هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

دادگاه متهمان پتروشیمی در ایستگاه شانزدهم

  • کد خبر: ۳۸۵۸۱
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۷
دادگاه متهمان پتروشیمی در ایستگاه شانزدهم
شانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۴ متهم دیگر به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
قاضی اسداله مسعودی مقام در ابتدای شانزدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۴ متهم دیگر، ضمن تفهیم مواد ۱۹۳ و ۱۹۴ قانون آیین دادرسی کیفری و اعلام رسمیت جلسه دادگاه، اظهار داشت: آقای ملکی شمس‌آبادی که در جلسه قبل بخشی از دفاعیات خود را ایراد کرد، در جایگاه قرار گیرد و ادامه دفاعیات خود را مطرح کند.

متهم شمس آبادی با قرارگرفتن در جایگاه گفت: من هرگونه ارتباط خود را در خصوص پرداخت‌های هیزل رد می‌کنم؛ من یک سنت هم هیچ پرداختی در خصوص هیزل نداشتم.

قاضی خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: شما کتباً و رسماً به عنوان نماینده هیزل پی‌سی‌سی معرفی شدید.

متهم شمس‌آبادی گفت: این قرارداد در سال ۹۱ در خصوص شرکت‌های پی‌سی‌سی بوده است و انجام معاملات پی‌سی‌سی در هند و پرداخت‌هایش در دبی صورت می‌گرفت.

متهم شمس‌آبادی ادامه داد: در خصوص ام بی وارتر نیز باید بگویم که نه در معاملات این شرکت و در نه در پرداخت‌هایش دخیل بودم؛ شرکت امبیوارتر از سال ۸۱ مشتری و خریدار محصولات پتروشیمی بود و تراستی نیز نبود و من نماینده حق العمل کار امبیوارتر بودم؛ من موظف بودم نظرات را میان امبیوارتر و شرکت‌های ایرانی منتقل کنم و هیچ چیز جز حقوق مشروعی که از ام بی وارتر دریافت کردم وارد زندگی من نشده است؛ ام بی وارتر به من تنخواه ریالی می‌داد و من سوئیفت‌های آن را دارم.

قاضی خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: پی‌سی‌سی تأیید کرده که شما فاقد سوییفت هستید.

متهم شمس‌آبادی گفت: در زمان تحریم، صرافی‌ها حکم بانک مرکزی را دارند؛ بنابراین ام بی وارتر پول را به صرافی در خارج می‌داد و آن صرافی در داخل پول پتروشیمی را تسویه می‌کرد.

قاضی از متهم شمس‌آبادی پرسید: این فرایند شامل چه مقدار سوییفت شد؟

متهم شمس‌آبادی پاسخ داد: ۱۱ میلیون و ۶۷۰ هزار یورو.

قاضی از متهم شمس‌آبادی پرسید: آیا از صرافی زرین قلم و اقتصاد نوین پولی پرداخت نکردید؟

متهم پاسخ داد: خیر.

قاضی مسعودی مقام خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: شما در جلسات سابق صراحتاً اعلام کردید که با پرداخت ریال در قبال تنها، ارز تهیه و به شرکت پی‌سی‌سی پرداخت کردید.

متهم شمس‌آبادی اظهار داشت: بله؛ اما برای صرافی بانک اقتصاد نوین بوده است.

قاضی گفت: صرافی زرین قلم عین ارز را در خارج تحویل گرفته و در داخل تحویل داده است؛ خود صرافی نوشته که در این فعل و انفعالات ارزی ۲۰ میلیون سود کرده است.

متهم شمس‌آبادی گفت: من در جریان سود آن‌ها نیستم.

قاضی خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: شرکت خود شما یعنی امبیوارتر اعلام کرده که به شما مبالغ ارزی را داده و خرید ارز از داخل مد نظر امبیوارتر نبوده است، لذا شما با تبانی ارز را از داخل خریداری کرده و تحویل داده‌اید و لیست‌های صرافی‌ها نیز در این رابطه موجود است.

قاضی به متهم شمس‌آبادی گفت: شما ارز را در خارج نگه می‌داشتید و با مابه‌التفاوت آن از داخل ارز می‌خریدید؛ بنابراین یا صورت‌های صرافی که شما به آن‌ها استناد می‌کنید کذب است یا مدیران صرافی و بانک‌های مربوطه به ما کذب می‌گویند.

در ادامه قاضی مسعودی مقام خطاب به متهم شمس‌آبادی گفت: شما در جلسات اولیه دادگاه صراحتاً اعلام کردید که ارز را از داخل خریدید.

متهم شمس‌آبادی گفت: ریالی که بابت خرید این ارز‌ها مصرف شده، ریال حاصل تسعیر ارز در صرافی‌های مجاز کشور است.

قاضی ادامه داد: همان تسعیر در یک معامله برای صرافی ۲۰ میلیون سود داشته است.

متهم شمس آبادی گفت: این موضوع به من ارتباطی ندارد.

قاضی گفت: اینکه می‌گویید به من ارتباطی ندارد بگویید شما چند برابر سودش را گرفتید؟

متهم شمس‌آبادی گفت: در زمان تحریم امکان ارسال ارز از خارج به حساب‌های داخل ایران که پی‌سی‌سی اعلام کرده بود وجود نداشت؛ صورت حساب صرافی موجود است که چقدر ارز در خارج از کشور تحویل گرفتم و چقدر ریال در داخل گرفتم.

قاضی گفت: پس ارز را فروختید و ریال گرفتید؟

متهم شمس‌آبادی اظهار داشت: ام بی وارتر فروخته من نفروختم؛ من ریال در داخل دریافت کردم.

قاضی خطاب به متهم شمس‌آبادی اظهار داشت: پس قبول دارید ارز در خارج از کشور فروخته شده، ریال به شما در داخل داده شده و شما ریال را در داخل تبدیل به ارز کرده‌اید.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->