اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می‌شود تغییر تیتراژ ابتدایی فصل دوم سریال The Last of Us بعد از اتفاقات دردناک قسمت دوم! + فیلم و عکس گوشی CMF Phone 2 Pro ناتینگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت ویدئو | مقایسه ظاهری گلکسی S۲۵ Edge با گلکسی S۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ توضیحات ایرانسل درباره اختلال سیم‌کارت‌های دائمی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش‌های استارتاپ‌های شهر معاون وزیر ارتباطات از حمله سایبری به زیرساخت‌های کشور خبر داد اختلال در خطوط دائمی ایرانسل مشهد|کاربران با پیام «عدم پرداخت قبض» مواجه شدند (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است
سرخط خبرها

کشف بزرگ‌ترین دهانه ناشی از برخورد اجسام آسمانی در منظومه شمسی

  • کد خبر: ۳۹۲۶۸
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
کشف بزرگ‌ترین دهانه ناشی از برخورد اجسام آسمانی در منظومه شمسی
محققان ژاپنی با بررسی تصاویر مأموریت به مشتری و قمر‌های آن، بزرگ‌ترین دهانه ناشی از برخورد دو جسم آسمانی را در منظومه شمسی یافته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیجیتال ترندز، محققان ژاپنی به تازگی کشف کرده اند احتمالا بزرگترین دهانه ناشی از برخورد اجسام آسمانی در منظومه شمسی در قمر «گانیمد» سیاره مشتری وجود دارد.

محققان دانشگاه کوبه، انستیتو ملی فناوری و کالج اوشیما در ژاپن با بررسی تصاویر مربوط به ماموریت های قبلی از مشتری و قمرهای آن و همچنین با کمک مدل سازی رایانشی متوجه شکل عجیب قمر گانیمد شدند. 

محققان طی پژوهش های خود متوجه فرورفتگی هایی در حلقه هایی متحد المرکز در سطح گانیمد شدند. آنها معتقدند این فرورفتگی ها نشانه ای از برخورد میان قمر با یک سیارک به قطر حدود ۹۳ مایل است. اگر این امر صحت داشته باشد، فرورفتگی مذکور با قطر ۴ هزار و ۸۵۰ مایلی بزرگترین دهانه ناشی از برخورد دو شی آسمانی در منظومه شمسی به حساب می آید. پیش از این چنین رکوردی به قمر «کالیستو» سیاره مشتری تعلق داشته است. قطر دهانه ناشی از برخورد شی آسمانی در قمر کالیستو هزار و ۱۸۰ مایل بوده است.

 نایوکی هیراتا محقق ارشد این پژوهش در بیانیه ای می نویسد: ماموریت  JUICEسازمان فضایی اروپا قرار است در ۲۰۲۲ میلادی آغاز شود و کاوشگر در ۲۰۲۹ به مشتری می رسد. طی این ماموریت مشتری و قمرهایش از جمله گانیمد به وسیله ابزارهای مختلفی بررسی می شوند. امیدواریم این ماموریت نتایج تحقیق ما را تایید و درک ما از تشکیل و تکامل قمرهای مشتری را بیشتر کند.

گانیمد بزرگترین قمر مشتری و یکی از ۱۰ جسم بزرگ در منظومه شمسی به شمار می رود. همچنین این قمر میدان مغناطیسی مخصوص خود را دارد که مجزا از میدان مغناطیسی مشتری است. زیر سطح سنگی سیاره نیز  اقیانوسی نمکی وجود دارد که به عقیده محققان امکان دارد میزبان حیات باشد.

 این یافته ها حاکی از آن است که در ماموریت آینده مشتری، محققان با ناشناخته های زیادی روبرو خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->