فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

از افتتاح کتابخانه در قطارشهری تهران تا جمع‌آوری ایستگاه‌های مطالعه قطارشهری مشهد

  • کد خبر: ۳۸۷۶۰
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷
از افتتاح کتابخانه در قطارشهری تهران تا جمع‌آوری ایستگاه‌های مطالعه قطارشهری مشهد
افتتاح اولین کتابخانه عمومی در قطارشهری تهران در ۲۲ مردادماه، این سؤال را در ذهن ایجاد می‌کند که چرا قطارشهری مشهد از چنین امکاناتی بهره‌مند نیست. امکاناتی که می‌تواند زمان حضور مسافران در قطارشهری را به زمانی مفید بدل کند.

امیری-به گزارش شهرآرانیوز، عصر روز گذشته یک کتابخانه عمومی در ایوان انتظار قطارشهری ولیعصر تهران افتتاح شد که باتوجه‌به حضور روزانه تعداد زیادی از مسافران در این ایستگاه، اقدام فرهنگی مناسبی به شمار می‌رود. این درحالی است که یکی‌دو سال پیش در قطارشهری مشهد نیز مشابه این اتفاق را دیده بودیم، اما الان از ایستگاه‌های مطالعه در فضای قطارشهری مشهد اثری نیست.
درحالی که به‌نظر می‌رسد ایستگاه‌های قطارشهری مشهد ظرفیت مناسبی برای ایجاد ایستگاه‌های کتاب‌خوانی به شمار می‌رود.

مسافرانی که ۲۰ دقیقه میهمان قطارشهری هستند

بر اساس آماری که شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد اعلام کرده است، هر مسافر به‌طور میانگین حدود ۲۰ دقیقه میهمان قطارشهری است. اینکه برای این زمان حضور چه برنامه‌‌ریزی‌ای می‌شود انجام داد، خودش بحث مفصلی است، اما دست‌کم درباره ایجاد فضای کتاب‌خوانی می‌شود گفت فرصت بسیاری خوبی است.

نهاد کتابخانه‌های عمومی اجرای طرح ایستگاه‌های مطالعه را ادامه نداد
مدیر روابط‌عمومی شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد با بیان اینکه چند سال پیش نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی در طرحی با عنوان «ایستگاه‌های مطالعه» با قطارشهری همکاری و ایستگاه‌های مطالعه را در ایستگاه‌های انتظار قطارشهری راه‌اندازی کرد، می‌گوید: در آن زمان از این طرح استقبال خوبی شد، اما به‌تدریج که کتاب‌ها فرسوده می‌شدند و نیاز به تعویض داشتند، دیگر برای تعویض کتاب‌ها اقدامی انجام نشد.
به گفته میثم زارع، قطارشهری در این طرح وظیفه جانمایی و نظارت را داشت و برای ادامه اجرای این طرح چندین‌بار با نهاد کتابخانه‌های عمومی استان مکاتبه کرده، اما این پیگیری‌ها نتیجه‌ای نداشته است: «در آخرین پیگیری‌ها به ما اعلام کردند نمی‌توانند طرح را ادامه دهند و مدتی پیش هم ایستگاه‌های مطالعه را جمع‌آوری کردند.»

استقبال می‌کنیم

آن‌طور که مدیر روابط‌عمومی شرکت بهره‌برداری قطارشهری می‌گوید، ایستگاه‌های قطارشهری مشهد ظرفیت خوبی برای اجرای برخی برنامه‌های فرهنگی به‌ویژه ایستگاه‌های مطالعه دارند. به‌گفته زارع اکنون طرح‌هایی در حال بررسی است، با وجود این ظرفیت موجود در قطارشهری امکان اجرای طرح‌های خوبی را می‌دهد که ارگان‌هایی چون نهاد کتابخانه‌ها، ارشاد یا خود معاونت فرهنگی شهرداری می‌توانند برای اجرای طرح پیشنهاد دهند که قطارشهری کاملا از این‌گونه طرح‌ها استقبال می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->