پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند
سرخط خبرها

پایان کار اینستاگرام ایرانی

  • کد خبر: ۳۹۱۳۸
  • ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۱
پایان کار اینستاگرام ایرانی
در حالیکه ۸ سال از راه اندازی لنزور، اینستاگرام ایرانی می‌گذرد، این برنامه نتوانسته است آن‌طور که باید کاربران را جذب کند
علیرضا وفایی نیا | شهرآرانیوز، در حالی که در هفته‌های گذشته باز هم بحث تکراری فیلتر شدن اینستاگرام داغ شده است و هر‌روز شایعات مختلفی درباره آن به گوش می‌رسد، ابتدای این هفته شبکه اجتماعی «لنزور» که برنامه‌ای ایرانی و عکس‌محور است، اعلام کرد تا آخر مرداد به کار خود پایان خواهد داد.


لنزور یکی از شبکه‌های اجتماعی بومی به شمار می‌رفت که ظاهر و کاربردی شبیه اینستاگرام داشت و به «اینستاگرام ایرانی» هم معروف شده بود. با اینکه حدود ۸ سال از راه‌اندازی لنزور می‌گذرد، این برنامه نتوانسته است آن‌طور که باید کاربران را جذب کند و در نهایت، پس از فراز و فرود‌هایی که تجربه کرد، در وب‌سایت خود اعلام کرد تا پایان مرداد از دسترس خارج می‌شود و به فعالیتش پایان می‌دهد.


البته این سرنوشت برای لنزور پیش‌بینی می‌شد. اینستاگرام مدت‌هاست به یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی کشورمان تبدیل شده و کاربران فراوانی را به سمت خود جذب کرده است. در چنین شرایطی، برنامه‌های بومی برای رقابت با این شبکه اجتماعی باید بتوانند خلاقانه رفتار کنند و امکاناتی بیش از اینستاگرام به کاربران ارائه دهند. این در حالی است که در مورد لنزور، به نظر می‌رسد صرفا با یک کپی ناقص و ضعیف از اینستاگرام روبه‌رو بودیم و سازندگان تنها چشم‌انتظار نشسته بودند که فیلتر شدن احتمالی رقیب خارجی، کاربران را به‌ناچار به سمت استفاده از برنامه آن‌ها بکشاند، انتظاری که خیلی به درازا کشید و مالکان آن در نهایت عطایش را به لقایش بخشیدند و ترجیح دادند بیش از این برای این پروژه هزینه نکنند.


البته هنوز ۲ شبکه اجتماعی بومی دیگر با نام‌های «جیک و پیک» و «هورسا» در کشور فعال هستند که عکس محور و شبیه اینستاگرام‌اند، اما از نظر زیرساخت، به نظر نمی‌رسد توانایی میزبانی از چند ۱۰ میلیون کاربر کشور را داشته باشند. به همین دلیل، هنوز عملا هیچ جایگزین بومی‌ای برای اینستاگرام در کشور نداریم و شاید به همین دلیل است که هنوز سیاست فیلتر برنامه خارجی برای فرستادن مردم به سمت استفاده از نمونه‌های داخلی اجرایی نشده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->