واحد خاکدان، نقاش ایرانی درگذشت + بیوگرافی (یکم آبان ۱۴۰۴) بازبینی آثار سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی، از سوم آبان‌ماه آغاز می‌شود حکایت مثال گویا و برتری رئال زاراگوزا آقای خبرنگار بیهقی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۲ آبان ۱۴۰۴) لبخند اسطوره | ماجرای تولد دوباره شخصیت های «شاهنامه» در مجموعه «شاخنامه» اعضای هیئت انتخاب آثار صحنه‌ای سی‌وپنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی معرفی شدند حمایت ۳۷ میلیون دلاری برای ساخت «مخمصه ۲» مایکل مان حمید صفت در سریال بامداد خمار + عکس درگذشت «قاسم مهرنیا»، شاعر و نقال آیین‌های دینی خراسان شمالی + پیام تسلیت وزیر فرهنگ اعضای شورای سیاست‌گذاری هفته کتاب سال ۱۴۰۴ معرفی شدند ماجرای درگیری بادیگارد‌های «کیانو ریوز» هنرپیشه مشهور هالیوود با یک هوادار زن + عکس آغاز به‌کار کانون موسیقی نواحی ایران حضور فیلم «جی کلی» با بازی جورج کلونی در گلن گلوب رونمایی از آلبوم موسیقی «ناز نگه» زنده یاد همایون خرم «ایرانم» علیرضا قربانی در اهواز تمدید شد + جزئیات
سرخط خبرها

اثر جدید سالار عقیلی در رتبه سوم پرفروش‌ترین آلبوم‌های هفته قرار گرفت

  • کد خبر: ۳۹۲۴۷
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷
اثر جدید سالار عقیلی در رتبه سوم پرفروش‌ترین آلبوم‌های هفته قرار گرفت
سالار عقیلی که در تازه‌ترین فعالیت موسیقایی خود روز سوم مرداد کنسرت آنلاینی را در تالار وحدت تهران برگزار کرده بود جدیدترین آلبومش به نام «اینکه دلتنگ توام» را در روز‌های کرونایی روانه بازار موسیقی کرده است.
نگارراد | شهرآرانیوز - سالار عقیلی که در تازه‌ترین فعالیت موسیقایی خود روز سوم مرداد با همراهی همسرش حریر شریعت‌زاده و تعدادی دیگر از نوازندگان شناخته شده موسیقی ایرانی کنسرت آنلاینی را در تالار وحدت تهران برگزار کرده بود جدیدترین آلبومش به نام «اینکه دلتنگ توام» را در روز‌های کرونایی روانه بازار موسیقی کرده است. اثری به آهنگ‌سازی نسیم شاملو و پیمان خازنی که شامل ۹ قطعه است. پیمان خازنی پیش از این در آلبوم «بیاد من باش» که سال ۹۲ منتشر شد ودر ساخت قطعه‌ای برای سریال «وارش» با سالار عقلیلی همکاری کرده بود، حال نیز با آهنگ‌سازی قطعات «هر که با من نشست»، «در باختن دل»، و «آهنگ جهانگردی سعدی» در آلبوم «اینکه دلتنگ توام» نامش درکنار این خواننده قرار گرفته است.
 
 
اثر جدید سالار عقیلی در رتبه سوم پرفروش‌ترین آلبوم‌های هفته قرار گرفت
 
 
۶ قطعه دیگر این آلبوم به نام‌های «اینکه دلتنگ توام»، «زلف»، «سپید می‌گذرد یا سیاه می‌گذرد»، «ای عشق»، «مهتاب»، و «کمتر شده‌ام از خود» از ساخته‌های نسیم شاملو است. همکاری عقیلی با یک آهنگ‌ساز خانم را می‌توان از نقاط متمایز «اینکه دلتنگ توام» با دیگر آثار منتشر شده از این خواننده دانست. علیرضا میرعلی نقی پژوهشگر موسیقی و روزنامه‌نگار درباره ساخته‌های شاملو در این آلبوم این‌چنین نوشته است: «ساخته‌های خانم نسیم شاملو در این آلبوم با همه تنوعی که در پردازش نغمات، ضرباهنگ‌ها و سازبندی‌ها دارند، همگی گویی از تباری یکسان و فکری یکپارچه برخوردارند و برای هنرمندی که آموزش و اجرا و ساخت را در مسیری منطقی آغاز کرده نمی‌تواند جز این باشد.» از دیگر ویژگی‌های آهنگ‌های آلبوم «اینکه دلتنگ توام» می‌توان به الهام گرفتن آن از موسیقی کلاسیک ایرانی با نگرشی نو به مبحث سازبندی و کنارهم قرار دادن سازهایی، چون سنتور، سه‌تار، کمانچه، پیانو، ویلن، آلتو، ویلنسل، فلوت، ابوا، کلارینت و ساز‌های کوبه‌ای و همچنین انتخاب غزل‌های نواندیش مهدی مظاهری اشاره کرد.
 
اشعاری که به شکل سهل و ممتنع، درباره مضمون عشق است. آلبوم «اینکه دلتنگ توام» از زمان آغاز پیش‌فروش تا انتشار رسمی با استقبال نسبتا خوب مخاطبان روبه‌رو شد و هم اکنون این آلبوم در سایت بیپ‌تونز در رتبه سوم پرفروش‌ترین آلبوم‌های هفته بعد از «با من بخوان» اثر علیرضا قربانی و «احتمالا قهرمانی در کار نیست» ساخته گروه بمرانی قرار دارد. همچنین در میان پرفروش‌ترین آلبوم‌های ماه نیز اثر جدید سالارعقیلی رتبه پنجم را از آن خود کرده است.
علاقه‌مندان می‌توانند با پرداخت ۲۵ هزارتومان نسخه دیجیتالی این آلبوم را از سایت‌های رسمی خریداری و دانلود کنند.
 
 
دموی آلبوم «اینکه دلتنگ توام»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->