معدوم سازی یک تن مواد غذایی فاسد در مشهد ماجرای فوت بیماران دیالیزی بر اثر سرم‌های آلوده به کجا رسید؟ وقوع حادثه برای پرواز کیش به تهران (۷ مرداد ۱۴۰۳) کشف ۲ میلیارد ریال کالای پزشکی قاچاق در تایباد (۷ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۳۷۸۳ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۱ خودروی متخلف توقیف شدند (۷ مرداد ۱۴۰۳) سرعت باد در خواف به ۷۲ کیلومتر بر ساعت رسید (۷ مرداد ۱۴۰۳) آتش سوزی در کارخانه یخچال سازی در تبریز (۷ مرداد ۱۴۰۳) محسن چاوشی ۲۰ زندانی کرمانی را آزاد کرد (۷ مرداد ۱۴۰۳) انتقال بخشی از زائران اربعین از طریق دریا | هنوز قیمت بلیت شناور‌ها مشخص نیست در صورت گرمازدگی باید به کجا مراجعه کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم گرما در استان دستگیری مردی که بر سر زباله باعث مرگ همسایه‌اش شد در معابر شهری مشهد بار ترافیکی نداریم (۷ مرداد ۱۴۰۳) عملیات فروغ جاویدان و شکست سنگین فرماندهان پوشالی مسعود و مریم متقاضیان جراحی تغییر رنگ چشم بخوانند | چه کسانی مجاز هستند؟ علائم افسردگی در کودکان و نوجوانان کدام است؟ کاهش دما از فردا (۸ مرداد ۱۴۰۳) | هوا خنک‌تر می‌شود جریمه پارک یا توقف در پیاده‌رو چقدر است؟ هفت مصدوم در تصادف ۲ پراید در جاده قوچان به چناران آدم ربایی میلیاردی در تهران و رها کردن گروگان در مازندران دستگیری سرکرده باند بزرگ قاچاق مواد مخدر در شرق کشور و عامل شهادت دو پلیس ۲ کشته و مصدوم در تصادف خودرو سواری با موتورسیکلت در شهرستان فیروزه (۶ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کشف ۴ علامت عجیب در بیماران کرونایی

  • کد خبر: ۳۹۵۳۶
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۰
کشف ۴ علامت عجیب در بیماران کرونایی
دانشمندان دانشگاه کاتانیای ایتالیا در تحقیقات اخیر خود متوجه چند علامت عجیب و نادر در بیماران کرونایی شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، ویروس کرونا از آغاز پیدایش خود تاکنون با علائم مختلف و متنوعی بروز کرده است؛ از تب، سرفه و بدن درد تا سکسکه و ... همه از علائم کرونا بودند و با گسترش هر چه بیشتر این ویروس در جهان و ابتلای شمار زیادی از مردم به آن، محققان هر بار علامت جدیدی را کشف می‌کنند.

و حالا دانشمندان در تاره‌ترین یافته‌‎های خود از علائم جدید این ویروس رونمایی کردند. آن‌ها در جریان مطالعات خود بر روی تعدادی از بیماران کرونایی در یافتند اختلال در تکلم، افتادگی پلک و مشکل در بلع از علائم نادری است که در برخی از بیماران مبتلا به ویروس کرونا مشاهده شده است. طبق گزارش‌ها این بیماران پس از تب، به مدت یک هفته دچار اختلال در تکلم و افتادگی پلک شدند.

این تیم تحقیقاتی از دانشگاه کاتانیای ایتالیا در گزارش‌های خود اعلام کردند این نخستین باری است که ارتباط بین ویروس کرونا و اختلال در این اندام‌ها گزارش می‌شود.
 
پیش از این علائم کووید ۱۹، تب و لرز، تشنج، اختلال حواس و مشکلات عصبی در موارد حاد ابتلا بود؛ در برخی موارد هم به نظر می‌رسد ویروس با تحریک سیستم ایمنی بدن، آن را برای حمله به مغز فریب می‌دهد تا به اصطلاح آنتی‌بادی تولید شود که به دنبال آن این پروتئین‌های ایمنی به اشتباه به جای عوامل بیماری زا به بافت یا اندام بدن حمله می‌کنند. میاستنی گراویس (ضعف عضلانی) هنگامی اتفاق می‌افتد که آنتی بادی‌ها به اتصالات عصبی عضلات حمله می‌کنند که بر اثر این حمله فعالیت عضلات اسکلتی مانند قسمت‌های متحرک بدن ضعیف می‌شود.

براساس اعلام مرکز بهداشت این کشور، ممکن است از هر ۲۰۰ هزار نفر، ۲۵۰۰ نفر این علائم را تجربه کنند. اولین بیمار یک مرد ۶۴ ساله بود که تب داشت و ۴ روز پس از ابتلا تب او به ۳۹ درجه سانتی‌گراد رسید، روز پنجم این مرد علائمی مانند اختلال بینایی و خستگی ماهیچه‌ای را تجربه کرد که پس از انجام آزمایش‌های لازم، مبتلا به کرونا بود.

پزشکان بعد‌ها پس از آنالیز اعصاب صورت و واکنش آن‌ها نسبت به دریافت دارو، بیماران مبتلا به میاستنی گراویس را تشخیص دادند.

بیمار دوم مردی ۶۸ ساله بود که به مدت ۷ روز تب داشت. در روز هفتم او علاوه بر علائم مشابه بیمار اول یک علامت دیگر (مشکل در بلع) را نیز تجربه کرد.
 
 
بیمار سوم زنی ۷۱ ساله بود که به مدت شش روز دچار سرفه و تب ۳۸ درجه شد. پنج روز پس از شروع علائم، او دچار افتادگی پلک‌ها، ضعف در بینایی و اختلال در تکلم شد و یک روز بعد مشکل در بلع را هم تجربه کرد. نتیجه آزمایش این زن نیز مثبت اعلام شد.

به گفته محققان زمان عفونت کروناویروس تا شروع علائم میاستنی گراویس مطابق با زمان شروع عفونت تا بروز علائم و سایر اختلالات عصبی ناشی از ابتلا به این ویروس در سایر افراد است.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->