فرمانده کل فراجا: علاوه بر دفاع از کشور، قادر به برقراری امنیت در منطقه هستیم

  • کد خبر: ۳۹۳۲۳۹
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
فرمانده کل فراجا: علاوه بر دفاع از کشور، قادر به برقراری امنیت در منطقه هستیم
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر اینکه اقتدار پلیس صرفاً به ابزار و تجهیزات محدود نمی‌شود، گفت: با اقتدار به همه دنیا اعلام می‌کنیم که علاوه بر توان دفاع از کشور، با وحدت و انسجام در کنار کشورهای اسلامی همسایه نیز قادر هستیم منطقه را در صلح و امنیت حفظ کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان، در مراسم دانش‌آموختگی دانشگاه افسری و تربیت پلیس که امروز (۲۸ بهمن ۱۴۰۴) با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، با بیان اینکه اقتدار واقعی پلیس ریشه در سرمایه انسانی و پشتوانه مردمی دارد، اظهار کرد: ما معتقدیم اقتدار پلیس صرفاً در ابزار و تجهیزات خلاصه نمی‌شود؛ بلکه در انسجام فرماندهی، آمادگی عملیاتی، اشراف اطلاعاتی، انضباط سازمانی و مهم‌تر از همه همراهی و اعتماد مردم معنا پیدا می‌کند.

به گفته وی، انسجام فرماندهی، آمادگی عملیاتی، اشراف اطلاعاتی، انضباط سازمانی و مهم‌تر از همه همراهی و اعتماد مردم، پایه‌های اصلی اقتدار پلیس در کشور است.

فرمانده کل انتظامی افزود: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر نیروی انسانی مؤمن، آموزش‌دیده و متعهد و با رویکردی هوشمند، پیش‌کنشگر و مردم‌پایه، خود را موظف می‌داند به عنوان ستون استوار انتظام ملی، نقش خود را در حفظ ثبات، امنیت عمومی و تقویت امنیت ملی با قدرت، دقت و مسئولیت‌پذیری هرچه بیشتر ایفا کند.

وی تصریح کرد: رویکرد پیش‌کنشگر و هوشمند پلیس در کنار ارتقای آمادگی‌های عملیاتی و اطلاعاتی، زمینه‌ساز افزایش ضریب امنیت و آرامش در جامعه خواهد بود.

سردار رادان با تاکید بر اهمیت سرمایه اجتماعی پلیس خاطرنشان کرد: همراهی مردم و اعتماد عمومی، پشتوانه اصلی مأموریت‌های انتظامی است و تقویت این سرمایه اجتماعی در اولویت برنامه‌های انتظامی کشور قرار دارد.

سردار رادان با تاکید بر اینکه اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه فراجاست، اظهار کرد: صیانت از این سرمایه اجتماعی، اولویت قطعی و همیشگی ما است.

فرمانده کل انتظامی کشور افزود: فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خود را نهادی می‌داند که از متن جامعه برآمده، برای اجتماع مأموریت یافته و در تعامل مستمر با مردم معنا پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: انتظامی باید همواره پاسخگو و مورد اعتماد جامعه باشد، چرا که سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی ستون اصلی اقتدار سازمان بزرگ انتظامی و شرط موفقیت مأموریت‌های انتظامی و امنیتی است.

سردار رادان تاکید کرد: ما خود را موظف می‌دانیم در تمامی مأموریت‌ها هم‌راستا با سیاست‌های کلان ابلاغی و در تبعیت کامل از فرماندهی معظم کل قوا حرکت کرده و با تقویت انضباط سازمانی، در مسیر اعتلای امنیت، آرامش و اقتدار ملی گام برداریم.

وی اظهار کرد: با اقتدار به همه دنیا اعلام می‌کنیم که علاوه بر توان دفاع از کشور، با وحدت و انسجام در کنار کشور‌های اسلامی همسایه نیز قادر هستیم منطقه را در صلح و امنیت حفظ کنیم.

فرمانده کل انتظامی کشور افزود: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به همگرایی منطقه‌ای و تقویت همکاری با کشور‌های اسلامی، می‌تواند عزت و سربلندی اسلامی را در عرصه بین‌المللی به نمایش بگذارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.