قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

انهدام باند زورگیری از راننده‌های تاکسی

  • کد خبر: ۳۹۹۴۵
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
انهدام باند زورگیری از راننده‌های تاکسی
پلیس هم‌زمان با دستگیری چندین متهم به سرقت، از راز سرقت‌های خشن در مشهد پرده برداشت
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ پلیس در مشهد موفق به شناسایی و دستگیری ۹ سارق شد. متهمانی که هر کدام داستانی جدا سرهم می‌کردند تا حداقل پیش وجدان نداشته‌شان تبرئه شوند. یکی مدعی بود که سابقه‌دار است و هیچ‌کس به او اعتماد نمی‌کند و به ناچار تن به سرقت داده است، دیگری می‌گفت که کارگر است، اما توان پرداخت هزینه‌های زندگی‌اش را ندارد، یکی از متهمان که زنی جوان بود ادعا می‌کرد سرپرست خانواده است و یک متهم نیز از غرب کشور برای کار به مشهد آمده بود و دست به سرقت زده بود. با این حال بیشترشان در یک موضوع همدرد بودند؛ اعتیاد. مهم‌تر از دستگیری این سارقان خیابانی، انهدام یک باند زورگیری خشن از رانندگان تاکسی در مشهد بود که تاکنون ۱۰ راننده تاکسی را خفت کرده اند.


از زوج سارق تا مسافرت برای دزدی

مأموران کلانتری امام رضا (ع)، در یکی از مأموریت‌هایشان هنگام گشت‌زنی هدفمند در حوزه استحفاظی خود واقع در منطقه ثامن، متوجه می‌شوند که فردی در حال تخریب قفل در یک ساختمان است. مأموران با دستگیری این فرد متوجه می‌شوند که او پس از اینکه ساختمان را خالی از سکنه دیده، قصد ورود غیرمجاز و سرقت از این ساختمان را داشته است. متهم سی‌وهفت ساله که اعتیاد شدیدی به موادمخدر صنعتی دارد در بازجویی‌های اولیه اعلام کرد که از غرب کشور به مشهد آمده و، چون جا و مکانی برای زندگی ندارد، با کارتن‌خوابی روزگار می‌گذراند.

در ادامه این عملیات مأموران متوجه بالا رفتن مردی جوان از دیوار یک ساختمان شدند. با دستگیری این فرد چهل‌وچهار ساله مشخص شد مأموران با متهمی سابقه‌دار روبه‌رو هستند که سه فقره سرقت و حمل موادمخدر در پرونده دارد. در بازجویی از وسایل این فرد که قصد سرقت داشت، دو دستگاه ترازوی دیجیتال، یک دوربین‌مدار بسته، دو ترانس برق و... که همگی سرقتی بودند، کشف شد.

اما مهم‌ترین پرونده‌ای که مأموران کلانتری دوازدهم مشهد برای حل آن وارد میدان شدند و ۲ سارق دیگر را دستگیر کردند، شناسایی سارقان ساختمان‌های نیمه‌کاره بود. مأموران با ردزنی زن و مردی موتورسوار که با همدستی یکدیگر مبادرت به سرقت می‌کردند، این افراد را در یکی از خیابان‌های مشهد شناسایی و دستگیر کردند.
متهمان که زوجی جوان هستند و هر دو به موادمخدر صنعتی اعتیاد دارند، به سرقت میلگرد و آهن‌آلات از ساختمان‌های درحال ساخت بدون نگهبان اعتراف کردند.


سوءاستفاده از خواب صاحب‌خانه

با شکایت یک شهروند مبنی بر سرقت از منزل مسکونی‌اش، مأموران تجسس کلانتری شهید نواب صفوی مشهد پیگیری این شکایت را با دستور سرهنگ صارمی‌ساداتی، رئیس پلیس مشهد آغاز کردند.
با توجه به اینکه این منزل مسکونی مجهز به دوربین مداربسته بوده است، بررسی‌ها نشان داد که سارق شبانه و درست زمانی که صاحب‌خانه خواب بوده است، از روی دیوار وارد این ساختمان شده و اقدام به سرقت یک دستگاه گوشی تلفن‌همراه کرده است. هنگام بیرون آمدن از منزل نیز با خودروی پارک شده در پارکینگ روبه‌رو می‌شود در حالی که شیشه‌های خودرو پایین بوده، لوازم داخلی این خودرو را نیز می‌رباید.

مأموران با چهره‌زنی متهم متوجه شدند در جست‌و‌جوی یک سارق حرفه‌ای با چندین فقره سابقه کیفری و اعتیاد به مواد‌مخدر هستند. بررسی‌های میدانی نشان داد که این متهم در پوشش جمع‌آوری ضایعات اقدامات مجرمانه خود را انجام می‌داده‌است.
با دستگیری متهم سی‌وهفت ساله او اعتراف کرد که لوازم خودرو را در پنجراه به رهگذران فروخته و گوشی تلفن‌همراه را هم کنار خیابان به فردی ناشناس فروخته است. تحقیقات درباره این پرونده ادامه دارد.


گشودن گره از ۱۰ فقره زورگیری

در راستای مأموریت‌های مأموران انتظامی مشهد، کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان‌رضوی نیز در جست‌و‌جوی سارقانی برآمدند که از رانندگان سواری در مشهد زورگیری می‌کردند.
این پرونده با دستور سرهنگ جواد‌شفیع‌زاده، رئیس پلیس آگاهی خراسان‌رضوی و با شکایت راننده یک خودروی مسافربر شخصی آغاز شد. راننده در شکایتش اعلام کرد که جوانی را به عنوان مسافر سوار خودرو‌اش کرده و در مقصد، ۳ فرد ناشناس با سوءاستفاده از تاریکی شب به او حمله کرده و با تهدید چاقو مبلغ ۴ میلیون ریال از حساب بانکی‌اش برداشت کرده‌اند.

هم‌زمان با آغاز تحقیقات پلیسی گزارش مشابه دیگری نیز اعلام شد و کارآگاهان مبارزه با جرائم خشن پلیس آگاهی وارد عمل شدند. مأموران در عملیاتی مشترک با کارشناسان دایره تجسس کلانتری‌های سجاد و الهیه به بررسی‌های خود ادامه دادند و به سرنخ‌هایی رسیدند که منجر به چهره‌زنی و شناسایی متهمان پرونده شد.

کارآگاهان با دستور تخصصی مقام قضایی و پس از اقدام‌های گسترده اطلاعاتی متهمان که یک زن و ۳ مرد جوان بودند را در مخفیگاهشان دستگیر کردند. اعضای این باند در برابر شواهد موجود در تحقیقات اولیه پرونده به ۱۰ فقره سرقت اعتراف کردند.
به گفته رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی، تحقیقات لازم در این پرونده با دستور مقام قضایی ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->