ادعای رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره سفر‌های مشکوک برخی مدیران به خارج از کشور

  • کد خبر: ۳۹۲۷۶۱
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
ادعای رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره سفر‌های مشکوک برخی مدیران به خارج از کشور
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی مدعی شد که سفر برخی از مدیران در شرایط کنونی به خارج از کشور مشکوک بوده و لازم است که دستگاه‌های امنیتی به این موضوع ورود پیدا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه ۲۶ بهمن) مجلس خطاب به رئیس مجلس گفت: از دستگاه‌های امنیتی تقاضا می‌کنم که سفر‌های شش ماه اخیر برخی از مدیران به خارج از کشور را بررسی کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: در وضعیت کنونی کشور، ضروری است مشخص شود این سفر‌ها با چه اهدافی انجام می‌شود و چه خروجی ملموسی برای کشور به همراه داشته است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برخی از این سفر‌ها مشکوک به نظر می‌رسد در صورت لزوم جزئیات تعدادی از این موارد را به صورت خصوصی به شما ارائه خواهم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.