اعلام نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی هفته آینده (۶ مرداد ۱۴۰۳) کاهش قیمت نسبتاً شدید خودرو‌های خارجی (یکم مرداد ۱۴۰۳) توزیع ۵ هزار تُن جو حمایتی ویژه دام بین عشایر خراسان‌رضوی طی ۳ ماه نخست امسال ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۳) | افت ۰.۵ تا ۲ درصدی قیمت‌ها آرامش پس از طوفان | گزارش وضعیت بازار سهام (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ایجاد اشتغال برای ۳۹۲ نفر توسط تعاونی‌های جدیدالتاسیس خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ طلا در مشهد ۵۰ هزار تومان ارزان شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) واکنش بازار‌های مالی به کناره‌گیری بایدن از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چه بود؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه پوشش پلاک خودرو چقدر است؟ الحاق چهار هکتار زمین به شهرستان کلات در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توزیع روزانه گوشت مرغ ارزان‌تر از سطح کشور، در مشهد | جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مشهد ۲۸ درصد افزایش یافت دلار بازار آزاد اولین روز مرداد ۱۴۰۳ را در کانال ۵۸ هزار تومان آغاز کرد | قیمت امروز طلا، سکه، ارز و بیت کوین پایان مطالعات مدیریت مناطق بیابانی سرخس در سطح ۲۱۰ هزار هکتار ۸ پیشنهاد بخش خصوصی خراسان رضوی به رئیس جمهور  اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیک اسناد تا ۱۵ مرداد واریز وام دولتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان بدون ضامن | شرایط دریافت وام چیست؟ میوه امروز در مشهد چند؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) جانشین پراید از پاکستان می‌آید + قیمت و تصویر ضرورت بازنگری مالیات بر دخانیات | نرخ مالیات خرده‌فروشی کمتر از نرم جهانی یارانه تیرماه ۱۴۰۳ واریز شد مجوز اصلاح قیمت خودروهای سایپا صادر شده است کدام موبایل‌ها مناسب نصب و اجرای بازی است؟ (۳۱ تیر ۱۴۰۳) + جدول قیمت نرخ طلای ۱۸ عیار در مشهد اعلام شد (۳۱ تیر ۱۴۰۳) بی‌توجهی بورس به فصل مجامع | شاخص بورس ۲۰ هزار واحد ریخت (۳۱ تیر ۱۴۰۳) پرداخت بیش‌از ۱۸ هزار میلیارد ریال عوارض به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های خراسان‌رضوی سهم ۳۷ درصدی صنایع کشور در مصرف برق | معاون وزارت صمت: با وزارت نیرو برای کاهش خسارت‌ها تفاهم شده است
سرخط خبرها

آزادسازی ۱۲ هکتار از دیمه‌زار‌های پربازده شهرستان مشهد

  • کد خبر: ۳۹۶۷۱
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
آزادسازی ۱۲ هکتار از دیمه‌زار‌های پربازده شهرستان مشهد
با اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها ۱۲ هکتار از دیمه‌زار‌های پربازده شهرستان مشهد که در اشغال حداقل ۶۰ قطعه باغ ویلا در مراحل ساخت بنا، دیوارکشی، پی کنی، انتقال غیر مجاز آب و... بود، آزادسازی شد.
طنین همتی| شهرآرانیوز، امید طهماسبی زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد و معاون رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی اظهارکرد: به لطف هم افزایی نهاد‌های عضو کمیته صیانت از حریم شهر مشهد مقدس و در یک اقدام برنامه ریزی شده و منطبق بر مقررات و با اعمال قاطع قانون در مراحل ابتدایی شروع به جرم تغییر کاربری که در اراضی رضوان مشهد صورت پذیرفته بود. از ادامه و توسعه دامنه تغییر کاربری‌ها در پلاک یاد شده پیشگیری گردید.

طهماسبی زاده افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ 1000 قطعه بنا، دیوار، آلاچیق، محوطه سازی و؛ که همگی از مصادیق تغییر کاربری هستند با نظارت دادسرای محترم عمومی و انقلاب اسلامی مرکز استان به حالت اول اعاده شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۲۰ برابر افزایش داشته است.

قاضی غلامی نیز که بعنوان ناظر قضایی و نماینده تام الاختیار دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی مرکز مشهد از ابتدای صبح در صحنه حاضر بوده و بر نحوه دقیق اجرای قانون نظارت داشت عنوان کرد:حفظ اراضی کشاورزی بعنوان منبع اصلی تولید غذا و تامین کننده امنیت غذایی مردم از واجباتی است که بی توجهی به آن موجب بروز معضلات عدیده و غیر قابل جبران در برآورده کردن نیاز‌های مردم به شمار آمده، و مصرف بیهوده منابع آب، را بدنبال دارد.

این مقام قضایی همچنین با اذعان به اراده قاطع حاکمیت در برخورد جدی با عوامل بر هم زننده‌ی محیط زیست و بستر تولید غذا و تغییر کاربری‌ها عنوان نمود. بدون شک اقدامات قانونی از این دست ادامه داشته و با توجه به نوع رفتار عاملین اصلی جرم، که علاوه بر تغییر کاربری، موجب نقض قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و سبب اضرار و اتلاف اموال عمومی و منافع ملی شده‌اند با شکایت ادارات ذیربط ازجمله جهادکشاورزی، آب منطقه ای، آستانقدس، محیط زیست و... برخورد شدید قانونی با این افراد صورت خواهد گرفت.

یاوری، مسئول هماهنگی کمیته صیانت از حریم مشهد نیز بیان نمود کمیته صیانت از حریم کلانشهر مشهد طی یک برنامه ریزی منظم و با انسجام کاملی که حسب دستور دادستانی فیمابین دستگاه‌های متولی ایجاد شده تمام تلاش خود را به منظور اعاده وضع بحال سابق اراضی کشاورزی حریم شهر انجام خواهد داد.

در خاتمه امید طهماسبی زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد از مردم درخواست کرد که فریب ظواهر و سخنان فریبنده سوداگران اراضی کشاورزی و دلالان را نخورند و بدانند بسیاری از کشاورزی شهرستان اعم از دیمزار‌ها و یا حتی اراضی زراعی آبی بدلیل کمبود منابع آب و بافت خاک شرایط تبدیل شدن به باغ را نداشته و قطعه بندی‌ها نتیجه‌ای جز خروج اراضی کشاورزی از بستر تولید (کشت و زرع) و تولید محصولات غذایی و اضرار به منافع عمومی را ندارد

درنتیجه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نه تنها مشمول قوانین موضوعه است که از نظر فقهی و شرعی تجاوز به حقوق عامه محسوب و منطبق با قاعده لاضرر و لاضرار فی الاسلام نیز قابلیت برخورد و اقدام مناسب را تا رفع آثار ضرر خواهد داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->