آن‌ها یک ساختار ایجاد می‌کنند، حفره‌های پلیمراز آران‌ای وابسته به آران‌ای یا هلیکاز تغییر نمی‌کنند، بنابراین مولکول‌هایی که برای مهار این آنزیم‌ها به طور جداگانه طراحی شده‌اند گویی باید همزمان بر روی هر دو آنزیم تاثیر بگذارند. همچنین این تصویر ۳ بعدی چندین ناحیه ناشناخته در این ساختار را نشان داد که این نواحی ممکن است در برابر دارو‌ها آسیب پذیر باشند و از جمله آن نواحی می‌توان به یک نقطه رابط بین دو آنزیم اشاره کرد.

اکنون محققان امیدوارند بتوانند با بررسی بیشتر این مدل به ساختار دقیق این ویروس پی برده و دارو‌های قدرتمندی را برای این سیستم تکثیر ویروس کرونا سندرم حاد تنفسی ۲ (SARS-CoV-۲) توسعه دهند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->