مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟
سرخط خبرها

آیا شستن هر روز مو‌ها باعث آسیب دیدگی مو می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۸۷۹۰
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۱
آیا شستن هر روز مو‌ها باعث آسیب دیدگی مو می‌شود؟
بهداشت فردی در دهه‌های اخیر تبدیل به موضوعی بسیار مهم شده و محصولات بسیاری مرتبط با این حوزه در بازار وجود دارد. با تبلیغات گسترده کمپانی‌های مختلف از دهه ۸۰ بعد، مصرف شامپو به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. اگر چه رعایت بهداشت فردی در دنیای امروز یکی از الزامات مهم است؛ اما تمامی‌محصولات بهداشتی، حاوی مواد شیمیایی بسیاری هستند که می‌تواند به مو آسیب بزند.
 به گزارش شهرآرانیوز، افراد بسیاری عادت دارند که هر روز موهایشان را بشویند. اما آیا شستشوی روزانه موها، مفید است یا باید شامپو زدن به مو‌ها را با فاصله چند روزه انجام داد؟ آیا این شستشوی روزانه، خطری برای مو‌ها به همراه دارد؟ آیا فرآورده‌هایی که برای شستشو استفاده می‌شوند، به مو‌ها آسیب می‌رسانند؟

امروزه نظرات مختلفی برای این قضیه وجود دارد. عده‌ای بر این باورند که شستشوی روزانه مو‌ها امری لازم و ضروری است، چون به این وسیله از تجمع و تکثیر باکتری‌ها روی پوست فرق سر جلوگیری می‌شود، اما عده دیگر اکیداً توصیه می‌کنند که شامپو زدن و شستشوی مو‌ها به حداقل ممکن رسانده شود.

شستشوی روزانه موها، آنقدر‌ها هم بد نیست!

برای تعیین تعداد دفعات شستشوی مو‌ها در هفته، توجه به طبیعت، نوع مو و نیز کیفیت آن از اهمیت بالایی برخوردار است. عواملی که شما را تشویق می‌کند تا هر روز مو‌های خود را بشوید، به قرار زیر است:

* شوره سر: اغلب اوقات، شوره سر از نوعی قارچ کوچک ناشی می‌شود. این قارچ به نوسازی پوست فرق سر سرعت می‌بخشد. درادامه، سلول‌های پوست فرق سر، پوسته پوسته و به شکل شوره به مو‌ها متصل می‌شوند.

* چرب شدن سریع موها: یکی دیگر از دلایلی که به شستشوی روزانه مو‌ها ختم می‌شود، چرب شدن سریع آن‌ها است. زمانی که سبوم بیش از حد معمول تولید می‌شود، نوعی اختلال در سطح پوست بوجود می‌آید که در پی آن، ریشه‌های مو به مرحله خفگی می‌رسند و مو‌ها نیز ظاهری چرب به خود می‌گیرند. در این وضعیت، نشستن مو‌ها ممکن است تعادل پوست سر را مختل کند و به خارش شدید آن ختم شود. به همین دلیل، شستشوی روزانه برای این نوع مو‌ها به نظر حیاتی و اجتناب ناپذیر است.

برای شستشوی روزانه مو‌ها از چه شامپویی استفاده کنیم؟

اگر به علت چرب بودن موها، مجبور هستید که هر روز آن‌ها را بشویید، ترجیحاً از یک شامپوی ملایم که pH خنثی دارد استفاده کنید، چون این دسته شامپو‌ها تعادل پوست سر را حفظ می‌کند.

مصرف شامپو‌ها و شوینده‌هایی که حاوی فتالات، پارابن، سیلیکون و نیز پلوکسامر ۱۸۴ هستند را محدود کنید، چون این مواد فعالیت غدد درون ریز را با مشکل مواجه می‌کنند.

چند بار در هفته مو‌ها را بشوییم؟

تعداد دفعات شستشوی مو‌ها با نوع مو‌ها ارتباط مستقیم دارد. به عنوان مثال اگر مو‌های شما به طور طبیعی خشک است، دو بار در هفته کفایت می‌کند، اما اگر مو‌های شما چرب است، ایده آل آن است که آن‌ها را سه بار در هفته و با یک شامپوی بیو شستشو دهید.

منبع:همگردی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->